Málta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... inspirálóbb. Az igazság sajnos az, hogy nem mindenki képes manipulálni ezt az ágat. Csak szakosodott emberek vagy éttermek alkalmazzák a molekuláris gasztronómiai technikákat. De még így is, van jó hírünk számodra! Még mindig többet tanulhatsz erről a kulináris stílusról, amely a főzés, az alapanyagok kiválasztása, előkészítése, tálalása és élvezete tudományát új magasságokba emeli. A molekuláris gasztronómia egy tudományos diszciplína a kulináris művészeteken belül, ez világos. Hogyan működik és mit foglal magában, az még nem derült ki.
Portfólió (241)
Franciaország, Quarante
... színvonalú, de mindig laza és barátságos légkörben. Elegáns és tágas életterek, amelyek intim, funkcionális, teljesen felszerelt és légkondicionált lakóhelyeket kínálnak. Egy laza hangulatú étterem - nincs molekuláris gasztronómia és egyenruhás személyzet - mediterrán konyhát kínál, egyszerű ételeket friss alapanyagokból, barátságos környezetben, amelyet a lakók és a helyi lakosok egyaránt kedvelnek.