Olaszország, Novoli
...A Helix Aperta csigák, közismertebb nevükön Monacelle, Attuppatelle vagy Monzette, vidéki csigák, barna/zöldes héjjal, a jellegzetes fehér operkulum vagy "tejszín" és rendkívül ízletes, prémium húsokkal. Mi teszi különlegessé a mi monacelle-inket? - Nem intenzív tenyészetből származnak - Természetes élőhelyükön gyűjtik őket, szabadon mozogva és tiszta, vegyszermentes növényekkel táplálkozva...
Portfólió (71)
Olaszország, Misano Adriatico
...Egy aromás, friss és gyümölcsös fehérbor, ez a ROCCACONTRADA VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI DOC 1,5 literes kiszerelésben tökéletesen illik az étkezéseidhez. A Marche régióban készült, ez a bor kiváló minőségű Verdicchio szőlőből készült, és egyedi íze van, amely jól párosítható hal- és zöldségételekkel. Élvezd az autentikus ízélményt minden kortyban ebből a kiváló borból.
Portfólió (200)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
..." Kulinaris Alkalmazásai A "Tartufo Nero Uncinato" rendkívül sokoldalú, és számos kulináris elkészítésre alkalmas: - **Első Ételek**: Ideális tészták, rizottók és gnocchik gazdagítására. - **Húsok és Hal**: Tökéletes a grillezett húsok, pörköltek és halételek ízének kiemelésére. - **Fűszerek**: Kiváló olajok, vajak és trüffel szószok készítésére. - **Előételek és Sajtok**: Csodálatosan illik...
Portfólió (34)
Olaszország, Castrovillari
...A héja szép élénk sárga színű, és gazdag illóolajokban, lehet vékonyabb vagy vastagabb, és nagyon durvától simáig terjedhet. Ennek a csodálatos gyümölcsnek az íze savanyú, mivel citromsavat tartalmaz. Belül egy fehér szivacsos tömeg található, amelyet albedónak neveznek. Nagyon lédús húsa nyolc-tíz gerezdre oszlik, és hal- vagy húsételek ízesítésére használják.
Portfólió (8)
Olaszország, Cicciano
...Kézműves Fehér Tonhal Filék Napraforgó Olajban saját márkánk alatt, szerződéses gyártás lehetőségével.
Portfólió (5)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Fehér Malvasia – Trebbiano – fehér Pinot Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagos életkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 120/150 q szőlőből Szüretelés: Szeptember Szőlőszüretelési módszer: Kézi Alkoholtartalom: 11% - 12% vol. Szín: Szalmasárga a aranyig Illat: Nagyon kellemes gyümölcsös Íz: Száraz és hűvös Tálalási hőmérséklet (celsius): 8° -10° C Ajánlott: Aperitif, előételek, levesek és finom száraz, főtt vörös hús, fehér hús, hal, kagyló, fűszeres sajtok.
Portfólió (8)
Olaszország, Salerno
...Majdnem fél évszázadon át, abban a kis utcában, amely a fehér házikók között helyezkedik el, a citromfák teraszai között, kézzel "scapettázták" majd "inzuscázták" sóval: egy ősi eljárás, amelyet Gilda Di Martino és barátnője, a falu plébánosa, a plébános felesége tanultak az édesanyjuktól, akik szintén a nagymamáiktól tanulták. Ügyes mozdulatok, amelyek segítségével néhány hónap alatt kétszáz...
Portfólió (8)
Olaszország, Milano
... folyamata teljesen fizikai, természetes. Nem használnak semmiféle adalékanyagot vagy vegyi anyagot. A fokhagyma ételekben való felhasználása, valamint a táplálkozási vagy egészségügyi tanulmányok nem mutatnak ki semmilyen negatív biológiai hatást. Az utóbbi években a séfek nagy figyelmet fordítottak a fekete fokhagymára, és azt használják a csirke, hal stb. ízesítésére. A friss fokhagymához képest a fekete fokhagyma nem bocsát ki erős és agresszív ízt, köszönhetően az allicin csökkentett tartalmának, amely a gyártási folyamat során antioxidáns vegyületekké alakult.
Portfólió (7)
Olaszország, Conegliano
... hőmérsékleten ajánlott tálalni. Egy viszonylag nagy, tulipán alakú pohár használata javasolt. Párosítás: Ideális aperitifként, kiváló hal alapú első fogásokkal, grillezett fehér hússal, grillezett zöldségekkel és sós snackekkel.
Portfólió (4)
Olaszország, Castelfidardo
...Gyümölcsös, enyhén fűszeres extra szűz olívaolaj, érett olíva illatokkal, amelyek sárga almára vagy mandulára emlékeztetnek. Lágy és finom ízű, kevésbé tartós, mint a többi olaj. Ideális bármilyen ételhez; különösen jól illik közepes szerkezetű fogásokhoz, mint például: orecchiette és brokkoli, borsó és cikória, fehér húsok, párolt hal, saláták, stb...
Portfólió (4)
... jegyekkel BOCCA: Érezhető egy bizonyos fanyar íz, de szinte észrevehetetlen, és kiváló gyümölcsösséggel rendelkezik CIBO: Minden hal alapú étel, levesek, tészta- és rizs ételek, fehér húsok GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Portfólió (2)
Olaszország, Faedis
...Tipikus fehér bor Északkelet-Olaszországból; világszerte ismert aperitifként és kiváló borral a tészta, hal és pizza kísérésére. Jól ismert és nagyon kedvelt az amerikaiak és az angolok körében.
Portfólió (1)
Olaszország, Portogruaro
... (Alloteuthis Media), KALMÁR (Alloteuthis Media); FRISS HAL: ALALUNGA (Thunnus alalunga), DENTICE (Dentex dentex), ORÁLIS HAL (Sparus aurata), KARDHAL (Lepidopus caudatus), KARDHAL (Xiphias gladius), RÁJA (Raja clavata), RICCIOLA (Seriola dumerili), KÖRÖS HAL (Psetta maxima), HALÁSZ POLIP (Lophius budegassa), SCORFANO (Scorpaena scorpa), SPIGOLA (Dicentrarchus labrax), VÖRÖS TONHAL (Thunnus thynnus), KŐHAL (Mullus surmuletus), MOSCARDINO (Eledone cirrhosa), PANNOCCHIA (Squilla mantis).
Portfólió (10)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play