Portugália, Santarém
A Monte Safira egy prémium gyártó és exportőr, amely magas színvonalú portugál termékekre specializálódott, különösen nyers olívaolajra és hagyományos húsárukra. Portugáliában található, a Monte Safira elkötelezett az autentikus termékek előállítása iránt, időtlen módszereket alkalmazva, hogy kielégítse azokat a fogyasztókat, akik a hazájuk ízeit keresik. A cég termékkínálata magában foglalja az e...
Portfólió (14)
Németország, Bad Bentheim
...Eredet A sváb füstölt sót évszázados receptek szerint készítik egy kis füstölőben a sváb Alpok szívében, Brandenburgban. Nagy szeretettel és tapasztalattal a hagyományosan betakarított tengeri sót 6-7 napon keresztül füstölik 15°C és 23°C közötti hőmérsékleten. Így jön létre a sváb füstölt só. Az eredmény egy intenzív ízélményt nyújtó füstölt sváb só. Egy füstölési ciklus során maximum 150 kg...
Portfólió (549)
...Hagyományosan füstölt paprika a spanyol Extramadura régió La Vera völgyéből. A spanyol Extramadurában hagyomány, hogy a paprikát füstölik, így egy igazán különleges ínycsiklandó terméket állítanak elő. Felhasználás: Az édes és csípős füstölt paprika, az ízlés szerint, kacsához, friss sajthoz, a legtöbb hüvelyeshez és zöldséghez, csirkéhez, marhához és borjúhúshoz, rizshez, sertéshúshoz illik...
Portfólió (10)
Franciaország, Poitiers
2018 óta működő online borászatként a Spirits Station széles választékot kínál szeszes italokból magánszemélyek és szakemberek számára. Fedezze fel több mint 500 referenciát, beleértve a whiskyt, vodkát, rumot, gint, tequilát, abszintot, konyakot, armagnacot, valamint egy szép likőr választékot. Koncepciónk az, hogy a minőségükről elismert biztos értékeket ötvözzük olyan eredeti termékekkel, amel...
Portfólió (195)
Franciaország, Carquefou
...Teljes választék sült húsokból: hagyományosan füstölt, Orloff, erdei stílus, kecskesajt & konfitált paradicsom, három sajt, szilva-őszibarack, tartiflette, És marinált húsok is: mexikói bordák, provence-i stb.
Belgium, Izier
Fedezze fel Durbuy valódi természetes húsárúit: Széles választékot kínálunk kézműves húsárukból és felvágottakból, mindez a HAGYOMÁNYOS módon készült. Ismerje meg az autentikus ízt! Minden húsárunk kézműves módon készül. Nálunk nincs ipari sózás, csak a régi módszer. A füstölés is hagyományosan történik, tölgyforgács felhasználásával. Cobourg: A sonka szíve, kézzel szárazon sózva, füstölt vagy...
Belgium, Ruisbroek (Antw.)
...A Klaas Puul évek óta vezető beszállító/gyártó friss és fagyasztott garnélák terén. A választékba tartoznak a tengeri ételek, a folyami rákok és a hagyományosan füstölt lazac is.
Spanyolország, Porriño
... sonkával és főtt tojással töltjük, megfőzzük és vákuumcsomagoljuk. Nem használunk tartósítószereket vagy mesterséges színezékeket. Galíciában hagyományosan előételként tálalják, hideg zöldségkeverékkel kísérve. Egy másik népszerű ajánlás, hogy friss kenyérrel fogyasszuk; akár pirítós formájában, akár kiváló szendvicsként. Salátákban tálalva, finomra vágva és könnyű modenai ecettel ízesítve. További...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play