Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...Iberiai-félsziget biodiverzitása számos lehetőséget kínál új kulináris élmények létrehozására. A Castro és González-nál összegyűjtöttük tudásunkat a sonkák világában, Guijuelo hideg éghajlatát és a Huelva-hegység hőmérséklet-változásait, hogy létrehozzuk a Castro és González Fúzió sonkát, amely egy élmény a legmerészebb ízek számára. A Castro és González Fúzió sonka saját sertésállományunkból...
Portfólió (55)
Spanyolország, Monroyo (teruel)
Spanyolország, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... a "Lomo" szalonna felső részén, ami egyedi textúrát és magas zsírtartalmat biztosít, ideálissá téve különféle kulináris elkészítésekhez. Súlya 150 és 225 gramm között változik, tökéletes vágás sütéshez, grillezéshez vagy ínycsiklandó ételekhez. A szabadban nevelt és makkot fogyasztó ibériai sertések kiváló ízű és szaftos húst kínálnak. Ideális azok számára, akik minden falatban az igazi ibériai élményt keresik.
Portfólió (15)
Olaszország, MILANO
... számára. Hosszú lejárati idővel, 2025.05.07-ig, ez a sonka megbízható és sokoldalú termék, amely széles receptválasztékhoz alkalmas. Tökéletes azok számára, akik szeretik az olasz kulináris hagyományt, ez egy alapvető hozzávaló, ha az autentikus ízt szeretnénk a konyhánkba hozni. Könnyen használható és azonnal felhasználható, ideális választás azok számára, akik a minőséget és a kényelmet keresik. KG 10.010 nettó súly Minimális rendelés: 50 csomag 2 sonkával...
Portfólió (229)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. egy családi vállalkozás, amely több mint egy évszázada foglalkozik ibériai sonkák és más ibériai sertésből származó termékek előállításával és érlelésével. A vállalat sikeresen ötvözi a hagyományos módszereket a legfejlettebb technológiával, a létesítményeket az Európai Unió követelményeivel összhangban alakítva, és a Denominación de Origen Jamón de Guijuelo alapítása ó...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Az El Mogote Ibérico egy ínycsiklandó húsdarab, amely az ibériai sertésből származik, amely a Ibériai-félsziget őshonos fajtája. Ez a vágás intenzív ízéről és szaftos textúrájáról ismert, köszönhetően a zsír beépülésének a sertés izomzatába. Tökéletes sütéshez vagy grillezéshez, az El Mogote Ibérico ideális azok számára, akik autentikus és ízletes kulináris élményre vágynak. Kivételes minősége...
Portfólió (8)
Spanyolország, Badajoz
...Iberiai Bellota sonka, kézzel szeletelve egy akkreditált mesterszakács által, és vákuumcsomagolva, hogy megőrizze minden aromáját és ízét. Körülbelüli súly: 100 g.
Portfólió (9)
Spanyolország, Aracena
...100% ibériai fajtájú sertés elülső része, amelyet gabonával, legelőkkel és makkot etettek a montanera időszakában.
Portfólió (3)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A termék felnőtt sertések elülső végtagjából (beleértve a lábat és a csontot) készült, amely a megfelelő sózás és érlelési folyamaton ment keresztül. A Brisa ibériai sertések A Brisa ibériai sertések olyan különleges jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek jelentősen megkülönböztetik őket a többi fajtától, így a legmagasabb minőségű ibériai termékek jönnek létre. Ezek olyan példányok, amelyek...
Spanyolország, Guimar
...A SYBARIS sonka a legjobb sonkák gondos válogatásának eredménye a termelésünkből, ezért a gyártása évente csak néhány darabra korlátozódik, amelyek a cégünk zászlóshajóját képezik. Ezeket a darabokat egy hosszú válogatási folyamatnak vetjük alá, amely a születésüktől kezdődik, figyelmet fordítva a növekedésükre és hízlalásukra. Amikor megérkeznek a létesítményeinkbe, a legjobb hátsó végtagokat...
Portfólió (7)
Spanyolország, Murcia
Spanyolország, Alcobendas
...A DOP Jabugo védett eredetű ibériai sertés hátsó végtagja, sózásnak alávetve, majd szárítási folyamaton átesve. Bemutatás: Egész darab lábbal, zsinórral, címkével és etikettel. Opcióként borítás és háló. Eladási egység: Egész darab lábbal és változó súllyal. Csomagolás: Papír (1 darab); kartondoboz (1-2 darab/doboz); karton doboz (100 darab) Raklapozás: 3 doboz rétegenként; 7 réteg raklapon...
Portfólió (10)
Spanyolország, Guijuelo
...A legmagasabb minőségű ibériai, makkot etetett sonka, 100% ibériai, késsel szeletelve és vákuumcsomagolva. Csak B2B ellátást biztosítunk, további információ itt: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimális rendelés: 25 kartondoboz (1.000 db). Ár 25 kartondobozra: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanyolország) Szavatossági idő: 12 hónap a gyártási dátumtól. A karton súlya: 6,55 kg. Szállítási idő: tárgyalás tárgya. SZÁLLÍTÁS: Hűtött 5ºC.
