Málta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... miatt a levegőbuborékok egy pillanat alatt megnőnek, és a folyadék például tejszínhabbá alakul. Hogyan készít egy tejszínhab-tartály tejszínhabot? A tejszínhab készítéséhez sűrítő (habosító) tejszínt kell használni. Ennek a tejszínnek az ideális zsírtartalma 27 és 36 % között van. Amikor a N2O tejszínhab-töltőt a tartályba öntjük, a N2O a zsírra bomlik. Amikor a kapcsolót megnyomják, a nitrogén-oxidot a zsírszemcsékben tágítja, ami együtt a tejszínhab képződéséhez vezet.
Portfólió (241)
Olaszország, Azzano San Paolo
A FRIGOGELO GROUP ma már az egyik legfontosabb szereplő a fagylaltgépek és vendéglátóipari berendezések területén, mind belföldön, mind nemzetközi szinten. A gyártott gépek választéka a következőket tartalmazza: fagyasztók, pasztőrözők, érlelő tartályok, tejszínhab-verők, nagy pasztőröző berendezések, homogénizálók, hűtőszekrények, gyorsfagyasztók, espresso fagylaltgépek, krémfőzők, 3 az 1-ben...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play