Olaszország, Savignano Sul Panaro
...Kávé összetett fűszeres aromával, amelyben a fahéj és a gyümölcs, köztük az érett eper dominál. Nagyon kiegyensúlyozott íz.
Portfólió (17)
Olaszország, Moio Della Civitella
... biztosítsák a maximális frissességet és épséget. Ezek a gyümölcsök intenzíven illatosak és édesek, autentikus és élénk ízű lekvárt adnak nekünk. Csak két összetevőt választottunk: eper és nádcukor, hogy egy valódi és magas minőségű terméket kínálhassunk. A gyümölcs koncentrációja meghaladja a 120%-ot, így lekvárunk rendkívül gazdag és ízletes. Nem adtunk hozzá citromlevet, mert meg vagyunk győződve arról, hogy az epreink tisztasága és minősége elegendő a kiváló íz garantálásához.
Portfólió (16)
Olaszország, Giarre
...A Marsalai eper a szicíliai mezőgazdasági kultúra terméke, amelyet teljes mértékben a Trapani síkságain termesztenek. A gyümölcs élénkpiros színt és rendkívül édes ízt kap, amely alkalmas az asztalon való tálalásra, valamint a konyhai felhasználásra. A legnagyobb termelési időszak márciustól májusig tart.
Portfólió (9)
Olaszország, Torino
...Az Ekoterra különféle IQF gyümölcsöket kínál, mind bio, mind hagyományos változatban. Átalakító partnerünk a gyümölcstermelőkkel együttműködve dolgozik, hogy a gyümölcsöket éppen érett állapotban, fogyasztásra készen szüreteljék. Citrom Narancs Eper Cseresznye Kumquat Füge Sárgabarack Gránátalma Szeder...
Portfólió (10)
Olaszország, Monterosso Almo
...Gyümölcs Extra Lekvárt készítünk a saját termesztésű (őszibarack) vagy a helyi területekről származó gyümölcsökből, mint például (Szirakúza Femminello citrom - Szirakúza Navel narancs - Cassibile (SR) nyílt terepen termesztett eper - Monterosso Almo (RG) szilva - Kivi és Etna almák - Minimum 65% tiszta gyümölcspüré, akár 85%-ig. Főleg víz hozzáadása és közvetlen tűzön való főzés nélkül.
Portfólió (1)
Olaszország, Prato
...-romagnai őszibarackok, toszkán dinnyék és görögdinnyék, erdei gyümölcsök, eper és trentinói almák. A gyümölcs magas arányának (>70%) köszönhetően püréink magas hozamúak. A palackok gyártási és töltési folyamata teljesen automatikus. A palackokat nitrogén módosított légkörben töltik: a termék minőségének és hosszú eltarthatóságának garanciája. A pürék TMC-je 24 hónap, a pürék tárolása szobahőmérsékleten történik. Easy-to-squeeze kupak, a palack és a kupak élelmiszeripari tanúsítvánnyal rendelkezik és parabénmentes.
Portfólió (3)
Olaszország, Omignano
... gyümölcsök, mint például eper, erdei eper, sárgabarack, dinnye, füge, szárított gyümölcsök, kínai mandarin feldolgozásával és fagyasztásával. Ezen kívül citromhéjat, epret, gesztenyét, stb., fagyasztott vargányát és szarvasgombát is kínálunk. A termelési ciklus friss és sterilizált gesztenyék csomagolásával, valamint azok hámozásával és fagyasztásával zárul. Ha szüksége van termékeinkre, állunk rendelkezésére.
Olaszország, Macerata
Ősi gyümölcsöket termesztünk és dolgozunk fel, mint a visciola, a giuggiola és a fekete eper, hogy kézzel készítsünk olyan egyedi termékeket, amelyek visszahozzák a gyümölcs valódi ízét. Visciola lekvár, giuggiola lekvár, fekete eper lekvár, füge lekvár, chili lekvár, sapa, visciola bor, hagyományos főzött bor, tipikus márkói termékek, mint a sapa.
Olaszország, Eboli
... saláták (IV. gamma), a zeller, a petrezselyem, a spárga, a articsóka, a spenót, az eper, a dinnye és a görögdinnye, a barack és a nektarin, valamint a citrusfélék. Az Alma Seges tagjai fejlett eszközökkel és módszerekkel rendelkeznek a raktárak hatékony szervezéséhez: a logisztika tehát központi eleme a lánc ellenőrzésének, hogy biztosítsák a minőség jobb ellenőrzését és a vásárlóknak nyújtott szolgáltatások szintjét. A társaság pontos és precíz minőségirányítási rendszert, valamint a legmodernebb nyomonkövetési rendszert alkalmaz, és GLOBALGAP termékminősítéseket szerzett.
