Finnország, Turku
Olaszország, Parma
A "prosciutto" és a "culatello" Rosa dell'Angelo gyártása már az eredeténél különleges. A húsok különböző minőséggel rendelkeznek, a szabadban való tenyésztés és a régi, kizárólag sóval és hosszú érleléssel végzett kézi feldolgozás miatt. Fekete sertéseink, amelyek régi, szinte teljesen eltűnt fajták, szabadon legelnek az erdőkben. Szabadon a nap, a szél és az eső alatt. Szabadon kifejezni ösztöne...
Portfólió (10)
Olaszország, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Kiváló minőségű sertéshúsból, közepes őrlésű és kockázott zsírból készül, kollagénbélbe töltve és érlelve. PROSCIUTTO - sertéscomb "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Kiváló minőségű sertéshúsból készült, tipikus toszkán felvágott, kollagénbélbe töltve, ánizsmaggal ízesítve. PANCETTA tiszta sertésből, feltekerve vagy kiterítve, sózva és toszkán módra érlelve.
Portfólió (7)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play