Málta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...A tejszínhab-szifonok a konyha és a háztartás tökéletes segítői. Pillanatok alatt a tejszínhab tökéletesen elkészül és jól megkeményedik, így felhasználható a további műveletekhez. Legyen szó bonyolult torták díszítéséről vagy tökéletes feltétként finom tortákon és számos más desszerten. A tejszínhab-elosztók több változatban elérhetők. Így népszerű a karos tejszínhab-szifon, de a nyomógombos tejszínhab-szifon palack is. Az alkalmazási területtől függően minden tejszínhab-szifon palacknak megvannak a saját előnyei.
Portfólió (241)
...Fás jegyével kiemelt whisky, amely erőteljes és kiegyensúlyozott ízekkel rendelkezik, értékes eszköz a szeszes italok világában. Ugyanolyan jól teljesít más területeken is, mint a desszertek, amikor meleg és kifinomult érintést szeretnénk hozzáadni.
Portfólió (86)
Bulgária, Otets Paisievo
... hashajtó, szélhajtó, serkenti a gyomrot és a májat. A mandarin illóolaj alkalmazása (Citrus сlementina) 1. Desszertek, szószok, italok ízesítése (1-2 csepp mandarin illóolaj elegendő az ételek ízesítéséhez) 2. Idegrendszeri betegségek: álmatlanság, szorongás, idegesség, stressz, feszültség, depresszió. 3. Relaxáció: diffúzálja a szoba légkörébe az Ön számára kényelmes módon, más olajokkal keverve. 4. Bőrápolás: segít a pattanások, seborrhea, duzzanat, narancsbőr, száraz bőr, striák, szemölcsök ellen. Gyűjtés: Budjak...
Portfólió (187)
Bulgária, Sofia
...Krémesebb állag eléréséhez használhatunk hagyományos bambusz teafőzőt, vagy egy kanalat, kis fém habverőt, esetleg elektromos habverőt. A matcha por más teákkal, turmixokkal és italokkal is keverhető. Különböző desszertek és szószok elkészítésére is alkalmas. Víz helyett tejet (normál, kókusz, mandula vagy más) is hozzáadhatunk a matcha latte elkészítéséhez. A matcha koffeint tartalmaz, de kevesebbet, mint a kávé vagy a fekete tea. Csomagolás: 100g, 200g és nagykereskedelmi.
Portfólió (154)
Lengyelország, Brzozów
...D, E és K, valamint ásványi anyagokat, mint például: kalcium, foszfor, kálium, réz és vas. A kesudiók nemcsak kiváló energiaforrást, vitaminokat és ásványi anyagokat, hanem fehérjéket is tartalmaznak. Ezért értékes kiegészítője lehet azok étrendjének, akik naponta lemondanak a húsról és állati termékekről. A kesudiók ideálisak kenyér és palacsinta kenésére, valamint desszertek, torták és sütik készítésére.
Portfólió (781)
...A tejipar alapanyagai a szakterületünk. Kiváló szakértelmünkkel magas minőségű nyersanyagokból finomított receptúrákat fejlesztünk ki, amelyek az Ön gyártósorához vannak igazítva. Ide tartoznak a desszertek, tejkeverékek, valamint mousse-termékek, zselék, szószok és még sok más. Szívesen biztosítunk Önnek tejipari vegyületeket különleges minőségekben, mint például bio, halal, kóser vagy vegán...
Portfólió (7)
Franciaország, Volgelsheim
... minőségű forma desszertek készítésére is használható. FIGYELEM: Ne használjon sztearint ezzel a formával (sztearinsav). Referencia: MSF-NATURE Kompatibilis viaszok: mindenféle öntött gyertya viasz Magasság: 13 mm Szélesség: 22-28 mm Hosszúság: 22-28 mm A forma anyaga: Élelmiszeripari szilikon...
Portfólió (190)
...Az üzbég mazsola híres a minőségéről és ízéről. A fekete mazsola szárított szőlő, amely sötét színével és erős ízével különbözik a többi mazsolától. Gazdagabb íze és aromája van, mint a világos mazsolának, és gyakran használják édes ételek, péksütemények és desszertek készítéséhez. A mazsola antioxidánsokban és más tápanyagokban is gazdag, így népszerű összetevője az egészséges étrendnek.
