Olaszország, Giuliano
...RÖVID TÉSZTA KORONG: "00" liszt, cukor, vaj, zsírok és növényi olajok, mogyoróliszt, pasteurizált tojássárgája, vízlepergető porcukor. TÖLTELÉK: Édesített juhsajt, friss tejszín, kockára vágott körte, körte koncentrátum.
Portfólió (129)
Olaszország, Radicofani
...A sajt feldolgozása után a megmaradt biológiai savóból készül a biológiai ricotta. A többi ricottához hasonlóan a savót friss biológiai tejjel dúsítják, ami alapvető a lágyabb és krémesebb ricotta előállításához. Kiváló önmagában, vagy ízletesen csokoládéval, cukorral vagy rummal kiegészítve. A konyhában felhasználható ízletes édességek vagy piték készítéséhez, de ínycsiklandó sós ételekhez is, mint például ricottával és spenóttal töltött ravioli és cannelloni. Hőszigetelt tálca körülbelül 2,00 kg súlyú.
Portfólió (48)
Olaszország, Dorgali
...A mi Sarda Ricottánk egy kivételes bionutritív és ízletes termék. A juhsajtok feldolgozása során keletkező savó újra főzésével nyerjük, és szárazon sózzuk, ez a ricotta félkemény, egyenletes állagú, fehér színű, enyhén sós ízű. Ez a sajt meglepő sokoldalúságával tűnik ki: ideális azok számára, akik kontrollált étrendet követnek, alacsony kalóriatartalma és magas fehérjetartalma miatt. A mi Sarda...
Portfólió (10)
Olaszország, Viagrande
...A ricotta, a juh- és kecskesajtok kiválósága, kézműves módon, kizárólag szicíliai állattenyésztésből származó tej felhasználásával, az ősi regionális hagyományok szerint.
Azonos termékek
Szicíliai Sajt
Szicíliai Sajt
Portfólió (1)
Portugália, Tortosendo
...Fedezze fel a mi juhsajtos érlelt kemény sajtunk kiválóságát, amely egy igazi kézműves remekmű. Kemény tésztával rendelkezik, egységes tónussal, fehér vagy enyhén sárgás színnel, és kevés szemcsével. Ezt a sajtot hagyományos módszerrel állítják elő, amely magában foglalja a nyers juhsajt alvadékának lassú lecsöpögtetését a 'Cynara Cadunculos' bogáncs segítségével. Az érlelés, amely legalább 75 napig tart, gazdag textúrát és megkülönböztető ízt ad neki. Fedezze fel a hagyományt és az autentikusságot ebben a kivételes sajton.
Belgium, Acremont
Az Acremonti juhászat a tejtermelő juhok tenyésztésére specializálódott. Széles választékot kínál termékekből: nyers juhtej, natúr joghurt, gyümölcsös joghurt, ital joghurt, tzatziki, friss sajt, snidlinges friss sajt, juhsajtból készült crottin, ricotta, savó, fetarella, vaníliás puding, tejberizs, tejlekvár, juhsajt gouda, bárányhús, bècherin, scailton kék sajt, fagylalt, juhhús, szappanok,… Az Ön rendezvényeihez, desszertjeihez és sajtos ételeihez sajttálakat tudunk készíteni.
Olaszország, Roma
Tejüzem, amely a ricotta és a juhsajt előállítására specializálódott...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play