Spanyolország, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...A Pikillo paprika lekvár extra szűz olívaolajjal és cukorral, valamint különböző növényi összetevőkkel, mint például paprikával és trufával, fizikai folyamatok révén kerül csomagolásra, tartósítószerek hozzáadása nélkül, nagyon finom lekvár állaggal és kellemes illattal és ízzel. A Pikillo paprika nagyon ízletes, közvetlenül kenyérszeleteken fogyasztva, vagy kacsahús és egyéb szárnyasok, sajtok... ételekhez adva.
Portfólió (76)
...Bio Málna Lekvár Energia (kJ és kcal): 1017 kJ Kalória: 243 kcal Fehérje (g): 0,77 g Szénhidrát (g): 60,19 g Cukor (g): 60,19 g Zsír (g): 0 Rost (g): 0,43 g...
Portfólió (82)
Franciaország, Mainneville
A Domaine des Hulottes egy családi vállalkozás, amely főként gabonatermesztéssel foglalkozik, de az utóbbi két évben Hélène a rebarbara termesztésére és feldolgozására specializálódott. Miután 2016-ban átvettük a Bosquentinban található családi gazdaságot, úgy döntöttünk (Hélène és Guillaume), hogy diverzifikálunk, és újra ültetjük a gazdaságban korábban már meglévő rebarbarát. Az üzlet a friss r...
Portfólió (11)
Franciaország, Ducy-Sainte-Marguerite
1835-ben alapították a Domaine de la Flaguerie-t, egy családi vállalkozást, amely az almaborhoz szükséges alma termesztésére és feldolgozására specializálódott. A természet iránti szeretetből a domaine 1998-ban átvette az Ökológiai Gazdálkodás értékeit. A Domaine almalé, IGP Normandie almabor és körtebor, Pommeau de Normandie AOC, AOC calvados, párlatok és egyéb kiváló minőségű biológiai aperiti...
Portfólió (57)
Franciaország, Warmeriville
2020 eleje óta a D Stock Affaires, a France Food Company részeként, a nagykereskedelem és az élelmiszeripar fő szereplőit segíti abban, hogy optimalizálják termékeik adományozását a szervezetek számára. Élelmiszer-nagykereskedőként széles választékot kínálunk a világ minden tájáról származó termékekből, versenyképes árakon. Online beszerzési központunk lehetővé teszi gyümölcsök, zöldségek, sörök, ...
Portfólió (127)
Olaszország, Moio Della Civitella
...A Feketeáfonyás Extra Lekvár egy édes tartósítószer, amelyet elsősorban feketeáfonyából és cukorból készítenek, és amely a standard lekvárokhoz képest magasabb gyümölcstartalommal rendelkezik. Ahhoz, hogy "extra" minősítést kapjon, a jogszabályok megkövetelik, hogy a lekvár legalább 45% gyümölcsöt tartalmazzon, de gyakran az extra lekvárok még ennél is magasabb gyümölcstartalommal bírnak, így...
Portfólió (16)
Olaszország, Giuliano
Franciaország, Narbonne
...érintőképernyős vezérlésének köszönhetően zökkenőmentesen integrálható egy teljes csomagolóvonalba. Ez az automatikus címkéző ideális különböző formátumokhoz és iparágakhoz: - Élelmiszer (szószok, méz, lekvár, olaj, ecet, mustár stb.), - Kozmetikumok (krém, parfüm, olaj, szappan, folyékony szappan stb.), - Festék és lakk (kannák, dobozok, üvegek stb.), - Vegyipar (mosószer, oldószer, tisztítószerek stb.).
Portfólió (183)
Olaszország, Milano
...Extra „Ievulese” sárgabarack lekvár és kiváló „Trifoglio” méz. Hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül. Csak friss, szezonális gyümölcs és saját készítésű kézműves méz. 100% olasz termék. A legjobb állag elérése érdekében ajánlott 5-10 °C közötti hőmérsékleten fogyasztani. Hozzávalók: Sárgabarack 65%, „Trifoglio” méz 35% PÁROSÍTÁSOK Ideális torták és piték töltésére, reggelire kenyérre és pirítósra kenve. Próbálja ki érlelt és ízletes sajtokkal.
Portfólió (116)
Olaszország, piano di sorrento (na)
A Sorrento Giardini egy olyan vállalat, amely mély gyökerekkel rendelkezik az olasz mezőgazdasági hagyományban, és figyelmet fordít a modern fenntartható gyakorlatokra. 1998-ban Vincenzo alapította, a vállalat generációk elkötelezettségének gyümölcse a citrusfélék termesztésének művészete iránt, szorosan összefonódva a Sorrento-part szépségével és termékenységével. Termesztéseink körülbelül 150 ...
Portfólió (29)
Spanyolország, La Llagosta-Barcelona
...Csokoládé és/vagy lekvár injektálása hosszúkás péksüteményekbe. - TERMÉK -A töltelék melegen van injektálva. A GÉP JELLEMZŐI: -Csokoládé és/vagy lekvár hosszúkás péksüteményekbe való töltésére szolgáló gép. -A befecskendező fej 8 fúvókával rendelkezik. A tűk vízszintesen helyezkednek el, átszúrják a péksüteményeket, és a termék injektálása egyidejűleg történik a kivételükkel, ami lehetővé teszi...
Portfólió (83)
Ukrajna, Chornomorsk
...Magas minőségű hamis akác virágok és/vagy kéreg nagykereskedelmi forgalomba A hagyományos orvoslásban a Robinia pseudoacacia különböző részeit használják hashajtóként, görcsoldóként és vízhajtóként. A virágokat néha édes és illatos lekvár készítésére használják. A magok és virágok akár 12% illóolajat is tartalmaznak, és parfümgyártásban használják őket. Termékeink szárítása megfelel minden követelménynek, hogy megőrizzük a hasznos anyagok maximális mennyiségét. Származási ország - Ukrajna Típus: Hagyományos Növény része: Virágok Mennyiség: évi legfeljebb 10 tonna Csomagolás: Igény szerint...
Portfólió (46)
Lengyelország, Brzozów
... növényi sűrítő. 85-95 Celsius-fokon oldódik, míg 32-35 Celsius-fokon sűrűsödik. Tehát nem szükséges a hűtőszekrénybe tenni. Az átlagos zselés állag eléréséhez a következő arányt használjuk: 1 púpozott teáskanál agar 1 csésze folyadékhoz. Az agart kis mennyiségű hideg vízben oldjuk fel, majd adjuk hozzá a forrásban lévő vízhez, és pár percig főzzük. Az agar lekvár készítésére is használható. 1,5 kg gyümölcshöz és 500 g cukorhoz 1-1,5 teáskanál agart adjunk.
Portfólió (781)
Franciaország, Le Sen
... bigaradier vagy keserű narancs egy fa, amelyet a 9. században az arabok vezettek be és ültettek el az egész mediterrán Európában. Számos gazdag és változatos kivonatát használják parfümökben, ízesítőkben és kozmetikumokban. Ezt a fát a virágai miatt termesztik, amelyek széles termékpaletta alapját képezik: illóolaj, abszolút, narancsvirág víz, de gyümölcsei is felhasználásra kerülnek angol lekvár...
Portfólió (97)
Franciaország, Castelnaudary
...Erős hagyma tartalom (72%), ez a cukorban kiegyensúlyozott lekvár mazsolával és mézzel, amely egy csipetnyi keleti ízt hoz. Kiváló libamájjal vagy pirítósra téve egy périgourdine salátában, de a klasszikus Cantal és Camembert sajtokkal is remekül illik.
Portfólió (56)
Franciaország, Lognes
...Elektromos fűtésű keverő-főző karamell és lekvár készítéséhez - CBTE070 - 70 liter hasznos űrtartalmú keverő-főző, 220 °C-ig történő főzéshez, karamell, lekvár és krémek készítéséhez. Felszerelve egy keverőkarra, sebességváltóval ellátott kaparókkal, amely mindkét irányban forgatható, elektromosan billenthető tartály, dupla hőmérséklet-érzékelő rendszer, érintőképernyős kijelző. 304 L...
Portfólió (32)
Franciaország, Grasse
A Grasse-ban, az illatok és parfümök világfővárosában található Sélectarôme több mint 30 éve gyárt élelmiszer-aromákat. Több mint 3000 féle aromát kínálunk folyékony vagy por formájában, és kifejlesztettünk egy bio tanúsítvánnyal rendelkező aromákból álló termékcsaládot is. Ezen kívül e-liquidekhez készült aromák széles választékát is kínáljuk, amelyek megfelelnek a hatályos jogszabályoknak. K...
Portfólió (186)
Franciaország, Soreze
A TOM PRESS a szakemberek számára minden szükséges eszközt kínál az élelmiszerek tartósításához, feldolgozásához és a főzéshez: N°1 a házi készítés szerelmeseinek. A TOM PRESS több mint 5 000 különböző eszközt és terméket tervez és forgalmaz az élelmiszerek tartósításához, főzéshez és feldolgozásához. Ezzel az eszközzel gyümölcsöket és zöldségeket, húsokat és halakat, tejtermékeket, gabonaféléket...
Portfólió (195)
Lengyelország, Warszawa
Az AT WORK SP. Z O. O. egy nagykereskedelmi beszállító, amely számos iparágban tevékenykedik. Kínálatunkban szerepelnek: a legmagasabb minőségű fűtőanyagok, üvegpalackok és -üvegek, étkezési só, takarmányanyagok. Nálunk megtalálja a legmagasabb minőségű tüzelőanyagokat, ökológiai biomasszát, mint például napraforgó héjból készült pellet, fenyőpellet, tőzegbrikett. Takarmányanyagok: napraforgó őrl...
Portfólió (118)
Franciaország, Privas
Clément Faugier a Privas en Ardèche : a marron alapú termékek gyártása és forgalmazása 1882 óta: marron glacés, az Ardèche-i marron krémek. Marpom's gyártása és forgalmazása, amely marron krém és alma püré keveréke. BIO termékek választéka. Clément Faugier mostantól fagyasztott gyümölcs- és zöldségpüréket kínál, fagyasztott, adagolható natúr marron pürét, 8 vagy 15 darabos korongok formájában.
Portfólió (41)
Törökország, Istanbul
A Günalsan Pompa 2002-ben alakult Isztambulban. Azóta a HugePump márkájú levegővel működő membrános szivattyúk (AODD) gyártásával foglalkozik. Kétféle terméke van: műanyag szivattyúk és fém szivattyúk. A Günalsan Pompa folytatja a fejlődést és új termékek hozzáadását a termékkínálatához. 2002 óta a Günalsan Pompa egyetlen prioritása, hogy ügyfeleinek minőségi és megfizethető szolgáltatást nyújtson...
Portfólió (134)
Magyarország, Domaszék
Our company is dedicated to provide a large variety of innovative, quality machines for our customers. Either a single machine, or a whole processing plant, we are eager to fufil all kind of needs around fruit processing. We are at your service around the hour, also taking care of your responses, wich allows us to develop our machines and make them even better with the help of your opinion. We pro...
Portfólió (5)
...Gyümölcsök összes mennyisége: Készítve 55 g gyümölccsel 100 g késztermékhez. Hozzávalók és allergének: Eper, cseresznye, szeletelt mandula, cukor, citromlé, zselésítő: almapektin. Átlagos tápérték 100 g-ra Energia 992/234 kJ kcal Zsírok < 0.5 g Amelyből telített zsírsavak < 0.1 g Szénhidrát 56 g Amelyből cukrok 54 g Fehérjék 0.9 g Só 0.01 g A "Tavaszi Kosár" málna és áfonya lekvár egy ízletes...
Portfólió (46)
Svájc, Langnau Im Emmental
...Vákuumfőző berendezések a legjobb termékminőségért I Főzőberendezések lekvárokhoz - A KASAG szakértői a főzőberendezések és ipari főzőberendezések építésére specializálódtak lekvár, dzsem, kompót és zselé előállításához. Magas termékigények, speciális követelmények a pektin előkészítésére, optimális darabosság és rövid folyamatidők ébresztik fel szenvedélyünket. Minden ügyfélhez újra és újra alkalmazkodunk, egyedi vagy modulárisan kialakított berendezéseket építünk, amelyek maximálisan kielégítik igényeit.
Portfólió (152)
Portugália, Calendário V.n.f
...Cortinado Konyha Lekvár Összetétel: 60% CO 40% PE...
Portfólió (237)
Litvánia, Kaunas
..."Dodo Cukrus" Arany Granulált cukor világos sárga kristályokból áll, ideális kávéhoz, teához, gyümölcssalátákhoz és kásákhoz. Egy csillogó arany színű, száraz és szabadon folyó cukor, amelynek finom vajas íze van. Fehér finomított cukor helyettesítésére használják teában, gabonafélékben, valamint lekvár, dzsem és bor készítésénél. Sütemények és kekszek készítésére is alkalmas. Ideális kávéhoz, teához, gyümölcssalátákhoz és kásához. A termék nádcukorból készült természetes folyamat révén, azaz vegyszerek vagy adalékanyagok nélkül.
Portfólió (23)
Olaszország, Capo D'orlando
... vérnyomáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A KONYHÁBAN A mangót sok receptben használják, például szószokban, garnélás és tengeri ételes ételekben, vagy köretként, vegán sushi-ban, mangós tortában és sok más desszertben. Főként gyümölcslé formájában vagy gyógyteaként, préselt vagy turmixolt formában használják. Kiváló lekvár is készíthető belőle. TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK A mangónak magas energiatartalma van, főként szénhidrátokból, fehérjékből és lipidekből áll.
Portfólió (27)
Olaszország, Sordio
... kínálatában. A „RAPID” és „RAPID SANITARIA” sorozatok szilárd építési alapjaira építve a Ver sorozat egy elektronikus inverterrel van felszerelve, amely eltávolítható billentyűzettel rendelkezik, lehetővé téve a termékáram differenciált beállítását, akár távolról is. Ez az eszköz lehetővé teszi az elektromos szivattyú alkalmazkodó válaszát a rendkívül sűrű és viszkózus termékek, például majonéz, lekvár...
Portfólió (8)
Németország, Buxtehude
...A káliumszorbát (E202) tartósítószerként használatos. A káliumszorbát (E202) élelmiszerek, például margarin, remoulade, majonéz, szójaszósz, lekvár, olajbogyó, datolya, bor, szirup, jeges tea vagy gyümölcslé tartósítására szolgál. A káliumszorbátot kozmetikai termékek vagy dohány tartósítására is alkalmazzák. Egészséges emberek számára egészségügyi szempontból ártalmatlannak tekinthető, mivel a szervezet zsírsavként metabolizálja. A termék jól vízben oldódik, gátolja az élesztő és a penészgombák növekedését.
Portfólió (85)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play