Olaszország, Palagianello
Több éves tapasztalatunk van az import-export és a bróker szolgáltatások terén számos vállalat számára, így képesek vagyunk forrást biztosítani és tanácsot adni, valamint szinte minden élelmiszerterméket kezelni a konkrét üzleti vagy magánszemély/ágazat igényeihez. Ennek következtében a Soledòr úgy döntött, hogy a beszerezhető termékek széles választékát csak néhányra szűkíti, amelyek mindig kézmű...
Portfólió (9)
Olaszország, Giarre
A szenvedély a földünk iránt és az abból származó termékek iránt azt eredményezi, hogy képviselőink nap mint nap a legjobb termékeket választják közvetlenül a mezőkről, ahol a gazdáink munkája és verejtéke a magas minőség és a valódiság jele. Az a küldetésünk, hogy népszerűsítsük szigetünk mezőgazdasági termékeit, megismertessük azok organoleptikus sajátosságait, és eljuttassuk őket ezer fogyasztó...
Portfólió (9)
Olaszország, Turin
...A bio és a hagyományos fagyasztva szárított gyümölcsök egyaránt elérhetők magáncímkés kész snackekként, valamint hozzávalóként a termékeidhez, hogy egyedi ízt és optimális eltarthatóságot biztosítsanak. Elérhető gyümölcsök: Ananász Alma Fekete ribizli Cseresznye Bodza Kivi Citrom Mandarin Dinnye Narancs Őszibarack Körte Málna Eper Görögdinnye...
Portfólió (10)
Olaszország, Monterosso Almo
...Gyümölcs Extra Lekvárt készítünk a saját termesztésű (őszibarack) vagy a helyi területekről származó gyümölcsökből, mint például (Szirakúza Femminello citrom - Szirakúza Navel narancs - Cassibile (SR) nyílt terepen termesztett eper - Monterosso Almo (RG) szilva - Kivi és Etna almák - Minimum 65% tiszta gyümölcspüré, akár 85%-ig. Főleg víz hozzáadása és közvetlen tűzön való főzés nélkül.
Portfólió (1)
Olaszország, Saluzzo
... termékek nyomon követésére vonatkozó eljárásokat. 300.000 q hűtőkapacitás lehetővé teszi a kiwi tárolását az értékesítési szezon teljes időtartama alatt, amely októbertől júniusig tart. Minden egyes tétel organoleptikus jellemzőinek alapos értékelése és a származás figyelembevételével optimalizálják a gyümölcs minőségét, a terméket a legoptimálisabb pillanatban csomagolják. A nyári időszakban a cég körülbelül 150.000 q őszibarackot, nektarint, szilvát és almát csomagol és küld ki, lefedve a júliustól októberig terjedő időszakot.
Olaszország, Lendinara
Alma, körte, cseresznye, őszibarack, dió, szilva stb. fákat termelünk. A termelésünkben gyökéralapanyag és vírusmentes tanúsítvánnyal rendelkező rügyek is elérhetők. Hosszú tapasztalatunk van a mezőgazdasági szektor teljes körű támogatásában, különösen a gyümölcsösök és gyümölcstermesztés terén, minden technikai támogatással és anyaggal, amely szükséges a föld előkészítésétől a gyümölcsös megvalósításáig, a gyümölcstermesztésig, a gyümölcs válogatásáig és forgalmazásáig.
Olaszország, San Pietro In Casale
...paradicsomok, spárgák: mind a mi területünkről, mind pedig szigorúan eredeti és ellenőrzött. Az Agribologna szezonális gyümölcsöket is kínál: cseresznye, eper, őszibarack és nektarin, szilva, sárgabarack, kakiszilva, dinnye, görögdinnye. A Szövetkezet a következő tanúsítványokkal rendelkezik: UNI EN ISO 9001:2008, BIO, SPC BIO, Etikai Kódex, GlobalGap.
Olaszország, Roverbella
...A vállalat 1969-ben alakult, mint vidéki pulykanevelde, fácánok, kaponok és tyúkok számára, ma pedig különböző zöldségek és idénygyümölcsök (mint például a többszörösen díjazott fehér őszibarack) termesztésével és asztali, valamint bor szőlő előállításával is foglalkozik. 2011-ben megnyitotta az "Corte Le Faraone" agriturizmust. Az épület hideg étkezést kínál, és sok friss, kézműves és helyi...
