Hollandia, Meeuwen
...A frissen készült termékek -2 °C-ra való gyors lehűtése biztosítja, hogy termékeik íze és minősége megmaradjon, és megőrizzék roppanóságukat. A gyors lehűtés szükséges a mikrobiológiai növekedés megakadályozásához, így fontos a élelmiszerbiztonság szempontjából. A mélyhűtő celláink garantálják az élelmiszerbiztonságot, és megőrzik a textúrát, ízt és színt. A mélyhűtő cellák biztosítják, hogy az...
Portfólió (21)
...5 GN1/1 vagy 60 x 40-es rácsokhoz (nem biztosított) A gyors hűtési ciklusnak köszönhetően a termék hőmérséklete +70°C-ról +3°C-ra csökken 90 perc alatt. Fagyasztási módban az élelmiszerek hőmérséklete +70°C-ról -18°C-ra csökken legfeljebb 240 perc alatt, hogy megőrizzük a termék sejtjeit. Magyarázó útmutató mellékletként letölthető. Eszköz szükséges a baktériumok szaporodásának elkerülésére.
Portfólió (50)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play