Franciaország, Le Sen
... családjába tartozó mandulafa egy gyümölcsfa, amely a tél végén virágzik, a reggeli fagyok ellenére. A húsos gyümölcsének szárított húsa egy magot szabadít fel, amely mandulát tartalmaz. Termékcsalád: MANDULA Kivonat típusa: Növényi olaj INCI kód: 100% ÉDES MANDULA OLJ Gyártási ország: FRANCIAORSZÁG Betakarítási ország: EGYESÜLT ÁLLAMOK A növény része: Mandula Magánhasználati kategória: Összetevő...
Portfólió (97)
Franciaország, Biguglia
...Azért szeressük a mandulát minden formájában, hogy a séf készített egy kenhető krémet... Állapot: Új ÖSSZETEVŐK: Mandula 43%, tejcsokoládé (kakaóvaj, kakaómassza, lecitin) Nettó súly: 230 g Eredet: Korzika...
Portfólió (68)
Németország, Bad Bentheim
... mandulát gyakran nyersen vagy pörkölve fogyasztják, de különböző ételek összetevője is. A mandula sokféle formában elérhető, például egész mandulaként, manduladarabokként és mandulapor formájában. Egészséges tulajdonságok A mandulák gazdagok tápanyagokban, mint például egyszeresen telítetlen zsírok, magnézium, fehérje és E-vitamin, valamint rostok és fitokémiai anyagok.
Portfólió (549)
Olaszország, Modugno
...A pugliai mandulák a mandulafa (prunus dulcis) magjából készülnek, amelyeket héj eltávolításnak, gondos válogatásnak és méretre igazításnak vetnek alá. A mandulákat széles körben használják édességek készítéséhez, mint például: török édességek, cukorkák, torták, kekszek, amaretti. Gazdagok fehérjékben, vitaminokban (különösen B-vitaminokban és E-vitaminban), esszenciális aminosavakban...
Portfólió (2)
Lengyelország, Brzozów
...A mandulák a mandulafa gyümölcsének magjai, amelyek körülbelül 30 különböző fajtában nőnek. A mandulák 80%-a napfényes Kaliforniából származik, ahol az éghajlati viszonyok ideálisak a mandulafák termesztéséhez. A mandulák ugyanabba a családba tartoznak, mint a cseresznye, őszibarack és mangó. Gazdag tápanyagokban. Vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjét és rostot tartalmaznak, így jótékony...
Portfólió (781)
Olaszország, Riesi
... közönségesen mandulának neveznek. Ez utóbbi fás és pórusos, belsejében egy vagy két fehér színű magot tartalmaz – olajban gazdagok és édes vagy kesernyés ízűek, vékony barna hártyával borítva. A Agri Cereal Mandorle által termelt mandulák kiváló minőségűek, köszönhetően a cég komolyságának és szakértelmének, amely évek óta működik az ország területén. A szicíliai hagyomány minősége.
Portfólió (6)
Olaszország, S.spirito Di Bari
...A pugliai mandulák a mandulafa (prunus dulcis) magjából készülnek, és hámozási, gondos válogatási és méretezési folyamatokon mennek keresztül. A mandulákat széles körben használják édességek készítéséhez, mint például: török méz, cukorkák, torták, kekszek, amaretti. Gazdagok fehérjékben, vitaminokban (főként B-vitaminokban és E-vitaminban), esszenciális aminosavakban, telítetlen zsírsavakban és...
Portfólió (7)
Franciaország, Paris
...A mandula egy nagyon kedvelt élelmiszer, amelyet kellemes íze miatt, de főként sokoldalú felhasználása miatt értékelnek a konyhában és a kozmetikában, valamint számtalan jótékony hatása miatt. Egyedül, desszertekben, ételekben fogyasztható. Készítenek belőle növényi tejet, olajat, vajat, és szépségápolási termékekben is használják. A mandula a mandulafa gyümölcse, és megkülönböztetjük az édes...
Portfólió (133)