Olaszország, Giacciano Con Baruchella
... magasföldön és a morén dombok lábánál találhatók, a Garda-tó délkeleti partján. Ez a terület különösen alkalmas őszibarack és kiwi termesztésére, a folyó-gleccser eredetű talajoknak és a tó közelsége által mérséklődő éghajlatnak köszönhetően. Az Adfruit a legjobb gyümölcsöket választja ki, amelyeket később szakképzett személyzet kézzel csomagol. Ezen kívül a legmodernebb mérlegelő gépek lehetővé teszik a "nettó súlyú termék" szigorú és pontos csomagolását, minimalizálva a hibahatárt.
Olaszország, Parma
...Costoluto Fiorentino stb. megőrzését. A Centrale della Frutta büszkesége az ősi Termarina szőlőfajta helyreállítása, amely kereskedelmi lehetőséget talált a fehér és fekete szőlő, valamint a feldolgozott termékek értékesítésében, és a vörös őszibarack, egy másik ősi helyi fajta, amelynek revitalizálására a Centrale della Frutta projektet indított. Édes és a húsának jellegzetes piros színe miatt igazán egyedi termék, kiválóan alkalmas lekvárok készítésére.
Olaszország, San Ferdinando Di Puglia
Cégünk gyümölcsök, különösen őszibarack és szőlő előállítására és kereskedelmére specializálódott. Főként az olasz piacokon vagyunk jelen, de megtalálhatóak vagyunk Lengyelországban, Romániában, Magyarországon, Görögországban, Franciaországban stb. Szakértők vagyunk a termék előállításában és feldolgozásában a saját gépeink és csomagolásaink segítségével, hogy végül késztermékként értékesíthessük őket.
Olaszország, Carlentini
...mint D09Q ellenőrzött üzem. Készítünk szicíliai narancslekvárokat, különböző narancsfajtákkal, fahéjjal és narancsot csípős paprikával. Készítünk citrusfélékből készült lekvárokat, mint például mandarin, citrom és rózsaszín grapefruit. A dzsemjeink között megtalálható a hagyma, füge, kaktuszfüge, eper, padlizsán és vanília, csípős paprika, körte és fahéj, őszibarack és koktélparadicsom. Készítünk...
Olaszország, Mezzolombardo
Ez egy 2007-ben alapított kereskedelmi társaság, amely a friss ipari gyümölcs- és zöldségkereskedelemre specializálódott, nemzeti és nemzetközi szinten. A főbb termékek a következők: alma, körte, őszibarack, cseresznye és kiwi, amelyeket koncentrátumok, gyümölcslevek, pürék és kockák előállítására használnak. A cég emellett rendelkezik egy hűtőberendezéssel, amelyet friss és ipari gyümölcsök tárolására és hűtött megőrzésére kínál harmadik fél számára, kontrollált légkörben.
Olaszország, Cesena
... termékek megjelenését, organoleptikus és táplálkozási jellemzőit. A Ser.mac vezető szerepet játszik a paraguayo (lapos őszibarack) feldolgozására szolgáló berendezések tervezésében és telepítésében, valamint az avokádó, paradicsom, citrusfélék, őszibarack, nektarin, alma, körte, sárgabarack, kakiszilva, gránátalma, szilva, kiwi és cukkini esetében. A Sermac legnagyobb beruházásai már régóta az...
Olaszország, Scanzano Jonico
A NICOFRUIT, székhelye Scanzano Jonico - Matera - Basilicata, a dél-olasz gyümölcs- és zöldségtermelők egyik vezető szervezete. Integrált termelési minőségi rendszert alkalmaz szőlő, eper, kapor, saláta, karfiol, narancs, clementine, kiwi, sárgabarack, őszibarack és nektarin esetében. Önkéntes termék- és rendszerkeretek szerint tanúsított. A tanúsítványok a következők: IFS, BRC, GLOBAL GAP és UNI...
Olaszország, Ostiano
Saját gyümölcstermelés: őszibarack - cseresznye...