Portfólió (2)
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Sonka- és Felvágottgyár Kézműves előállítás, mint például: El Botillo del Bierzo, csípős és édes chorizók, Chorizo Herradura, lombozott sonka, érlelt sonka, San Martiños (kolbász), Cecina de Babilla, füstölt lacon, hasaalja, füstölt bacon, pácolt lacon (gourmet termék) és még sok más... Friss sertéshús is rendelkezésre áll, mint például: bordák, szűzpecsenyék, bordák, hasaalja, friss sonka, friss csülök, és természetesen a sózott és friss termékek, mint: fül, farok, gerinc, sertésfej, orr, sertéslábszár.
Portfólió (4)
Spanyolország, Finestrat
...Spanyol sonkát szállítunk, beleértve az ibériai sonkát különböző változataiban, valamint a Serrano sonkát. Szeletelve, egészben, elülső sonka vagy hátsó sonka.
Spanyolország, Guijuelo
...Alta Gastronomía Makadámia Táplálékú 75% Ibériai Sonka Édes íz, intenzív ízvilág, vonzó aroma, friss és tartós, ezek mind a színek és árnyalatok, amelyeket az Alta Gastronomía Makadámia Táplálékú Sonka kínál a palettának. A zsíros átszövések lehetővé teszik, hogy minden egyes szelet a szánkban olvadjon el, emlékét pedig megőrzi, felidézve a több mint negyven hónapos természetes pincében érlelés...
Portfólió (10)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
Franciaország, Lyon
...Bigorre AOP fekete sertés sonka, egészben, csontozva. Egy karakteres sonka, amelyet márványos húsáról és a 24 hónapos érlelés által nyújtott kivételes zsírról ismerhetünk fel. A Bigorre fekete sertés, az Ibériai "Pata Negra" unokatestvére, amely fekete bundájáról ismert, egy kivételes francia sertés. 100%-ban növényi alapú, egészséges táplálkozásban részesül, és szabadon él a hegyek lábánál.
Portfólió (40)
Spanyolország, Badajoz
...Következő Sonka, amely 100%-ban ibériai sertésekből származik, amelyeket szabadon nevelnek a dehesákban, és az utolsó zsírosodási fázisukban természetes legelőkkel, aromás gyógynövényekkel és makkot etetnek.
Spanyolország, Valencia
A XarcuSpain egy olyan vállalat, amely elsősorban spanyol eredetű, ínycsiklandó, kézműves, egészséges és ökológiai termékek exportálására specializálódott. Bár a száraz húsok (sonka, chorizo és lombo) szakértői vagyunk, katalógusunkban különböző kategóriákat találhatsz. Mézek, trüffelek, likőrök, olajok és bármilyen típusú hús. Tevékenységünket a HORECA csatornára orientáljuk, és bár elsősorban ...
Portfólió (8)
Olaszország, Modena
A NewTrade International közvetlenül a világ vezető gyártóitól importál élelmiszereket, és pontos elosztással képesek vagyunk teljesíteni a hazai piac igényeit.
Portfólió (4)
Spanyolország, Madrid
...Ez a vágás nagyon vonzó a grillezéshez, ibériai sertésbordákból áll, amelyeket a középből vágtak. Vákuumcsomagolva, flow packban és ski packban is elérhetők, de az utóbbi kisebb. Az export friss vagy fagyasztott lehet.
Portfólió (3)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Családi vállalkozás vagyunk, amely a legmagasabb minőségű ibériai termékeket gyártja és forgalmazza, saját állattartásunkból származóan, ellenőrizve minden folyamatot a kezdetektől fogva. Sonkákat, lapockákat, szalonnákat, felvágottakat és mindenféle ibériai sertésből származó terméket gyártunk. A hagyomány, a gondosság és a termék végső előállításának minden egyes szakaszára való odafigyelés je...
Portfólió (2)
Franciaország, Rungis
COURTIN HERVOUET: a baromfi és vad szakértője, amely Rungisban található. A COURTIN HERVOUET cég széles választékot kínál baromfiból, libamájából és vadból. Kacsa, csirke, tyúk, kakas, pulyka, nyúl, malac, bárány, galamb, mi vagyunk a minőségi termékek (címkék, elnevezések, kiválasztott tenyészetek) és a helyi termékek (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…) szakértői. Baromfi választé...
Portfólió (62)
A cég azzal a céllal jött létre, hogy magas minőségű termékeket vásároljon a világ vezető gyártóitól. Az Olaszországban fogyasztott élelmiszerek 70%-a külföldi eredetű. Ezért az Agrinfood a külföldi minőségi termékek beszerzésére specializálódott, hogy megfeleljen a mai olasz piac igényeinek. Az Agrinfood széles termékválasztékkal rendelkezik.
Portfólió (5)
Spanyolország, Madrid
... Csirkehús és ibériai sertéshús, ibériai sonka, aszalt sárgabarack, szilva, fenyőmag, trüffel és boletus, mind Pedro Ximenez borban áztatva. FOIE Csirkehús és ibériai sertéshús, ibériai sonka, aszalt sárgabarack, alma, szilva, fenyőmag, foie és boletus, mind Pedro Ximenez borban áztatva.
Portfólió (9)
Spanyolország, La Muela
Az Aibar Selección egy családi vállalkozás, amely több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik sonkák, felvágottak, sajtok és egyéb termékek gyártásában és forgalmazásában. Minden általunk forgalmazott termék kiváló minőségű és a legjobb árakon kapható. Széles termékkatalógussal rendelkezünk, többek között: bellota ibériai sonka, ibériai sonka láb, ibériai szalámi, érlelt chorizo, friss...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play