Portfólió (10)
Spanyolország, El Puntal (murcia)
... saláták öntetére, húsok és halak pácolására, valamint desszertek, például torták és sorbetk készítésére használják. Emellett frissítő italok, például limonádék és koktélok készítésére is alkalmazzák. A parfümökben a citrom illóolaját a héjból nyerik ki, és friss, tiszta aromájáért használják, amely citrusos és élénk jegyeket ad az illatokhoz. A citrom tehát egy sokoldalú gyümölcs, amelyet íze és egészségügyi előnyei, valamint széleskörű kereskedelmi és kulináris termékekben való alkalmazása miatt is értékelnek. TARTÁLY: 5kg, 25kg és 200kg IBC...
Portfólió (202)
Spanyolország, Peñalba, Segorbe
...A trufás brandy intenzív és jellegzetes illatáról ismert. Magas minőségű brandyből és 10%-os friss Tuber Melanosporum-ból, más néven fekete trufából készül. Különböző kulináris területeken alkalmazható, például húsételekhez készült pörköltek és szószok elkészítésére. Desszertek (bonbonok, piskóták stb.) készítésére is használható. Hozzávalók: 36º brandy és Tuber Melanosporum (fekete trufa).
Portfólió (23)
Franciaország, Arengosse
...A „Le Sucre aromatisé à l'Érable” egy igazi ízutazásra hívó termék, amelynek autentikus juharszirup aromája a juharszirup ízletes élményeit idézi fel. Ez a cukor nem finomított cukorrépából, juhar aromából és természetes színezékekből (E150C és E160C) áll, amelyek aranyszínű és étvágygerjesztő árnyalatot adnak neki. Ideális desszertek, forró italok, péksütemények és még sok más édesítésére, ez a...
Portfólió (200)
Egyesült Királyság, Hexham
... készült A Neocate® Nutra különösen a tehéntej allergiás (CMA), több ételallergiás (MFA) és kapcsolódó GI és allergiás állapotok, például eosinophil esophagitis (EoE), rövid bél szindróma (SBS), malabszorpció és gastroesophagealis reflux (GER) diétás kezelésére lett kifejlesztve. Jó tudni Tejmentes Tejfehérje-mentes létesítményben készült Szójaolaj-mentes Nincsenek mesterséges színek, ízek, édesítők Más ételeket vagy tápszert kell fogyasztani a teljes étrend érdekében, ahogy azt egészségügyi szakember előírja. Megrendelés leadásához lépjen kapcsolatba e-mailben: johnryantradingltd007@gmail.com...
Portfólió (10)
Spanyolország, Totanes
...QUESOS NAVALMORAL S.A., 2005-ben alapították, főként a Származási Megjelöléssel rendelkező Manchego sajtot állít elő. Mi vagyunk a második legnagyobb gyártója ennek a híres spanyol sajtnak (több mint 1.200.000 kg 2016-ban). Termékeink minőségét a BRC (AA fokozat) és az IFS (Felső szint) minőségi tanúsítványok, valamint a 2014, 2015 és 2017-es "World Cheese Awards" nemzetközi sajtkonkurzuson elnyert (Aranyérem) díjak igazolják. A sajtkészítés során nem használunk sem Lyzocimot, sem Natamicinát, sem pedig más adalékanyagot. Termékeink teljesen természetesek.
Portfólió (10)
Lengyelország, Wrocław
...ÖSSZETEVŐK: csokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília íz), mogyoró 6%. Mogyorót tartalmaz. Tejet és más dióféléket tartalmazhat. Készlet: Folklore...
Portfólió (179)
Franciaország, Saint-Fraimbault
... jótékony hatását (orvosi irodalom szerint jótékony hatással van többek között a vércukorszint szabályozására, az emésztés megkönnyítésére, a bőr tonizálására…) Kulináris elkészítményei kiemelésére tökéletesen alkalmas saláták ízesítésére, fehér húsok pácolására vagy deglazírozására, desszertek tökéletesítésére… Az eredeti és ízletes ételek elkészítéséhez a szénával, érdemes más termékeinkkel kombinálni: szirup, szénás főzet… Ez a természetes almaecet nem pasztőrözött (azaz nem melegítették magas hőmérsékleten)...
