Németország, Aachen
...A kakaómassza, más néven kakaolikőr, a bio kakaóbabok szemcséinek őrlésével nyerhető, és minősége a felhasznált babok minőségétől függően változhat. Babjaink bio és természetes.
Portfólió (14)
Franciaország, Brignais
...*, fekete csokoládé* 20% [kakaó: minimum 88%] (kakaómassza*, kakaóvaj*, kókuszcukor*) *Biológiai gazdálkodásból származó összetevők. Nyomokban tartalmazhat dióféléket, tejet, szóját. Tápérték 100 ml kész termékre vonatkoztatva** Energia: 276 kJ / 66 kcal Zsír: 2,4 g (ebből telített zsírsavak: 1,5 g) Szénhidrát: 7,1 g (ebből cukrok: 6,8 g) Élelmi rost: 0,7 g Fehérje: 3,6 g Bio: Igen Kiszerelés: 300g, 1kg, 5kg 100% Növényi: Igen...
Portfólió (26)
Franciaország, Cannes
... követhetőséget. Hozzávalók: Theobroma cacao magmassza Biológiai gazdálkodásból származó összetevő A Madagaszkárból közvetlenül a Comptoir Des Epices Madagaszkártól származó bio Criollo kakaómassza a Criollo kakaóbab finom változatából készül, amely híres kivételes minőségéről. A kakaóbabokat gondosan...
Portfólió (42)
Spanyolország, Sabadell
A PACS International egy spanyol cég, amelyet Barcelonában alapítottak, és amely a nyersanyagok, összetevők, csomagolások (üveg, műanyag, alumínium, PVC / PVDC) és harmadik fél számára történő gyártás integrált megoldásainak kereskedelmére és forgalmazására specializálódott a gyógyszeripar, kozmetikai ipar, személyes ápolás és élelmiszeripar területén világszerte. Kiterjedt tapasztalatunknak és m...
Portfólió (41)
Litvánia, Kaunas
...A kakaólikőr (más néven kakaómassza) az összes csokoládé gyártásának alapvető összetevője. Ez az első folyékony formájú termék, amely a kakaóbabok préseléséből származik. A kakaólikőr a kakaóvaj és a kakaópor forrása. A fermentálás után a kakaóbabok magas hőmérsékletű feldolgozáson mennek keresztül, egy mikronizáló segítségével, amely elválasztja a héjat a babtól. Ezt követően a kakaóbabokat összetörik, és egy szellőztető gépet használnak a héj eltávolítására, így csak a kakaóbabokat gyűjtik össze. A pörkölés után a babokat megőrlik és kakaólikőrré dolgozzák fel.
Portfólió (23)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Természetes organikus kakaómassza Nettó tömeg: 200 g Energiaérték 100 g-ra: 600 kcal Minőségmegőrzési idő: 24 hónap...
Portfólió (111)
Franciaország, Olivet
...Referencia 9990000017430 Gabona pehely* (zab*, búza*), csokoládé pelyhek* 14,5% (nádcukor*, kakaómassza*, kakaóvaj*, napraforgó lecitin), mogyoró* 11%, kakaós gabonapuffasztott* 3% (rizs*, nádcukor*, kakaópor* 6,8%, búza*, zab*, árpa*, étcsokoládé darabok* 2,1% [kakaómassza*, nádcukor*, kakaóvaj*, napraforgó lecitin, természetes vanília kivonatok*], dehidratált árpa maláta szirup*, vanília* 0,2...
Portfólió (114)
Lengyelország, Wrocław
A Polskie Frykasy vállalat a vezető cukrászati cég, amely kézzel készített cukorkák, csokoládék és édességek specializálódott. Nagyon büszkék vagyunk termékeink magas minőségére, amelyek mind a legjobb minőségű összetevőkből készülnek és eredeti receptek szerint. Édességeink kiemelkednek a versenytársak közül egyedi ízük és minőségük révén. Egyedi előnyünk az egyénileg tervezett csomagolás, amely ...
Portfólió (179)
Franciaország, Malataverne
...étcsokoládé (min. 55% kakaó) összetevők kakaómassza, cukor, chili 3%, emulgeálószer szójalecitin, természetes vanília aroma. Nyomokat tartalmazhat diófélékből.
Portfólió (188)
Franciaország, Biguglia
...Azért szeressük a mandulát minden formájában, hogy a séf készített egy kenhető krémet... Állapot: Új ÖSSZETEVŐK: Mandula 43%, tejcsokoládé (kakaóvaj, kakaómassza, lecitin) Nettó súly: 230 g Eredet: Korzika...
