Szlovákia, Dolný Ohaj
...Maltóz szirup Védő tartály: 640 l Mauser tartály: 1000 l Incoterms: FCA, DAP...
Portfólió (36)
Ausztria, Wien
...Maltóz szirup - 50% maltóz - 70% maltóz Csomagolás: kannás, IBC...
Portfólió (190)
... keverésével. A maltóz szirup gyártása a sörfőzdében 20%-os bruttó nyereséget és 10-15%-os nettó nyereséget jelenthet a kereskedelmi maltóz szirup árához képest. Magas attenuált sör előállítása Desatase (limit dextrinase) kombinációjában. Lásd: Attenuation Modulation. ALKALMAZÁS A sörfőzdében a beáztatás során vagy a fermentáció kezdetén (0.25 g/Hl/°P); ez az előkészítés 1-2 pasztörizálási egység...
Portfólió (49)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kukorica magból készült, keményítő hidrolízis folyamatán keresztül, amilo-litikus fermentáló anyagok felhasználásával, majd a hidrolizátum szűrése, demineralizálás és forralás a száraz anyagok bizonyos súlyarányáig. Száraz anyag 100 g-ban, nem kevesebb: 77,6 g/g Szénhidrátok, %, nem kevesebb: 100 Zsírok, %: 0 Fehérjék, %: 0 Energiaérték, kcal/100 g: 310,4 Összetétel: Pátoka 100% / Szirup 100% Száraz anyag, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Összes hamu, % max: 0,40 Fruktóz %: 9,0 - 12,0 Maltóz %: 18,0 - 35,0 Glükóz, %: 36,0 - 42,0...
Portfólió (6)
Olaszország, Trezzano Sul Naviglio (milan)
...LEÍRÁS Magas minőségű ízű cukorka és a hat évig termesztett eredeti vörös ginseng finom íze. 1 kalóriás cukorka 18kcal TARTALOM / CSOMAG 500g / körülbelül 111 cukorka (1 cukorka 4,5g) ÖSSZETEVŐK Panax ginseng gyökér kivonat 1,2%, cukor, maltóz szirup, fehér cukor, mentol, vanília, xilit HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használati gyakoriság: ízlés szerint naponta többször Adagolási útmutató: Szopogassa (ne nyelje le egészben)...
Portfólió (10)
Egyesült Királyság, London
... készítésekor. Ahhoz, hogy „magas” címkét kapjon, a szirupnak legalább 50% maltózt kell tartalmaznia. Jellemzően 40–50% maltózt tartalmaz, bár egyesek akár 70%-ot is elérhetnek. β-amiláz vagy gombás α-amiláz használatával olyan glükózszirupok állíthatók elő, amelyek 50%-nál több maltózt, vagy akár 70%-nál több maltózt (extra magas maltóztartalmú szirup) tartalmaznak. Ez azért lehetséges, mert ezek az enzimek eltávolítanak két glükóz egységet, azaz egy maltóz molekulát egyszerre a keményítő molekula végéről.
Portfólió (3)
Törökország, Istanbul
...A maltitáz maltitolszirup a maltóz szirup katalitikus hidrogénezésének eredményeként jön létre. Alacsonyabb glikémiás indexe van, mint a cukornak. Alacsony kalóriatartalom. Nem hagy kellemetlen ízt a szájban. Tökéletes hőállóság. Alacsony higroszkóposság. Biztosítja a viszkozitás, kristályosodás és szín ellenőrzését. Nem okoz fogszuvasodást. Tökéletes ropogást ad a rágógumi bevonatoknak...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play