Portfólió (15)
Németország, Oyten
... diófélék a süteményekben és péksüteményekben helyettesíthetők földimogyoró liszttel. Az édes ízének köszönhetően a földimogyoró liszt ideális édességek, snackek és desszertek készítéséhez is. Tejben feloldva a földimogyoró liszt tejhelyettesítőként szolgál a vegán étrendben. Bio-termékek esetén: DE-ÖKO-006 Eredet: Nem-EU mezőgazdaság Csomagolás: 12,5 kg-os zsákok...
Portfólió (42)
Franciaország, Renaison
...A fűszeres pollen egy "luxus" fűszer, amelynek hírneve az utóbbi években folyamatosan növekszik. Ez a fűszer használható fehér húsok, halak, sőt desszertek és fagylaltok kísérőjeként is. A fűszeres pollen ízei között megtalálható a likőr, citrom, ánizs és sáfrány, valamint más gyümölcsös árnyalatok, amelyek meglephetik sós vagy édes ételeit. Eredet: Olaszország, Toszkána Minőség: A...
Portfólió (56)
Franciaország, La Celle-Saint-Cloud
... sebességű sütő maximális teljesítményt és páratlan kulináris minőséget kínál. 5 paninit 40 másodperc alatt, 4 croque-monsieurt 60 másodperc alatt, 1 30 cm átmérőjű pizzát 75 másodperc alatt süt, de szendvicsek, pirítósok, desszertek (például pite, puha sütemény stb.), halak, kagylók és húsok elkészítésére is rekordidő alatt képes. Nagyon csendes (45dB), nem igényel elszívót beépített katalizátorának köszönhetően, és 230V-os monofázisú áramra csatlakoztatható, így magas energia-megtakarítást biztosít.
Portfólió (4)
Franciaország, Olivet
...Referencia 3329486671038 A tapioka, más néven japán gyöngy, egy keményítő, amelyet a keserű manióka szárított és feldolgozott gyökereiből készítenek. A tapioka ideális a szószok, levesek és főzelékek sűrítésére vagy összekötésére. Édes receptjeidben is kedvelt lesz, miközben könnyedséget és puhaságot ad: péksütemények, krémes desszertek, habos édességek.
Portfólió (114)
Portugália, Leiria
...Gombaporok A Aromas és Boletos gombapor gyártási folyamata a gomba porrá őrléséből áll, miután az dehidratálva lett, anélkül, hogy bármilyen keményítőt vagy más összetevőt hozzáadnánk. Javaslatok: a gombaporunk bármilyen étel elkészítéséhez hozzáadható, mint például levesek, szószok, kenyér, tészta, sajt, keksz, desszertek és mások. Elérhető: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Tápanyagtartalom 100 g-ra vonatkoztatva. Zsírok - 1,3 % Szénhidrátok - 78% Rostok - 14% Fehérjék - 15%...
Portfólió (7)
ufs.country_names.RU, Kolomna
...A pisztáciás mézes soufflé a legfinomabb pralinékrémhez hasonlít, amely Olaszországban és Franciaországban rendkívül népszerű. A méz finom, körülölelő lágyassága és a diódarabok egy nagyon kifinomult és önálló desszertet alkotnak. Tökéletes desszertek és sajtok kísérőjeként is. A pisztáciákat "karcsúsító dióknak" is nevezik, mivel sokkal kevesebb kalóriát tartalmaznak, mint más diófélék, és gazdag rostforrás.
Portfólió (47)
Németország, Schoenebeck
... gyümölcsjoghurtokhoz. Más gyümölcsös desszertek és szeletek is szép ízvilágot kapnak az amarántolajjal. Próbálja ki bio amarántolajunkat lazaccal vagy más halételekkel, és tapasztalja meg, mennyire jól harmonizálnak. Halpanírozáshoz egyébként bio amarántlisztünk is kiválóan alkalmas. A kis, fekete amarántmagokat hidegen préseljük, hogy értékes bio amarántolajunkat nyerjük.
