... ellenőrzött és csomagolt
Gyártás
Ez az édes mandula növényi olaj egy ellenőrzött beszállítói láncból származik, hideg sajtolással nyertük. A minőség és az eredet garantált. A kozmetikai készítmények és formulák optimális felhasználása érdekében az olajat finomítják és dezodorálják. Minőségellenőrzés és végső csomagolás a franciaországi műhelyeinkben, a Landes régióban.
Kultúra
A rózsafélék...
...A mandulák az ízletesség ódája. Profiljaik gazdagsága, amely a édes mandulától a marcipánra jellemző keserű manduláig terjed, kötelezővé teszi őket a kenyér, péksütemények és torták területén.
...« Kivételes kis mandula, amely egyszerre édes és elbűvölő illatú; roppanós és tejes ízű, tökéletes kiegészítője egy salátának, aszalt gyümölcsök keverékének vagy egyszerűen csak aperitifként. »
Vadmanduláink, amelyek páratlan aromával és kifejezett lágy ízzel rendelkeznek, nyersek és nem pörkölték őket. A termelő enyhén megsózza őket, hogy biztosítsa a tartósságukat. Ez egy olyan termék, amely...
...Ez a mandula a Samangan tartományban termesztik, majd kézműves módon pörkölik meg.
Ez a régió nagyon kedvező éghajlattal rendelkezik a mandulafák fejlődéséhez. Ezért a Samangan-i pörkölt mandulák Ázsia legjobb mandulafajtái közé tartoznak.
A Samangan-i pörkölt mandulák meglepnek édes ízükkel és zamatos ízükkel. Nem tartalmaznak tartósítószert vagy adalékanyagot.
Afganisztánban a mandulát gyakran használják az ételekben, hogy több ízt adjanak hozzá. Gyakran kíséri a teázás szent pillanatát is ebben az országban.
A pörkölt mandulák tökéletesek aperitifként is!
... népszerűsítik őket Egyiptomban. Ezek a fáraók kedvenc gyümölcseivé válnak, akik beépítik őket a kenyérbe. Ezzel párhuzamosan ezeket az olajos magvakat Közép-Ázsiában, az iráni-afgán fennsíkon is termesztik. Később a görögök közvetítésével elterjednek Európában. Az arabok ezután a mediterrán partvidéken termesztik őket. A rómaiak számára az édesmandulák a „termékenység gyümölcse” voltak. A 16. században Franciaország is elkezdi termeszteni őket.
...A mandula egy nagyon kedvelt élelmiszer, amelyet kellemes íze miatt, de főként sokoldalú felhasználása miatt értékelnek a konyhában és a kozmetikában, valamint számtalan jótékony hatása miatt.
Egyedül, desszertekben, ételekben fogyasztható. Készítenek belőle növényi tejet, olajat, vajat, és szépségápolási termékekben is használják.
A mandula a mandulafa gyümölcse, és megkülönböztetjük az édes...
...Ön egy nagykereskedő vagy élelmiszer-elosztó Franciaországban, és sótlan pörkölt mandulát keres?
A sótlan pörkölt mandula fogyasztható
- Kis éhség esetén
- Aperitifként
- Sós és édes ételekben
A sótlan pörkölt mandulát szárazon (olaj nélkül) pörkölik, zsiradék, aromák, adalékanyagok, színezékek és tartósítószerek hozzáadása nélkül.
Száraz gyümölcsök gyártása (hámozott, sótlan pörkölt, sós pörkölt...
...és hozzájárul a "rossz" koleszterinszint csökkentéséhez. Tápláló snack, amely csökkenti az éhségérzetet.
A mandula (ebben a második értelemben) egy olajos mag, világos húsú, ropogós, édes vagy keserű (a vad mandulák esetében). Hosszúkás és lapított, a csírázó végén hegyes, enyhén bolyhos barna héj borítja. Amikor ezt a héjat óvatosan eltávolítják, a mandulát hámozottnak nevezik.