... aromájú, egy csipet jamaikai borssal és szerecsendióval. Gyakran használják cigarettákban, ginben, és jellegzetes íze a híres orosz mentás vodkának.
Manapság a kubeb borsot világszerte széles körben használják a séfek, és népszerű összetevő a koktélokban. Az íze enyhén fűszeres, édes és kissé keserű. Hal-, húsételekhez és
Csomagolás: 125g, 250g és nagykereskedelmi kiszerelés.
...A jamaikaibors, más néven Allspice, alapvető összetevője a karibi konyhának, de a Közel-Kelet ételeiben is megtalálható. A magokat általában egy pörkölt vagy curry elkészítésekor használják, hagyva, hogy a főzés során ázzanak, de őrölni is lehet őket, hogy megszórják egy elkészített ételt vagy egy sütemény tésztáját, a fahéj és a szerecsendió ízének érdekében.
Eredet: Mexikó
Minőség: AA...
...Összetevők: gros sel de l'ile de Ré, 5 bogyó (fehér bors, fekete bors, jamaikaibors, rózsabogyó, zöld bors)
Lehetséges nyomokat tartalmaz: zeller, szója, diófélék, glutén, tej, mustár, szezám és szulfitok
Referencia:SEL0002...
..."Mezcal" – Vad agávé – Cirial – 0,7 literes üveg
45% | 100% vad agávé – cirial fajta
Eredet: Santiago Matatlán – Oaxaca – Mexikó
Gyártó: Koch
Kóstolási jegyzetek:
Illat: jamaikaibors, görögszéna, lenolaj, a grillezett agávét kíséri.
Íz: először elég likőrös, a gyümölcsök néhány perc elteltével érkeznek, kezdve a citrusfélékkel. Ahogy a lakkok elhalványulnak, a mineralitás belép, evokálva egy...
...Nez
Lassan felfedi a citromfű, lime levél, friss grapefruit, jamaikaibors és gyömbér elbűvölő illatait, friss citrom és grapefruit maggal.
Száj
Közepesen testes, a száj merész citrus- és fűszer rétegeket tár fel, fantasztikus feszültséggel és krétás lecsengéssel.
Étel-ital párosítás
Fehér húsok, halak, tenger gyümölcsei, sajtok.
Borászat
Kézi szüret és gondos válogatás után a borászat...
...Premier gin rózsaszín Franciaországban
Készült Corrèze-ben
Desztillálva réz Charentais típusú üstben
Hozzávalók:
Semleges alkohol, boróka, koriander, angyalgyökér, jamaikaibors, kardamom, gyömbér, koriander, kasszia
Hibiszkusz áztatás
Kiszerelés: 50cl.
Fokozat: 41,50 %vol.
A gin színe, amelyet különösen a szárított hibiszkusz áztatása során nyerünk a gyártási folyamat végén, további vizuális élményt nyújt.
Kiemelkedünk a nyersanyagok módszeres és gondos kiválasztásával, garantálva a legmagasabb minőséget a kiválasztástól a termék végső átalakításáig.
Személyre szabott és minőségi szolgáltatásunk pontosan kielégíti az Ön igényeit.
Fedezze fel széles választékunkat fűszerekből és ízesítőkből:
Paprika, bors (fekete, fehér, jamaikai…), gyömbér, szegfűszeg, fahéj, kurkuma, bazsalikom, kömény, ánizs...