Portfólió (143)
Németország, Wörrstadt
...A LECKER’S Bio Bourbon Vaníliacukorral a sütemények, péksütemények, koktélok, desszertek, teák és még sok más ízét finoman gazdagíthatja – közvetlenül a természetből. • A dél-amerikai cukornádból származó nyers nádcukor sem finomított, sem kémiailag fehérített. • A legfinomabb vanillin az igazi Bourbon vaníliababból adja meg a tökéletes ízét. • Bio Bourbon Vaníliacukrunk 10% valódi bio Bourbon...
Portfólió (41)
ufs.country_names.RU, Moscow
...A főzés során a kókuszreszeléket főként a cukrásziparban használják. Különböző tortákhoz, édes tekercsekhez és péksüteményekhez adják, mint finom, illatos töltelék és ízletes díszítés a késztermékhez. A kókuszreszeléket csokoládé édességek, étkezési szeletek, fagylalt máz, kekszek, ropogós sütik, müzlik, édességek és sok más desszert bevonására is használják. Felhasználás Desszertek...
Portfólió (178)
Spanyolország, Torrent
... számos élelmiszeripari alkalmazásban használnak, hogy élénk rózsaszín árnyalatokat adjanak. Alkalmazások: Üdítőitalok, alkoholos italok, cukrászati termékek, fűszerek, pékáruk, húsok, Desszertek, levesek és szószok, zsíros bevonatok, lekvárok és zselék, tejtermékek.
Portfólió (31)
Franciaország, Saint Paul De Baïse
... emésztést, csökkentik a puffadást és teltségérzetet okoznak. - vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket az immunrendszer erősítésére és a jó közérzet fenntartására! Felhasználhatók, mint minden más mag (szezám, tök..): szórásként sós vagy édes ételeken (saláták, krémlevesek, zöldségek, tészták, gyümölcsök, desszertek vagy reggeli müzlik díszítésére!). Nyersen is fogyaszthatók, de néhány másodpercig pirítva a serpenyőben, vagy vízzel turmixolva házi kenderitalt készíthetünk belőlük!
Portfólió (8)
Németország, Hamburg
... és tartós alternatívaként használják a folyékony tej helyett. Hosszabb eltarthatósággal bír, és víz hozzáadásával könnyen újraalkotható. Ezért különböző alkalmazásokra alkalmas az élelmiszeriparban, például péksütemények, édességek, desszertek és italok készítésére.
Portfólió (180)
Németország, Uetersen
... élelmiszereknek és italoknak, de jól működik tejtermékekben vagy péksüteményekben, mint például a kekszek, és ropogósan tartja őket. Főbb előnyök: • Tiszta, édes, cukorra hasonlító íz utóíz nélkül • Felsőbbrendű íz- és édességprofil • Fogbarát, mivel a szájban nem fermentálódik • Prebiotikus hatás • Kalóriaszegény • Alacsony glikémiás reakció (csak 3) Alkalmazási területek: • Péksütemények • Cukrászati termékek • Fagyasztott desszertek Felhasznált kép: © Victor / Adobe Stock Származási ország: USA GMO-mentes: IGEN Vegán & Vegetáriánus: IGEN Kóser & Halal: IGEN BRC tanúsítvány: IGEN...
Portfólió (14)
Belgium, Dolembreux
...Az alábbi lista nem kimerítő. Célja, hogy irányt adjon a választásához. Ha más kívánságai vannak, ne habozzon megosztani velünk. Minden ételünket friss alapanyagokból készítjük, amelyek az évszaktól függően változnak. – aperitif ajánlat – Meleg előételek – Hideg előételek – Levesek – Köretek – Ételek – Sajtok – Desszertek – Hideg vagy meleg büfé ajánlat – Vacsora koktél ajánlat – Grillezések...
Portfólió (2)
Franciaország, Landeleau
...{"côté sucré":"Édes oldal:\n\nA puha palacsinták hasonlítanak a házi készítésű palacsintákra. Ezek a termékek fogyaszthatók natúr formában, vagy kiváló desszertek alapjául szolgálhatnak.\n\nSerpenyőben sütve, csokoládéval, lekvárral vagy más töltelékkel megpakolva, a választott likőrrel flambírozva remek desszerttá válnak.\n\n\ncôté salé:\n\nSütőben, egy kis sózott vajjal készítve a hajdinalepény...
Portfólió (3)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre