Bulgária, Sofia
... aromájú, egy csipet jamaikai borssal és szerecsendióval. Gyakran használják cigarettákban, ginben, és jellegzetes íze a híres orosz mentás vodkának. Manapság a kubeb borsot világszerte széles körben használják a séfek, és népszerű összetevő a koktélokban. Az íze enyhén fűszeres, édes és kissé keserű. Hal-, húsételekhez és Csomagolás: 125g, 250g és nagykereskedelmi kiszerelés.
Portfólió (154)
Franciaország, Renaison
...A jamaikai bors, más néven Allspice, alapvető összetevője a karibi konyhának, de a Közel-Kelet ételeiben is megtalálható. A magokat általában egy pörkölt vagy curry elkészítésekor használják, hagyva, hogy a főzés során ázzanak, de őrölni is lehet őket, hogy megszórják egy elkészített ételt vagy egy sütemény tésztáját, a fahéj és a szerecsendió ízének érdekében. Eredet: Mexikó Minőség: AA...
Portfólió (56)
Franciaország, Arengosse
...Összetevők: gros sel de l'ile de Ré, 5 bogyó (fehér bors, fekete bors, jamaikai bors, rózsabogyó, zöld bors) Lehetséges nyomokat tartalmaz: zeller, szója, diófélék, glutén, tej, mustár, szezám és szulfitok Referencia:SEL0002...
Portfólió (200)
Franciaország, Quincampoix
..."Mezcal" – Vad agávé – Cirial – 0,7 literes üveg 45% | 100% vad agávé – cirial fajta Eredet: Santiago Matatlán – Oaxaca – Mexikó Gyártó: Koch Kóstolási jegyzetek: Illat: jamaikai bors, görögszéna, lenolaj, a grillezett agávét kíséri. Íz: először elég likőrös, a gyümölcsök néhány perc elteltével érkeznek, kezdve a citrusfélékkel. Ahogy a lakkok elhalványulnak, a mineralitás belép, evokálva egy...
Portfólió (20)
Franciaország, Auxerre
...Nez Lassan felfedi a citromfű, lime levél, friss grapefruit, jamaikai bors és gyömbér elbűvölő illatait, friss citrom és grapefruit maggal. Száj Közepesen testes, a száj merész citrus- és fűszer rétegeket tár fel, fantasztikus feszültséggel és krétás lecsengéssel. Étel-ital párosítás Fehér húsok, halak, tenger gyümölcsei, sajtok. Borászat Kézi szüret és gondos válogatás után a borászat...
Portfólió (190)
Franciaország, Colombes
...Premier gin rózsaszín Franciaországban Készült Corrèze-ben Desztillálva réz Charentais típusú üstben Hozzávalók: Semleges alkohol, boróka, koriander, angyalgyökér, jamaikai bors, kardamom, gyömbér, koriander, kasszia Hibiszkusz áztatás Kiszerelés: 50cl. Fokozat: 41,50 %vol. A gin színe, amelyet különösen a szárított hibiszkusz áztatása során nyerünk a gyártási folyamat végén, további vizuális élményt nyújt.
Portfólió (9)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: Guérande só, fehér bors, fekete bors, zöld bors, jamaikai bors, rózsaszín bogyók. Súly: 55G Referencia: SEL5BAIES Súly: 55G...
Portfólió (97)
Spanyolország, Molina De Segura-Murcia
Kiemelkedünk a nyersanyagok módszeres és gondos kiválasztásával, garantálva a legmagasabb minőséget a kiválasztástól a termék végső átalakításáig. Személyre szabott és minőségi szolgáltatásunk pontosan kielégíti az Ön igényeit. Fedezze fel széles választékunkat fűszerekből és ízesítőkből: Paprika, bors (fekete, fehér, jamaikai…), gyömbér, szegfűszeg, fahéj, kurkuma, bazsalikom, kömény, ánizs...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre