...mint a nyers, de jellegzetesebb ízű.
A hajdina értékes forrása az összetevőknek és tápanyagoknak. A fehérjék, polifenolok, poliszacharidok és ásványi anyagok különösen fontosak.
A hajdina magas ásványianyag-tartalommal rendelkezik, mint például kálium, magnézium, vas és vitaminok.
Lehet önálló étel, hús vagy zöldség kísérője, vagy akár az ebéd vagy vacsora alapja is.
A pörkölt hajdina és a pörkölt hajdina szemek ugyanazt jelentik. Mindkét gabona hőkezelésen esik át.
... liszt gluténmentes péksütemények, palacsinták és palacsinták készítésére használható. A pörkölt és nyers hajdina hasonló táplálkozási értékekkel bír, bár a pörkölt változat valamivel kevesebb tápanyagot tartalmaz, amit a pörkölési folyamat okoz. A kásában sok fehérjét találunk, amely hasonlóan emészthető, mint a hüvelyesekből és rostokból származó fehérjék. Tartalmazza az esszenciális aminosavakat: lizin, amely javítja a kalcium felszívódását, az immunitást, és triptofánt a szerotonin előállításához, cinket, szilíciumot és kalciumot.
...A pörkölt hajdina nevét, jellegzetes ízét és aromáját a hőkezelési folyamatnak köszönheti. Ez a hajdina mag, amelyet pörköltek, megőrzi jellemzőit. A termék számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például támogatja a bélműködést és csökkenti a vérnyomást. Kiválóan emészthető fehérjeforrásként a pörkölt hajdina fontos eleme a vegán és vegetáriánus étrendnek. A hajdina enyhén kesernyés íze tökéletesen illik a húsos és vegetáriánus ételekhez – palacsintákhoz, pierogikhoz, töltött káposztához vagy palacsintákhoz.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.