Portfólió (68)
Németország, Düsseldorf
A cég 1970-es alapítása óta kompetens nyersanyag-szállítója vagyunk az élelmiszeriparnak. Európa-szerte ügyfeleink között számos neves cég található a cukrászati, pékáru, fagylalt- és fagyasztott élelmiszeriparban. Fókuszunk egy megbízható globális beszállítói struktúrára, első osztályú termékminőségre és ár-érték arányra összpontosít. Jól felszerelt raktárunknak köszönhetően képesek vagyunk a vev...
Portfólió (16)
Franciaország, Tilloy Lez Cambrai
... adalékanyag nélkül. Ezek a csokoládék kézműves módon készülnek. Összetevők: Étcsokoládé 73% kakaó: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma. Tejcsokoládé 33% kakaó: cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma. Fehér csokoládé 31% kakaó: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma.
Portfólió (9)
Németország, Koblenz
...Keserű csokoládé* 80% (kakaómassza*, nádcukor*, kakaóvaj*, vaníliapor*), Pörkölt kendermag* 20% (kendermag* 72%, nádcukor* 28%)...
Portfólió (94)
Törökország, Ankara
...Naturpy Gluténmentes Ropogós Golók Összetevők; Csokoládés gabonagolyók; Kukoricaliszt, rizsliszt, fehér kristálycukor, kakaó, csokoládé (cukor, kakaóvaj, savópor, kakaómassza, teljes tejpor, zsírszegény tejpor, emulgeáló (napraforgó lecitin), aroma (vanília), demineralizált savópor, növényi olaj, só, vanília, édes gabonagolyók; rizsliszt, kukoricaliszt, fehér kristálycukor, demineralizált savópor...
Portfólió (10)
Franciaország, Roye
... vidékén található. Minden egyes csokoládé kocka 10 mg CBD-t tartalmaz. Összetevők fekete csokoládé: bio és fair trade kakaómassza Pápua Új-Guineából, cukor, kakaóvaj, vaníliapor, CBD izolátum. Nyomokban glutént és dióféléket tartalmazhat. Tömeg: 90 gramm...
Portfólió (88)
Franciaország, Albertville
...Ideális viszkózus termékek szállítására, ez a rotoros szivattyú széles körben használatos a ragasztók, tömítőanyagok vagy akár a melasz és kakaómassza szivattyúzásában. Max. nyomás (bar): 25 bar Áramlás: Akár 350 m3/H Bemeneti és kimeneti átmérő: 1-12"...
Portfólió (16)
Ausztria, Gerasdorf
...Keserű csokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: szójalecitin, Bourbon vanília), rózsaszirmok, 23 karátos ehető aranyforgácsok. Kakaómassza legalább 60%. Tartalmazhat diót és tejet.
Portfólió (26)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: 38% tejcsokoládé nem EU-ból (nádcukor, kakaóvaj, tejpor, kakaómassza), 10% mogyoró. Tápérték 100g-ra: Energia 2423Kj, 582Kcal, zsírok 42g, ebből telített zsírsavak 22g, szénhidrátok 44g, ebből cukrok 43g, fehérjék 7.1g, só 0g.
Portfólió (109)
Franciaország, Arles
...Maison Lesage Piemonti mogyorók pörkölve és praliné gianduja bevonattal, Provence-i mogyorókkal és mandulákkal, ropogós feuilletine-nel és csokoládéval. Tartósítás száraz helyen, 16 és 20 °C között. Hozzávalók: piemonti mogyorók, cukor, 62%-os étcsokoládé, 32%-os fehér csokoládé, morzsolt sütemény, kakaóvaj, 32%-os fehér csokoládé, Provence-i mandulák, 33%-os tejcsokoládé, teljes tejpor, kakaómassza (kakaóbab), zsírszegény tejpor, bevonó anyag: gyanta, arab goma, kakaópor, vaj, vanília kivonat szemcsékkel.
Portfólió (142)
Németország, Wörrstadt
...A LECKER'S Kuvertüre csokoládé cseppek lágyan olvadó, keserű csokoládéból készül, amely kiválóan alkalmas bevonásra. A csepp formájának köszönhetően könnyen adagolható, és müzlik és desszertek ízesítésére is használható. Hozzávalók: Kakaómassza*, nádcukor*, kakaóvaj*, emulgeáló SOJALECITHIN* Allergének: Szója Vegetáriánus: Igen Vegán: Igen...
Portfólió (41)
...Búzaliszt, Vaj, Barna cukor, Tejcsokoládé 29% (Cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló (szójalecitin), természetes vanília aroma) (9%), Földimogyoró (9%), Tojás, Földimogyoró vaj (4,1%), Sütőpor, Só. Formátumok: 180g & 100g...
