Lengyelország, Telatyn
...A brokkoli arról ismert, hogy gazdag tápanyagokban, miközben alacsony a kalóriatartalma. A beta-karotin, C-vitamin, B6-vitamin, folsav és lutein forrása. Ezen kívül sok ásványi anyagot is tartalmaz, mint például kálium, magnézium és kalcium. Érdemes bevezetni ezt az értékes zöldséget az étrendedbe, különösen, ha látási problémáid vannak vagy sok sportot űzöl, mert nagyszerű fehérjeforrás is. A brokkoli sok K-vitamint tartalmaz, amelynek köszönhetően jótékony hatással van a csontokra és az ízületi porcokra. A brokkoli sulforafánt tartalmaz, amelyről úgy vélik, hogy rákellenes anyag.
Portfólió (15)
Üzbegisztán, Samarkand
...SZÁRAZ SÁRGABARACK - CUKRÁSZÁRÚ Minőség: Első Kezelt: Kén-dioxid (E220) Származás: Üzbegisztán Típus: Magozott, Subkhon sárgabarack, Üzbegisztán Csomagolás: 5 | 10 kg kartondoboz. 250 | 500 g tasakok Kiskereskedelmi csomagolás és saját márkás lehetőségek elérhetők. Felhasználási mód: Főzés és sütés Közvetlen szállítás Üzbegisztánból. Minimális rendelés – 20 tonna (egy teljes teherautó). Vegyes...
Portfólió (64)
Lengyelország, Brzozów
...Az árpafű természetes forrása a vitaminoknak, fehérjéknek és ásványi anyagoknak. B6, C vitamin, folsav, kalcium, vas, magnézium, kálium és cink forrása. Magas rosttartalommal rendelkezik. A legtöbb gabonafű nyomokban B12 vitamint is tartalmaz. A B12 vitamin hozzájárul a megfelelő véralvadáshoz, segíti az izmok megfelelő működését, és szükséges az egészséges csontok és fogak fenntartásához.
Portfólió (781)
Lengyelország, Tomaszow Lubelski
...A árpa pehely teljes őrlésű árpa szemekből készül. A gyártás során a szemeket megfosztják a pelyvától és a gyümölcs- és magburkotól. Az árpa pehely az E-vitamin és a B-vitaminok gazdag forrása. Az árpa pehely jelentős mennyiségű ásványi anyagot is tartalmaz, mint például kálium, foszfor, magnézium, kalcium, cink és mangán. Az árpa pehely széleskörű felhasználásra talál a konyhában. Kiválóan alkalmas desszertek, sütemények és saláták kiegészítésére.
Portfólió (105)
Ukrajna, Kharkiv
... lehetnek az emberi egészségre, ellentétben a konyhasóval. ▪ A Pripravka himalájai rózsasója megfelel az oldhatatlan szennyeződések követelményeinek a nemzetközi minőségi szabvány (CODEX STAN 150-1985) szerint. ▪ Egyedi forrása több mint 25 hasznos nyomelemnek: vas (Fe), kálium (K), kalcium (Ca), magnézium (Mg), jód (I). A Pripravka saját kezdeményezésére Ukrajnában elsőként ellenőrizte és megerősítette a nyomelemek tartalmát a himalájai rózsasóban egy akkreditált laboratóriumban. ▪ Doypack, kényelmes zip-zárral, amely lehetővé teszi a termékek frissességének megőrzését, védve őket a környezettől.
Portfólió (10)
Franciaország, Capdenac Gare
...-vitamin forrása, amely segít a fehérjék anyagcseréjében, valamint B1, B6 és B12 vitaminok forrása, amelyek támogatják az energiametabolizmust. Magnézium és kálium forrása, amelyek segítik az izmok és az idegrendszer működését. Kalcium: 479 mg (60 % NRV*) Kálium: 329 mg (16 % NRV*) Foszfor: 302 mg (43 % NRV*) Magnézium: 67 mg (18 % NRV*) Cink: 1,5 mg (15 % NRV*) Jód: 23 μg (15 % NRV*) Króm: 8 μg (20 % NRV*) B1-vitamin: 0,17 mg (15 % NRV*) B6-vitamin: 0,21 mg (15 % NRV*) Folsav (B9-vitamin): 31 μg (15 % NRV*) B12-vitamin: 0,4 μg (15 % NRV*)...
Portfólió (151)
Olaszország, Milano
...A fettuccine a száraz tészta válasza a tagliatellére, laposabb és rövidebb. Ez a "zöld" változat borsóliszttel fehérjék és vitaminok (különösen A és E, de B1, B2, B9, C, K és folsav is) forrása. A zöldborsó különböző ásványi sókat tartalmaz (kálium, vas, foszfor, kalcium, magnézium, kén, nátrium és cink) és alacsony zsírtartalmú. Gazdag oldható rostokban, keményítőkben és cukrokban, így ideális táplálék a testünk számára.
Portfólió (4)
Olaszország, Monterotondo
... egy sokoldalú élelmiszer, amely valóban kellemes, gyümölcsös ízű, a piros gyümölcsök és a csokoládé közötti ízélményt nyújt. Ráadásul magas rosttartalommal bír, és A-vitamin, kálium, kalcium és vas forrása. Oldódik és jellegzetes lilás színű, alkalmas különféle tészták és édességek elkészítésére, a pékáruktól kezdve a fagylaltig.
Portfólió (10)
Franciaország, Issou
... energiáját. A maca zsírok (zsírsavak), fehérjék, szénhidrát rostok, B1, B2, C, D és E vitaminok, valamint ásványi anyagok, mint például vas, kálium, réz, magnézium, szelén, foszfor és kalcium forrása. Ez a gyökér emellett számos fitonutrienset is tartalmaz, mint például glükozinolátok, flavonoidok, alkaloidok (macaenek) és szteroidok.
Portfólió (8)
Észtország, Tallinn
... kalcium, magnézium, foszfor és kálium. Ezen kívül a mustár folsavot és A-vitamint is tartalmaz. A mustár gazdag ízű és krémes állagú. Hagyományosan a húsételek ízének kiemelésére használják – sült, sült, főtt hús, valamint más szószok elkészítésére és utcai ételekhez való tálalásra. Az Impulse Commodity Trading közvetlenül a legjobb élelmiszergyártókkal dolgozik együtt, és a legmagasabb minőségű mustárt kínál ügyfeleinek. A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalon megadott telefonszámon. zsírok: 10 g fehérjék: 9,7 g szénhidrátok: 18,7 g...
Portfólió (24)