Olaszország, Imperia
...Extravirgin Klasszikus Olasz Must Olaj 750 ml: egy finom olaj, amelyet hidegen, válogatott minőségű olívabogyókból nyernek. Extra szűz olívaolaj Olasz olaj – hideg kivonás Az Extra Virgin "Mosto Classico" hidegen készül a finom olasz olajfaligetekből származó olívabogyókból. A "Klasszikus Must" csomagolt must (szűretlen), ahogy a malomból kijön, egyszerű ülepítés után egy földalatti halomban. Az üveg elegáns világos zöld alumínium fóliába van csomagolva. Termékcímke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és egyéb információkkal a termékről. kód: MC .75...
Portfólió (44)
Olaszország, MILANO
A Punto Srl egy élelmiszer-elosztásra specializálódott vállalat. Az új boltjában, amely friss felvágottakat, sajtokat és friss kenyeret kínál, a Punto Srl széles választékot kínál friss és fagyasztott élelmiszerekből, valamint egy széles zöldség- és gyümölcskínálatból. A termékek minősége mindig garantált, és a vállalat elkötelezett amellett, hogy kedvező árakat biztosítson a fogyasztók számára pr...
Portfólió (233)
Olaszország, Moio Della Civitella
...A hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj (EVO) egy rendkívül magas minőségű olívaolaj, amelyet kizárólag mechanikai eljárásokkal állítanak elő, vegyi oldószerek vagy finomítási módszerek alkalmazása nélkül. Az olaj az olajbogyóból, az olajfa gyümölcséből nyerhető ki hideg préselés vagy centrifugálás révén, amelyek lehetővé teszik a termék minden organoleptikus és tápláló tulajdonságának megőrzését.
Portfólió (16)
Olaszország, Novoli
...ezután adjunk hozzá sót, borsot, a jól lecsöpögtetett csigákat és néhány babérlevelet. Magas hőfokon főzzük, és amikor az olaj újra a felszínre kezd jönni, öntsünk bele egy pohár rozé bort, és hagyjuk, hogy elpárologjon. Ízesítsük sóval, és tálaljuk melegen. A TERMÉK JELLEMZŐI ÉS ELADÁSI FELTÉTELEK 100%-ban természetes csigák, már tisztítva és előkészítve, készen a fogyasztásra Akciós időszak: egész évben elérhető Csomagolás 1 kg-tól 5 kg-ig. Minimális rendelés: 500 kg...
Portfólió (71)
Olaszország, Biancavilla
...Extra szűz olívaolaj D.O.P., 100% olasz, Szicília régió. Kiváló minőségű termék a legigényesebb ízlések számára. Olajunk 100% olasz, saját termesztésű, kizárólag kézi betakarítással, 8-12 órán belül préselve a betakarítás után. A Cuscunà olajmű erőssége a saját földjeinkben rejlik, Catania megyében. A Monte Etna D.O.P. az egyik legértékesebb termék, amit ügyfeleinknek kínálunk, és valóban...
Portfólió (8)
Olaszország, Campello Sul Clitunno
...IL RUSTICO 100% OLASZ EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJ Kiváló minőségű olívaolaj, amelyet közvetlenül az olívabogyókból, kizárólag mechanikai eljárásokkal nyernek ki. Olaszországban szüretelt és préselt olívabogyókból Nem szűrt Palackozási formátumok 1L / 500 ml...
Portfólió (9)
Olaszország, Sant'agata De Goti
...A BIO Terre Caudine extra szűz olívaolaj egy biogazdálkodásból származó termék, amely rendkívül alacsony savtartalommal (0,1%) és magas polifenol- és E-vitamin-tartalommal rendelkezik. Az olajat az Ortice, Ortolana és Racciopella olajbogyófajtákból nyerjük, amelyeket közvetlenül a saját olajfaligeteinkből szüretelünk. Az olajbogyók termesztése biológiai módszerekkel történik, kizárólag szerves trágyák felhasználásával. A szüretet követően, október végén az olajbogyókat azonnal hideg sajtolással dolgozzuk fel, amely megőrzi az olaj organoleptikus tulajdonságait.
Portfólió (1)
Olaszország, Sciacca
...1100 mezőgazdasági vállalkozás egyesült egy Extra Szűz Olívaolaj Termelők Szervezetébe. Nocerbia: egy termék, amely kizárólag a termelő tagok olíváiból készült, az Agrigento tartományban található földeken, nevezetesen Sciacca, Caltabellotta és Menfi területein. A Nocerbia egy olyan EVO, amelynek nincs mit rejtegetnie!
Portfólió (2)
Olaszország, Corsano
...Salento ökológiai extra szűz olívaolajának értékesítése, Nociara és Cellina olívabogyóból, hideg sajtolással. Tanúsított ökológiai extra szűz olaj.
Portfólió (4)
Olaszország, Palagianello
...A természetes élelmiszer par excellence, számos erénnyel rendelkezik, hozzájárul a test növekedéséhez, különösen antioxidáns tulajdonságai miatt. Az olívaolajat az olajfa gyümölcseiből nyerjük, hideg préseléssel az olívák pépjéből. Palackjaink megőrzik az összes jellegzetes illatot, vagy a körülölelő ízt, amely kis keserű utóízzel, de egyben lágy és finom is, valamint a tipikus színt, amely aranysárgától zöldig terjed. A Soledòr Extra Szűz Olívaolajat gondosan válogatott és szedett olívákból állítják elő, hogy megőrizzük a minőséget és az ízt, amelyet sokan választanak termékünkből.
Portfólió (9)
...A Calua Blend a coratina, biancolilla és nocellara del belice fajták egyesítéséből született, egy kis giarratara és cerasuola arányával. Ma, a kiválasztott és különböző olajbogyófajták egyesítésével egy extra szűz olaj kivonatokból álló keveréket hoztunk létre, amely a Calua Blend nevet viseli. A Calua Blend célja új ízek és aromák előállítása, a különböző olajbogyófajták gondos kiválasztásával, amelyeket precíz technikákkal kevernek össze, létrehozva egy végterméket, amely gazdagítja a fogyasztó érzékszervi élményét.
Portfólió (6)
Olaszország, Castelfidardo
...Gyümölcsös, enyhén fűszeres extra szűz olívaolaj, érett olíva illatokkal, amelyek sárga almára vagy mandulára emlékeztetnek. Lágy és finom ízű, kevésbé tartós, mint a többi olaj. Ideális bármilyen ételhez; különösen jól illik közepes szerkezetű fogásokhoz, mint például: orecchiette és brokkoli, borsó és cikória, fehér húsok, párolt hal, saláták, stb...
Portfólió (4)
Olaszország, Rionero In Vulture
...Eleged van a megszokott olajpalackokból? Egy munka, amelyet a szenvedély művészetté alakított. Cseréld le a klasszikus olajkannákat az új, 250 ml-es és 500 ml-es csomagolásokra, és adj egy kis eredetiséget az asztalodnak. Emeld ki az ételeidet a Passannante extra szűz olaj minden ízével. Adj ízt az ételeidhez akár otthon, akár útközben. Otthon, az irodában vagy egy piknik során. Mindig kéznél...
Portfólió (2)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Extra szűz olívaolaj, amelyet a kelet-szicíliai jellegzetes, illatos olívabogyók felhasználásával készítenek, Nocellara Etnea. Az eredmény egy harmonikus, bársonyos ízű olaj, amely enyhén gyümölcsös és egy kis csípősséget is hordoz. Minden ételt gazdagít, ideális tészták, fehér vagy vörös húsok, valamint halételek ízesítésére. Csomagolás: 0,75 cl; 1,00 lt; üvegpalackokban. Csomagolás: 3,00 lt; 5,00 lt; fémdobozokban.
Portfólió (8)
Olaszország, Lucca Sicula
...Bio extra szűz olívaolaj gyártása és értékesítése Szicíliában, a Pagano mezőgazdasági vállalatnál. Az összes alaptermékünket bio irányelvek, DOP és IGP szerint termesztjük és állítjuk elő. A bio olajat hideg mechanikai eljárással sajtoljuk.
Portfólió (3)
Olaszország, Crotone
...Extra szűz olívaolaj 10 ml-es kiszerelésben, 100 darab egyadagos tasakban. Olasz olaj és bio olaj változatban is elérhető.
Portfólió (2)
Olaszország, Carovigno
...Extra Szűz Olívaolaj Keverék TIN 1L 100% olasz, felső kategóriás extra szűz olívaolaj Ennek a finoman gyümölcsös KEVERÉK minőségű extra szűz olívaolajnak a különleges ízét a felhasznált olajbogyófajták adják: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola és Leccina. Mechanikai hidegpréseléssel készült, a Just Puglia olívaolaj tökéletes bármilyen minőségi recepthez.
Portfólió (8)
Olaszország, Calatafimi Segesta
...Sokoldalú olaj. Ideális a ételek minőségének kiemelésére és értékesítésére, akár főzés közben, akár nyersen hozzáadva, ahol különösen kiemelkedő. Kiváló párolt zöldségekkel, sült húsokkal, sütőben készült hallal, sós pitékkel, tökéletes saláták öntetében, a pinzimonio elkészítésében és a grillezett zöldségeken.