Portfólió (12)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: tejcsokoládé 36% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma), karamellizált mogyorók Referencia: CASLTNOIS...
Portfólió (97)
Németország, Stuttgart
... szeletek különböző textúrákat és összetevőket kombinálnak lágy Milka alpesi tejcsokoládéval. Pralinék: A Milka pralinék széles választékban kínálnak üzeneteket és formátumokat, hogy érzelmi és mindennapi kapcsolatokat teremtsenek barátokkal és szeretteinkkel, és "mondj valamit Milkával." Összetevők: Cukor, Kakaóvaj, Zsírszegény tejpor, Kakaómassza, Tejsavópor (tej), Tejzsír, Emulgeáló (szója lecitin), Mogyorókrém, Természetes ízesítő, Kakaó szárazanyag minimum 30%, Tej szárazanyag minimum 18%...
Belgium, Ghislengien
...Hozzávalók: - Tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma) - Hidrogénezett növényi olajok - Nugát (cukor, glükóz szirup, mandula, méz, kakaóvaj, burgonyakeményítő, tojásfehérje, természetes vanília kivonat) - Mogyoró - Nyomokban tejet, glutént, tojást, szóját és dióféléket tartalmazhat.
Németország, Hamburg
...Tejszínes Karamell Konfekt Kakaóval (15%) és Mentololajjal Finom keserű kakaós fudge mentás ízvilággal. Nagyon brit, nagyon finom. Hozzávalók: cukor, glükózszirup, TEJSZÍN, kakaópor, kakaómassza, aromák. Tápérték 100g-ra Energia 1525kJ/360kcal Zsír 11g Ebből telített zsírsavak 6g Szénhidrát 64g Ebből cukor 57g Fehérje 2g Só <0,1g...
Franciaország, Coignieres
...100 % legális az Európai Unióban (EU) THC MENTES (0% THC) Nincs narkotikus hatás EU-ban készült Összetevők: nyers nádcukor, tejszínpor, kakaóvaj, kendermag, kakaómassza, vanília, kakaó szárazanyag legalább 33%. Nyomokban tartalmazhat dióféléket és búzát. Ökológiai gazdálkodásból származik. Kényeztesse magát ezzel a finom, bio termesztésű kendermilk csokoládéval, fűszeres és édes kendermorzsákkal. Tartalom: 100g...
Németország, Wangen
...Van valami ünnepelni való? - Akkor ez a tábla a tökéletes ajándék: "Gratulálunk" a csokoládé, ami roppan! Mandula- és diónougat rétegek ropogós karamell lapokkal átszőve. Ezeket egy intenzív tejcsokoládéba csomagolták, amelynek kakaótartalma 60 százalék. Szinte ennyire magas a Fairtrade arány a táblás csokoládéban is. Köszönhetően a nádcukornak, kakaómasszának és -vajnak, ezúttal 50 százalékra jutunk. Hozzávalók: nádcukor, kakaóvaj, kakaómassza, mandulakaramell, mogyoró, teljes tejpor, mogyoróolaj, zsírszegény tejpor, teljes nádcukor, étkezési só, vaníliarudak, kardamom, csillagánizs...
Portfólió (10)
Olaszország, Olbia
... megfeleltek minőségi tesztjeinknek. Olaszországban a kakaót félkész termékekké alakítjuk, mint például a kakaómassza és a kézműves csokoládé. Kakaóbabokat kínálunk a Salvadorban található ültetvényünkből, de más ültetvényekből is, mint például Nicaragua, Guatemala, Honduras, Belize és Costa Rica. Cégünk ipari felhasználásra szánt csomagolásokat kínál HO.RE.CA, akár kis mennyiségekben is, hogy...
Törökország, Istanbul
... - Tejsavópor Kakaópor (Természetes és Alkalizált) / Kakaómassza / Kakaóvaj / Csokoládé (Prémium) Kakaóvaj helyettesítő, Kakaóvaj alternatíva Konzerv Gyümölcsök és Zöldségek Hüvelyesek Margarin, Vaj Olaj helyettesítő...
Lengyelország, Szczecin
Üdvözöljük a csokoládé nagykereskedésben. Fő profilunk a kakaóbab feldolgozásából származó termékek nagykereskedelmi értékesítése. Kínálatunkban: nyers és pörkölt kakaóbab, kakaóbab nibs, kakaóhéj, természetes és lúgosított kakaóporok, kakaórost, formázásra és bevonásra alkalmas csokoládék, kakaómassza, kakaóvaj, bevonatok és csokoládé jellegű masszák. Várjuk a közös munkát - jó minőségű termékeket kínálunk mindig kedvező áron. A termékek hazai gyártásúak, valamint csak megbízható és ellenőrzött beszállítóktól importáltak.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play