Olaszország, Radicofani
... finomságát; amit azonban biztosan állíthatunk, az az, hogy az ízlelőbimbók fel vannak dobva!!! PRÓBÁLD KI, HOGY HIDD EL!!! A formája tál alakú, súlya körülbelül 1,400 kg. Az érlelés minimum 120 nap, ebből 90 napot a diólevelek alatt tölt, ahonnan magába szívja az aromát, amely behatol a tésztába, így teszi azt EGYSÉGIVÉ és KIZÁRÓLAGOSSÁ!!!
Portfólió (48)
Olaszország, Soriano Nel Cimino
... Tonda Gentile Romana”, amelyet büszkén gyártunk már több mint 20 éve. Annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb termékválasztékot kínálhassuk ügyfeleinknek, együttműködünk a legjobb olasz mandula, Sorrentói dió, fenyőmag és pisztácia termelőkkel.
Olaszország, Bagnara Calabra
A vállalat 21 hektár ősi olajfaligetből áll, amelyben az Ottobratica és Sinopolese (helyi fajták) kultivárok találhatók, valamint egy 1965-ös olajprés, amely 150 hektár olajbogyót dolgozott fel. Az olajliget egy 1600 körüli falurészhez tartozik, 75 hektár magas fákkal borított erdővel a festői Aspromonte területén, és 5 hektár szántófölddel, ahol cseresznye és dió található. 100%-ban olasz extra...
... mogyoró Mogyoró Etna dió Dió Szicíliai fenyőmag Fenyőmag Finger Lime (kaviár citrom) Extra szűz olívaolaj Héjas, hámozott, hántolt, darált, liszt, tiszta paszta és félkész termékek fagyasztás és cukrászat számára, aszalt gyümölcs krém és pesto.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play