Olaszország, San Pietro In Casale
...paradicsomok, spárgák: mind a mi területünkről, mind pedig szigorúan eredeti és ellenőrzött. Az Agribologna szezonális gyümölcsöket is kínál: cseresznye, eper, őszibarack és nektarin, szilva, sárgabarack, kakiszilva, dinnye, görögdinnye. A Szövetkezet a következő tanúsítványokkal rendelkezik: UNI EN ISO 9001:2008, BIO, SPC BIO, Etikai Kódex, GlobalGap.
Olaszország, Grugliasco
...sárgarépa, édeskömény, gesztenye, cseresznye, eper, padlizsán, uborka, karfiol, brokkoli, koktélparadicsom, fürtös paradicsom, bivaly szív, bordás paradicsom, piccadilly, pixel, merinda, articsóka, dinnye, görögdinnye.
Olaszország, Carlentini
...mint D09Q ellenőrzött üzem. Készítünk szicíliai narancslekvárokat, különböző narancsfajtákkal, fahéjjal és narancsot csípős paprikával. Készítünk citrusfélékből készült lekvárokat, mint például mandarin, citrom és rózsaszín grapefruit. A dzsemjeink között megtalálható a hagyma, füge, kaktuszfüge, eper, padlizsán és vanília, csípős paprika, körte és fahéj, őszibarack és koktélparadicsom. Készítünk...
Olaszország, Casalvelino
A La Val Fruit srl a Cilento szívében található, egy olyan területen, amely gazdag növényzetben, különösen gesztenyésekben és gyümölcsösökben. A vállalat olyan gépekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zöldség- és gyümölcstermékek feldolgozására irányuló gyártási folyamatot. A tevékenység az év különböző időszakaiban zajlik, saját és harmadik fél részére történő feldolgozással és fagyasztással, idénygyümölcsök, mint például eper, sárgabarack, dinnye, füge. A gyártási ciklus friss és sterilizált gesztenyék csomagolásával, valamint azok hámozásával és fagyasztásával zárul.
A CÉG TÖBB MINT SZÁZ ÉVE A CSALÁD TULAJDONÁBAN LÉVŐ TERÜLETEKEN FEJLŐDIK. JELENLEG CILOMÉK, KÖRTE ÉS MÁS SZEZONÁLIS GYÜMÖLCSÖK TERMELÉSÉVEL FOGLALKOZUNK. TERMÉKEINK: EPER, CILOMÉK, KÖRTE, BARACK, SZILVA, KÖRTE, KAKI. A CÉG VIGNOLÁBAN TALÁLHATÓ, MODENA MEGYÉBEN, ÉSZAK-OLASZORSZÁGBAN.
Olaszország, Scanzano Jonico
A NICOFRUIT, székhelye Scanzano Jonico - Matera - Basilicata, a dél-olasz gyümölcs- és zöldségtermelők egyik vezető szervezete. Integrált termelési minőségi rendszert alkalmaz szőlő, eper, kapor, saláta, karfiol, narancs, clementine, kiwi, sárgabarack, őszibarack és nektarin esetében. Önkéntes termék- és rendszerkeretek szerint tanúsított. A tanúsítványok a következők: IFS, BRC, GLOBAL GAP és UNI...
Olaszország, Siderno
... raklapok 20 dobozból állnak rétegenként, és egy raklap magassága 15/18 rétegből áll (max. magasság 1,80 m; súly kg 405/486; darabszám 3000/3600). *A fagyiból kiemelkedő úgynevezett "szív" nem tekinthető reklamációs oknak, hanem a kézműves gyártás tipikus eleme. *A termékek mind az rendelés pillanatában készülnek, hogy mindig a legjobb minőségű terméket kapjuk. *A termékek gluténmentesek. *A gyümölcs alapú termékek korlátozott elérhetőséggel bírhatnak a friss gyümölcs beszerzése miatt.
Olaszország, Mondovì
A cég főként föld nélküli eper- és cukkini termesztéssel foglalkozik.
Olaszország, Sicignano Degli Alburni
Erdei eper termelés...
Olaszország, Meran
MI EGY GYÜMÖLCS SZÖVETSÉG VAGYUNK TERMELŐK ÉS VÁSÁRLÓK KÖZÖTT. NEM FOGLALKOZUNK KERESKEDELEMMEL. A TERMELŐ KÖZVETLENÜL A VÁSÁRLÓNAK SZÁMOL. A SZÁLLÍTÁST ÉS A TELJES LOGISZTIKÁT IS SZERVEZÜNK A KISZÁLLÍTÁSBAN. RÉSZLETES SZÁLLÍTMÁNYOK IS LEHETSÉGESEK. SPECIÁLIS TERMÉKEINK: EPER, ALMA, KÖRTE, KIVI, MINDENFÉLE KŐGYÜMÖLCS ÉS CITROMFÉLÉK. MINDEN KÉNYELMI TERMÉK, AMI SALÁTÁKKAL KAPCSOLATOS. NAPI SZINTEN TERMELÜNK ÉS 36 ÓRÁN BELÜL SZÁLLÍTUNK 1100 KM-ES KÖRZETBEN. ELÉRHETŐSÉGÜNK: +39 349 1616098...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play