Olaszország, piano di sorrento (na)
A Sorrento Giardini egy olyan vállalat, amely mély gyökerekkel rendelkezik az olasz mezőgazdasági hagyományban, és figyelmet fordít a modern fenntartható gyakorlatokra. 1998-ban Vincenzo alapította, a vállalat generációk elkötelezettségének gyümölcse a citrusfélék termesztésének művészete iránt, szorosan összefonódva a Sorrento-part szépségével és termékenységével. Termesztéseink körülbelül 150 ...
Portfólió (29)
Spanyolország, Dicastillo, Navarra
... létező tulajdonság, vitamin, természetes aroma megőrzéséhez. A narancslekvárok teljesen természetesek, nádcukorból, narancsfákból és olajfákból származó összetevőkből készülnek, fizikai folyamatok révén, mesterséges tartósítószerek vagy édesítőszerek hozzáadása nélkül. Kis gyümölcsdarabokat tartalmazhat. Kevesebb mint 20% hozzáadott cukrot tartalmaz. Ez a lekvár ötvözi a narancs és a "C" vitamin tulajdonságait az olíva léével, amely polifenolokat tartalmaz, és a részéből készül.
Portfólió (132)
Franciaország, Le Sen
... bigaradier vagy keserű narancs egy fa, amelyet a 9. században az arabok vezettek be és ültettek el az egész mediterrán Európában. Számos gazdag és változatos kivonatát használják parfümökben, ízesítőkben és kozmetikumokban. Ezt a fát a virágai miatt termesztik, amelyek széles termékpaletta alapját képezik: illóolaj, abszolút, narancsvirág víz, de gyümölcsei is felhasználásra kerülnek angol lekvár...
Portfólió (97)
Ciprus, Paphos
...A bor sugalló és nyugodt aromája egy teljesen más változatát mutatja be a Sauvignon Blanc-nak. A lime, citrom és szicíliai édes narancs könnyed tónusait aprikós lekvár és szárított virágok fátyla helyettesíti. A voluminózus íz könnyed krémes árnyalatokat és közepesen magas savasságot mutat. A lecsengés dinamikus, de sima. Ezt a Sauvignon Blanc-t nyers tengeri ételekhez vagy pan-ázsiai konyha klasszikusaihoz ajánlott tálalni. A Fo-Bo és Fo- Ga levesek váratlan kombinációt fognak alkotni.
Portfólió (15)
Spanyolország, Vva Castellon
...Nem hiányozhat egy olyan finomság, mint a lekvár, hogy a narancsot fő összetevőként bevezethessük. Készítése rendkívül egyszerű; nádcukor és narancs. Lekvárunk kiemelkedik textúrájával, mivel a gyümölcs a kompozíciójának nagy részét teszi ki, így az egész gyümölcs érzékelhető, egyesítve a nádcukor egyszerű természetes édességével. Minden összetevő ökológiai gazdálkodásból származik. Vegyszerektől és peszticidektől mentes, elsősorban önállóan fogyasztásra, egyszerűen és hétköznapian kenyérrel, vagy édes és sós ételekkel való párosításra ajánlott.
Portfólió (8)
...Tejcsokoládé, étcsokoládé (tejpor, szójalecitin, fruktóz szirup) Az Orange Chocolate lekvár egy dekadens és harmonikus egyesülése a gazdag csokoládénak és a narancs pikáns ragyogásának. Ez a ínycsiklandó kenhető krém a csokoládé bársonyos édességét ötvözi a érett narancsok citromos ízével, létrehozva egy luxus élvezetet az érzékeknek.
Portfólió (46)
Franciaország, Auterive
...Nagyon kedvelt a puha, lédús és napfény ízű húsáért; a mangó az egyik legkedveltebb egzotikus gyümölcs a világ minden kultúrájában, ahol sárga húsa nyálat csorgat ránk. A bergamottal házasítva, amelyet combawának is neveznek, ez a kis citrusfélék erőteljes illatú és íze a keserű narancs és a lime között helyezkedik el, ez a mangó-bergamott lekvár egy rendkívül ízletes és ínycsiklandó kulináris...
Portfólió (9)
Franciaország, Biguglia
...[Hagyományos lekvárként fogyasztható]. Tápérték 100 g-ra energia (kcal)= 189 energia (Kj)= 771 zsírok (g)= 0.9 ebből telített zsírsavak (g)= 0 szénhidrátok (g)= 49 ebből cukrok (g)= 46 fehérjék (g)= 0.4 só (g)= 0 Állapot: Új ÖSSZETEVŐK: Víz, Korzikai narancs 21%, cukor, friss citromlé, pektin, Arba Barona (vad kakukkfű) Nettó tömeg: 220 g Eredet: Korzika...
Portfólió (68)
Olaszország, Messina
...NARANCS, CITROM, TANGERIN ÉS VÖRÖS NARANCS DZSEMEK - A Citrom, Narancs, Tangerin, Vegyes Citrus és Vörös Narancs dzsemek a legjobb szicíliai citrusfélékből készülnek, darabokra vágva és a héjával együtt dolgozva, hogy megőrizzék a frissen szedett gyümölcs természetes esszenciáját és illatát. Ajánlott szénhidrátban gazdag reggelikhez, Szicíliában pedig ízletes édességek készítésére is használják. Tartósítószerek és színezékek hozzáadása nélkül.
Portfólió (10)
Franciaország, Lyon
...Egy régi ízű lekvár, kandírozott narancsszeletekkel. Kenyérre kenve élvezhető, a sütőtök édessége és a kandírozott narancs ropogóssága tökéletes harmóniában van. Hozzávalók: Sütőtök - Körték - Kandírozott narancsszeletek - Barna cukor - Narancs - Régi rum -...
Portfólió (10)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Confiture "Sabores del Guijo" Extra keserű narancs lekvár, 100% természetes, kézműves termelés, friss idénygyümölcsből, kézzel készítve. Hozzávalók: Narancs 65% Cukor 35% 65g gyümölcs felhasználásával készült 100g-ra. Felbontás után hűtőben tárolandó. Üveg 400g Összes cukortartalom 56g 100g-ra Tartósítószer nélkül, Színezék nélkül, gluténmentes...
Portfólió (198)
Franciaország, Arles
Franciaország, Gennevilliers
...Ez egy őszi ízekkel teli lekvár. A narancs egyensúlyt, finomságot és alacsony cukortartalmat biztosít. A héj jelenléte még különlegesebbé teszi ezt az egyedi kombinációt, ahol a gyümölcsöket ízminőségük alapján válogatják, és kis termelők termesztik őket. A Seneafood lekvárok 100%-ban természetesek, színezékek és tartósítószerek hozzáadása nélkül, a hatályos szabályozásnak megfelelően. Ez egy hagyományos kézműves termék, amely kizárólag a Seneafood számára készült. Hozzávalók: Narancs 57%, cukor 40%, citrom kivonat 3% Domináló íz: Enyhén savanykás Textúra: héjas lekvár...
Portfólió (9)
Törökország, Merkez/canakkale
...Hozzávalók: Tök, Narancs, Cukorrépa Cukor, Víz, Citromlé Adalékanyag-mentes, tartósítószer-mentes, színezék-mentes, glükózszirup-mentes...
Portfólió (10)
Olaszország, Monterosso Almo
...Gyümölcs Extra Lekvárt készítünk a saját termesztésű (őszibarack) vagy a helyi területekről származó gyümölcsökből, mint például (Szirakúza Femminello citrom - Szirakúza Navel narancs - Cassibile (SR) nyílt terepen termesztett eper - Monterosso Almo (RG) szilva - Kivi és Etna almák - Minimum 65% tiszta gyümölcspüré, akár 85%-ig. Főleg víz hozzáadása és közvetlen tűzön való főzés nélkül.
Portfólió (1)
Franciaország, Puyricard
... is népszerűek voltak a nagyközönség körében. Tökéletesek joghurtokkal, fagyival, péksütemények töltelékeként, valamint palacsinta, briós, gofri, kenyér megkenésére... Lekvár tejből Tejtermék, krémes keverék friss tejből és cukorból, finom tejkaramellás ízzel. Nagyon alacsony zsírtartalom és magas kalciumtartalom. Sózott karamell krém Camargue-i sóvirággal A kísértés nagy... és az élvezet is...
Portfólió (48)
...A csipkebogyó lekvár gazdag C, P, A, B1, B2, E és K vitaminokban, valamint kálium, nátrium, kalcium, foszfor és magnézium ásványi anyagokban. 100 g csipkebogyó lekvár annyi C vitamint tartalmaz, mint egy doboz narancs. Ezen kívül a csipkebogyó lekvár 30-40-szer több vitamint tartalmaz, mint a citrom és a paradicsom, és 300-szor többet, mint az alma. A legtöbb európai országban nyersanyagként...
Portfólió (9)
Portugália, Porto
...Egy lekvár, amelyet azoknak ajánlunk, akik értékelik az alapvető ízek egyszerűségét. A legjobb Pala narancsokból készült, amelyeket a Quinta termel, egy enyhe fahéj és cukor érintéssel. Olyan, mint egy könnyed séta ezen a gyönyörű vidéken. NARANCS, CUKOR ÉS FAHÉJ 210g...
Franciaország, Paris
...Egyedi üveg kézműves lekvár, egyedi perzsa ízekkel. Lekvárjaink 70g-80g gyümölcsöt tartalmaznak 100g lekvárra, és a legmagasabb minőségű nyersanyagokból készülnek.
Franciaország, Faverolles-Sur-Cher
... Saint Aignan sur Cher-ből. Amint a gyümölcsök megérkeznek a műhelybe, előkészítjük őket, hogy a lehető legjobban megőrizzük frissességüket. Áprilisban és májusban kezdjük az eperrel, majd a rebarbarával, aztán a sárgabarackkal (amely a Perpignan közelében található Brunet gazdaságból származik), majd a körtével és az almával, mert szeretünk a szezonokkal együtt dolgozni. Télen bőségesen van időnk citrom, narancs és mandarin lekvárokat készíteni. Aztán januárban elérkezik az ananász ideje. Nettó súly: 240g Csomagolás: üveg Elérhetőség: a készlet függvényében...
Portfólió (28)
Franciaország, Dijon
...Narancs és Meggy: Aranyérmek a Központi Mezőgazdasági Versenyen Fügék, Narancs/alma/dió, birs, fekete ribizli, szeder, málna, rebarbara, sárgabarack...
Portfólió (10)
Franciaország, Noyers Sur Jabron
...málna-, szeder-, áfonya-, fekete ribizli-, keserű narancs lekvár és zselé,... Sáfrányos lekvárok: körte, sárgabarack, mirabella, Virágzselé: bodza, akác, pitypang virágok...
Portfólió (2)
Franciaország, Saint Didier
A provence-i hagyományos nugátot úgy készítjük, hogy a saját méhészetünkből származó mézet nagyon magas hőmérsékleten karamellizáljuk kis réz edényekben, majd konyakkal flambírozzuk és narancs aromával ízesítjük. A Ventoux teraszain elhelyezkedő ültetvényeinkből származó pirított mandulákat egészben adjuk hozzá, az egészet ostyalapokkal vonjuk be. Nugát készítése, méz és lekvár termelése.
Németország, Hamburg
...agave és mások szintén részei termékportfóliónknak. Látogasson el a www.carriere.de weboldalra további információkért. Aromák, vízfázisok, CPOO, D’Limonene, helyreállítási rendszerek THUMS UP® a Carrière GmbH bejegyzett védjegye. E név alatt forgalmazzuk prémium aromáinkat a gyümölcslé-, fagylalt-, péksütemény-, lekvár- és vízipar számára. Ezek az aromák 100%-ban természetes FTNF...
Portfólió (6)
Olaszország, Palagonia
... cassata, pisztáciás ricottás cassata, mini ricottás cassaták. Édes kenhető krémek, pisztácia, mandula, mogyoró, torrone, kávé, citrom. Citrom, vörös narancs, sárga narancs, mandarin, hagyma, őszibarack, paradicsom, narancs és kurkuma, citrom és gyömbér lekvárok. Extra lekvárok füge, körte, dió és fahéj, fekete eper lekvár. Hagyományos szicíliai élelmiszerkonzervek, pástétomok, tészta- vagy...
Portfólió (55)
Spanyolország, Alzira
Cégünk Spanyolországban található, élelmiszerekkel és italokkal, valamint mezőgazdasági termékekkel foglalkozik. Magas minőségű SPANYOL GOURMET TERMÉKEKET kínálunk: Borok, alkoholtartalmú és alkoholtalan italok, olívaolaj, napraforgóolaj, szőlőmagolaj, ibériai sonka, csokoládé, konzerv élelmiszerek, sajt, lekvár, gyümölcsök és zöldségek, citrom, narancs, kakiszilva, fokhagyma, hagyma, hüvelyesek. Gyártókkal és termelőkkel dolgozunk világszerte. Teljes mértékben megbízhatóak vagyunk a termékek és a szolgáltatások terén. Minden termelőnk magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkezik.
Portfólió (10)
Németország, Markt Schwaben
... kínáljuk. Folyamatosan dolgozunk új, különleges és izgalmas receptek kitalálásán a lekvárjainkhoz, és szeretnénk vásárlóinkat szezonális újdonságokkal meglepni. Jelenleg több mint 100 féle lekvár található a kínálatunkban, és minden évben új, izgalmas ízekkel bővítjük azt. Ajánlatunk a klasszikus édes kombinációktól, mint a eper-rhubarb, az izgalmas ízekig, mint a véres narancs-mangó-kókusz és fahéj, egészen a sós lekvárokig terjed, amelyek remekül illenek a húsokhoz vagy sajtokhoz.
Franciaország, Saumur
...GUIGNOLET d'ANJOU, saumuroi levesek, szőlőből készült őszibarackkrémek, piros gyümölcskrémek, grapefruitkrémek, ORIGINAL COMBIER triple sec, ROYAL COMBIER. Piros gyümölcsszirupok, diószirupok, fűszerek és gyógynövények, citrusfélék szirupjai, egzotikus szirupok, frissítő szirupok gyártója. Bio pálinka és bio szirupok gyártója. Karamellás kenhető krém, hagyma lekvár, narancs lekvárok. A párlat látogatása áprilistól októberig. Figyelem, az alkoholfogyasztás veszélyes az egészségre.
Franciaország, Nousty
1986-ban François CROPSAL által alapított CROPSAL ház a Pireneusok legidősebb kézműves lekvár- és zseléfőző üzemének számít. Nagyon széles választékot kínálunk a hagyományos módon készült édes finomságokból, amelyek a hagyományos ízek finom házasságát ötvözik számos eredetiséggel, mint például a „Jurançon-os barack”, a „Madiran-os eper”, az „Armagnac-os narancs”, a „Három citrusfélével, dióval és...
Portfólió (4)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play