... el, mint például sült, fritőzölt, szaftos, főtt, sült és pikáns. Az aromák az aktuális EU-irányelveknek (beleértve az 1334-2008-as ízesítő szabályozást) megfelelően készülnek.
Lehetséges ízprofilok:
Csirke és pulyka
Marha és pikáns hús
Sertés, sonka és szalonna
Bárány
Csehország: Csehország
20 kg: 20 kg...
... főként csirke-, pulyka- és levescsirke termékeket kínálunk. Egész állatok, feldarabolt és csontozott baromfiáruk, friss és fagyasztott baromfi termékek, valamint szárnyak, gyomrok, májak, szívek, nyakak, bőr, mellkasi csontvázak és még sok más. Kérésre természetesen kacsát és libát is tudunk ajánlani. Alkalmanként főtt árukkal is kereskedünk, és kérésre marha- és sertéshús termékeket is tudunk ajánlani.