Portfólió (3)
Olaszország, Catania
... olyan olajprésben történik, amely hideg és száraz eljárással dolgozik, azaz víz hozzáadása nélkül, és vákuum alatt működő törőgéppel van felszerelve, hogy elkerülje az oxidációs folyamatokat a malom során. Miután az olajat kinyerték, azonnal szűrik és acél tartályokban, nitrogén alatt tárolják, hogy megőrizzék organoleptikus és táplálkozási tulajdonságait. Az olaj csak akkor hagyja el a tárolóedényeket, amikor palackozásra kerül.
Portfólió (8)
Olaszország, Dorgali
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Kiváló minőségű extra szűz olívaolaj, amely zöld olajbogyók hideg sajtolásával készült, amelyeket azonnal feldolgoztak: Coltofranto. Nitrogén alatt, rozsdamentes acél tartályokban tárolva, alacsony savtartalom és magas polifenol tartalom jellemzi: ez az olaj megfelel a követelményeknek, mivel a hidroxitiroszol, tirozol, oleuropein és származékaik koncentrációja meghaladja a 250 mg/Kg-ot...
Portfólió (10)
Olaszország, Maruggio
... mérsékelten ízes ételekhez. Ideális az étkezőasztalon való felhasználásra, hogy gazdagítsa az olyan finom ételeket, mint a Bresaola és a friss saláták, emellett kiválóan alkalmas a konyhában hal, rizottó, tészta és sült ételek ízesítésére. Minden olyan ételhez ajánlott, ahol az olaj feladata az esszencia kiemelése anélkül, hogy elnyomná az ízeket.
Portfólió (8)
Olaszország, Petilia Policastro
...Extra szűz olívaolajunk nemcsak azért különleges, mert a legjobb olaj- és olajfa földjén készül, hanem mert egy generációról generációra öröklődő szenvedély gyümölcse. Követjük az olaj teljes ciklusát, minden fázisban jelen vagyunk és szenvedéllyel dolgozunk. Magas termelési kapacitással rendelkező olajmalommal is rendelkezünk, így olyan terméket tudunk biztosítani az ügyfeleknek, amelynek...
Portfólió (2)
Olaszország, Caccamo
...Bio Extra Szűz Olívaolaj Hidegen Sajtolva, Védett Földrajzi Jelzés Eredet Szicília...
Portfólió (2)
Olaszország, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Az új, kényelmes és környezetbarát csomagolási rendszer - A Nocellara del Belìce olaj zöld színű, aranysárga árnyalatokkal, frissen zúzott olíva illatával, friss fű és paprika jegyekkel rendelkezik. Nagyon intenzív zöld gyümölcsösség. Ízében nagy ízkoncentrációval bír, kellemesen találkozik a közepes intenzitású keserű és csípős íz.
Portfólió (4)
Olaszország, Nave
... található, ahol egy nagyon intenzív és illatos olaj születik, amely sikeres a szakmai sajtóban és a piacon is. A termék elegáns és eredeti, méltó arra, hogy a legfinomabb ételek fűszerezésére használják, kiemelve az ízeket anélkül, hogy elnyomnák őket. Finomsága lehetővé teszi, hogy tengeri halak fűszerezésére is ügyesen alkalmazzák. Kapacitás: 0,50 l Kód: 03566 Kategória: Olaj Ország: Olaszország Régió: Toszkána...
Portfólió (46)
Olaszország, Ventimiglia Di Sicilia
...mandula és friss fű ízjegyeivel. Ez az olaj balzsamírozó és friss ízélményt hagy a szájban, és ideális nyers felhasználásra, halas előételek, levesek és vörös húsok kísérőjeként. Az extra szűz olívaolajat a vaj helyett édességek, kekszek és torták készítéséhez is használják.
Portfólió (2)
Olaszország, Orsogna
... töltelékekhez, hús- és halcarpacciohoz, omletthez és tojásrántottához, szószok és mártások készítéséhez, falatkákhoz, aperitifekhez, díszítésekhez, pizzákhoz és calzonikhoz. Maximális eltarthatósági idő: 24 hónap a gyártási dátumtól számítva. Elérhetőség: általában mindig elérhető. Tárolási mód: Felbontás után öntse le extra szűz olajjal, tárolja hűtőben, és fogyassza el néhány napon belül. ÖSSZETEVŐK: Fekete nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum); Extra szűz olaj; Só; Aromák; Antioxidáns: Aszkorbinsav. 6 darabos doboz...
Portfólió (9)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play