Olaszország, Forlì
... sorgo egy olyan faj, amely képes alkalmazkodni a különböző, sőt különösen kedvezőtlen környezeti feltételekhez is. Világszinten a sorgo az ötödik legfontosabb gabonaféle, a kukorica, rizs, búza és árpa után. Éppen ezért a biológiai gabonái között kínálja. A biológiai sorgo egy természetesen gluténmentes, könnyű és könnyen emészthető élelmiszer, amely ideális a modern étrendhez. Könnyen emészthető és kalóriaszegény, fogyasztásakor teltségérzetet és könnyedséget hagy maga után.
Portfólió (50)
Olaszország, Borgo Veneto Pd
A La Fattoria del Sole, egy mezőgazdasági gyöngyszem található Borgo Veneto-ban, a virágzó Padova tartományban. Családi vállalkozásunk közel egy évszázada három generáción át tartó elkötelezettséggel és szenvedéllyel foglalkozik a mezőgazdasággal, specializálódva a magas minőségű zöldség- és gyümölcstermékek előállítására és forgalmazására. 2018-ban bővítettük kapacitásainkat, amikor megnyitottun...
Portfólió (9)
Olaszország, Ripalimosani
A COIMINOX Kft. 1988-ban alakult, és rozsdamentes acél feldolgozásával foglalkozik, amely tartályok és gépek gyártására irányul, amelyek az élelmiszerek tárolására és feldolgozására szolgálnak. A tej- és gyümölcsiparból kiindulva, a tárolásra és feldolgozásra szolgáló tartályok és berendezések gyártása számos fejlődésen ment keresztül, elérve a magas fokú specializációt az élelmiszeripar minden s...
Portfólió (9)
Olaszország, Atessa
A S.Z. TARTUFI története az 1980-as évek közepén kezdődik Abruzzóban, amikor Pasquale és Ugo, kezdetben bányászok, lerakják az alapokat annak, ami akkor még csak egy hobbi volt, és az évek múlásával a kereskedelmi tevékenységükké vált. Az ezen a területen szerzett tapasztalat alapvető fontosságúvá vált: a természet iránti szeretet, annak termékei és a kutyával való kapcsolat olyan tényezők, amelye...
Azonos termékek
Szárított szarvasgomba
Szárított szarvasgomba
Egyéb termékek
Táska
Táska
Portfólió (3)
Olaszország, Asigliano Vercellese
Cégünk 1911-ben alakult Asigliano Vercellese-ben; alapítója Maratelli Mario lovag. A cég első éveiben, pontosan 1914-ben, Maratelli lovag felfedezi és kiválasztja azt a rizst, amely ma a nevét viseli, ez az egyik legősibb olasz fajták közé tartozik. A Maratelli egy olyan fajta, amely meghatározta az olasz rizstermelés történelmét, és Olaszország egyik legősibb fajtája, természetes hibridizációva...
Portfólió (2)
Olaszország, Mortara
A Ferraris Luigi mezőgazdasági üzem Pavia megyében, a Lomellina szívében (a rizs birodalma) található, 130 hektáron termel rizst, kukoricát és nyárfát. A 1988 óta működő vállalat a Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio és Originario rizsfajták előállítására specializálódott, évi 700-800 tonna rizs előállításával. A vállalat jelentős minőségellenőrzési munkát végez a vetőm...
Portfólió (3)
Olaszország, Codigoro
Michele Grassi a sajtkészítés területén foglalkozik képzéssel, oktatással és tanácsadással. Előadásokat, sajtkészítőknek vagy fogyasztóknak szóló tanfolyamokat tart, valamint a vendéglátásban dolgozók számára is, és vezet kóstolókat és kóstoló paneleket. Képzések és vállalati oktatás kis-, közép- és nagyvállalatok számára, a sajtok jobb megismerése érdekében. Tanácsadás kezdő sajtkészítőknek és sa...
Portfólió (5)
Olaszország, Poncarale
1960-ban alakult a bresciai zöldségpiacon történő közvetlen értékesítés céljából, ma a Facchini az egyik vezető észak-olasz vállalat a késztermékek (IV. Gamma) feldolgozása és csomagolása, valamint a friss zöldségek és gyümölcsök (I. Gamma) csomagolása terén, amely a hazai piacon és egész Európában működik. A tulajdonában lévő földek biztosítják a termeléshez szükséges hozam jelentős részét. 5 cso...
Portfólió (9)
Olaszország, Torino
2002 óta az Ekoterra Food a török és olasz termelői partnereivel együttműködve, a termesztéstől kezdve, élelmiszer-átalakítási projekteket fejlesztett ki, hogy a legjobb bio és természetes termékeket kínálja. Az Ekoterra Food, amelynek központja Torinóban található, a vásárlói igényeknek megfelelően dolgozik, megbízható partnereivel, akik stratégiailag elhelyezkednek a legjobb fajták termesztésére...
Portfólió (10)
Olaszország, S.spirito Di Bari
A PugliaEat a "kicsik közötti szövetség" létrehozásának szükségességéből született. "Eredet" és "tipikusság" a mi termelésünk titkos fegyverei, és értékes eszközökként kell őket kezelni, amelyeket büszkén használhatunk ezekben a válságos időkben. Mindannyiunk kis mérete, ha globális piacra kerül, most áldás lehet, mert lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket mindig a kereslet előtt befejezzü...
Portfólió (7)
Olaszország, Pagani
Az Eli.S.An Natural Food egy fiatal, innovatív ötletekkel rendelkező vállalat, de egy mélyen gyökerező meggyőződéssel: az vagyunk, amit eszünk. Így született meg a Pastaelisan, egy termék, amely szigorúan olasz, és ötvözi a hagyományt, az innovációt és a kutatást. 100%-ban olasz durum búza, bronzformák, mikrobiológiailag tiszta víz, lassú szárítás, kézműves gyártás és új ötletek: ezek a jólét élel...
Olaszország, Milano
A NeroSano egy egyedülálló olasz termék. A fekete fokhagyma egyszerűen friss fokhagyma (Allium sativum L.), amelyet csak a hőmérséklet, a levegő páratartalma és a légnyomás kontrollált változtatásával fermentálnak egy meghatározott időn keresztül. A folyamat során a gerezdek fehérből sötét színűvé válnak, édes ízt kapnak, és állaguk rágósból zselésre változik. A fehér fokhagymából fekete fokhagymá...
Portfólió (7)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play