Málta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... miatt a levegőbuborékok egy pillanat alatt megnőnek, és a folyadék például tejszínhabbá alakul. Hogyan készít egy tejszínhab-tartály tejszínhabot? A tejszínhab készítéséhez sűrítő (habosító) tejszínt kell használni. Ennek a tejszínnek az ideális zsírtartalma 27 és 36 % között van. Amikor a N2O tejszínhab-töltőt a tartályba öntjük, a N2O a zsírra bomlik. Amikor a kapcsolót megnyomják, a nitrogén-oxidot a zsírszemcsékben tágítja, ami együtt a tejszínhab képződéséhez vezet.
Portfólió (241)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play