Olaszország, S.spirito Di Bari
...A pugliai mandulák a mandulafa (prunus dulcis) magjából készülnek, és hámozási, gondos válogatási és méretezési folyamatokon mennek keresztül. A mandulákat széles körben használják édességek készítéséhez, mint például: török méz, cukorkák, torták, kekszek, amaretti. Gazdagok fehérjékben, vitaminokban (főként B-vitaminokban és E-vitaminban), esszenciális aminosavakban, telítetlen zsírsavakban és...
Portfólió (7)
Olaszország, Catania
Az Antica Compagnia Siciliana, egy dinamikus élelmiszeripari vállalat, amely az Etna lábánál található, egy szicíliai vállalkozók csoportjának intuíciójából és akaratából született, akik a cukrászat, a gasztronómia, a gyorsétkeztetés és a diétás ételek területén tevékenykednek. Ők a szülőföldjük iránti szeretetet egy világos és modern üzleti vízióval ötvözték. Egy konkrét projekt, amely egy régóta...
Olaszország, Modugno
...telítetlen zsírsavakban és ásványi anyagokban (magnézium, foszfor, kálium és vas). Elérhető csomagolások: 25 KG-os ZSÁKOK 12,5 KG-os KARTONOK 10 vagy 5 KG-os CSOMAGOLÁSOK, SZÍVÓS LEVEGŐS CSOMAGOLÁSBAN IS 1 KG-os vagy 500 GR-os CSOMAGOLÁSOK, SZÍVÓS LEVEGŐS CSOMAGOLÁSBAN IS EAN kód és egyedi címkék lehetősége Egyéb termékek Pörkölt mogyorók 13/15 B típusú száraz dió – Sorrento Hámozott édes mandulák Hámozott édes pugliai mandulák...
Portfólió (2)
Olaszország, Riesi
... közönségesen mandulának neveznek. Ez utóbbi fás és pórusos, belsejében egy vagy két fehér színű magot tartalmaz – olajban gazdagok és édes vagy kesernyés ízűek, vékony barna hártyával borítva. A Agri Cereal Mandorle által termelt mandulák kiváló minőségűek, köszönhetően a cég komolyságának és szakértelmének, amely évek óta működik az ország területén. A szicíliai hagyomány minősége.
Portfólió (6)
Olaszország, Lauro
... nélküli mandulák alkalmasak ízletes és sós ételek elkészítésére egyaránt. Felhasználhatók salátákban, joghurtban, édes és sós péksütemények készítésénél. Kiválóak reggelire, például joghurtba keverve, de önálló snackként is ízletesek. Végül, széles körben használják a cukrászatban: a mandulával készíthető desszertek választéka valóban széles, mivel ez az egyik alapvető összetevő a sütik, péksütemények és torták elkészítéséhez.
Portfólió (10)
Olaszország, Trecastagni
...A Mandorle Sgusciate NuttyPlus gazdag rostokban és fehérjékben. A hámozott mandulákkal ellentétben a Mandorle Sgusciate megőrzi a héját (nem a burkát), amely flavonoidokban gazdag. Finom ízük van, és számos édes és sós étel elkészítésére használhatók, valamint ízletes diétás nassolnivalókhoz is! A Mandorle Sgusciate NuttyPlus 100%-ban hámozott szicíliai mandulákból áll. *Nyomokban más héjas gyümölcsöt tartalmazhat (mogyoró, pisztácia, dió, fenyőmag, kesudió).
Portfólió (5)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre