...Ez a TESSUTO Primitivo del Salento IGT bor kiváló választás a bor szerelmeseinek. 75 cl-es palackokba csomagolva, tökéletes egyensúlyt teremt az aroma és a finom íz között. Kóstold meg ezt a vörösbort grillezett hússal vagy érlelt sajtokkal egy felejthetetlen estére. Vásárold meg most a 6 palackos csomagodat.
...Kicsit rézszínű sárgásfehér, erős és finom aromával. Íz tele sókkal és kiemelkedő finomsággal.
Szőlőfajta: Pinot Grigio
Terület: Sylvoz
Tipológia: D.O.C.
...Piemonti második fogásai
Hús (párolt és sült)
Közepes vagy hosszú érlelésű sajtok
Penészes sajtok
SZÍN
Rubinpiros gránátvörös reflexekkel
ILLAT
Finom virágos jegyek rózsából és ibolyából
Bogyós gyümölcsök
ÍZ
A tanninok kerekedése bársonyos testtel
Kiegyensúlyozott savasság
Kiváló lecsengés
HŐMÉRSÉKLET: 16-18 °C...
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo
Termelési terület: Taranto keleti területe
Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel
Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello
Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év
Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő
Szüret: Szeptember
Szőlőszüret módszere: Kézi
Alkoholtartalom: 11% -12% vol.
Szín: Élénk rózsaszín
Illat: Karakteres boros
Íz: Száraz, nagyon harmonikus
Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C
Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
...{"Pairings":"Párosítások: Kiváló étkezés után, és tökéletes kísérője a száraz péksüteményeknek, gyümölcstortáknak és más hagyományos olasz desszerteknek.","Nose":"Illat: Finom aromák, gyümölcsös és virágos jegyek, amelyek érett egzotikus gyümölcsökre emlékeztetnek.","Taste":"Íz: Elegáns, a megfelelő lágyasággal, amely egyensúlyban kíséri a könnyű savas jegyet.","Storage and serving":"Tárolás és...
...Szőlőfajta: 100% Nebbiolo.
Borászat: hagyományos erjesztés, körülbelül 18 napos áztatással.
Érlelés: 18 hónap nagy tölgyfahordókban, Szlavóniából.
Szín: sötét rubinpiros, gránátvörös árnyalatokkal.
Illat: elegáns és finom, málna és ibolya jegyekkel, édes fűszerek háttérben.
Íz: száraz és testes, hosszú és tartós lecsengéssel.
Alkoholtartalom: ±14%
Ételpárosítás: kifinomult bor, amely olyan...
... cserjék, myrtus és meggy aromáival, kiegészítve egy ásványi ízvilággal.
Ízében kiemelkedik a jó frissességgel és a finom, ízletes tanninnal.
Sokoldalúságáról ismert, jól illik ízletes előételekhez és vörös húsokhoz, esetleg a mediterrán fűszernövények aromáival gazdagítva. Kiváló félérlelt sajtokkal is.
...Egy finom és tartós gyöngyözésű pezsgő, amelyben virágos és gyümölcsös jegyek érvényesülnek, kellemes savassággal kísérve. A 6 g/l cukortartalom kiemeli ennek a Prosecco Superiore-nak a frissességét és ásványosságát, amelyet mindig a legfiatalabb San Pietro di Feletto szőlőültetvényeinkből származó, tiszta glera szőlőből készítünk.
...Ciliegiolo... egy különleges ital Toszkánából. Látványra intenzív, szinte áthatolhatatlan vörös, gyümölcsös, kellemes cseresznye lekvár, érett szeder, enyhén fűszeres, fehér dohány, elsősorban fekete bors jegyeivel. Ízében, lágy, kiegyensúlyozott, harmonikus, elegáns és finom, dicséretes a selymes tannin.
Egy igazán szép ital, vad húsokhoz illik, például egy pompás vaddisznó pörkölt polentával és érlelt sajtokkal, valamint egy érlelt toszkán pecorino.
...Szőlőfajta: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Szín: rubinvörös, ibolyás reflexekkel, az érlelés során gránátosra hajló | Illat: a bor nagy eleganciát sugároz. Érezhetők gyümölcsös aromák, mint a áfonya és a szeder, finom pörkölt és vaníliás jegyekkel | Íz: a szájban száraz, meleg és testes. A tanninok érezhetők, de lágyan, köszönhetően a barrique-ban való érlelésnek.
ÉTELPÁROSÍTÁSOK: Kiváló bor sült húsokhoz, különösen sertéshez, bárányhoz és kecskéhez. Jól illik a vadételekhez is. Meditációs bor is.
...Likőrök, amelyeket az Otranto-Leuca park természetes nyersanyagaiból készítenek. Finom infúziók édesköményből, zsályából, babérból és tengeri fűből; nagyon értékelt, mint digestív.
Az Olaszország iránti szeretet és a nagy kulináris hagyomány iránti elkötelezettség gazdag és gondos válogatásban nyilvánul meg hazánk gasztronómiai specialitásaiból. A legjobb sajtok, a leghíresebb felvágottak, olajok, borok és édes-savanyú ecetek, a tészta, száraz vagy friss, a mediterrán étrend királynője, egészen a Mozzarella di Bufala Campana-ig, amely finom ízével el fog varázsolni...
... Rosso és a Nobile di Montepulciano borokból.
Lehetőség van felfedezni a vállalatot teljes tipikusságában a szőlőültetvények és a pincészet látogatásával, ahol finom borokat és helyi termékeket kóstolhatnak.
Extra szűz olívaolajat is forgalmaznak. További információkért látogasson el a www.contucci.it weboldalra.
A termelők várják Önöket a via del Teatro 1 szám alatt.
... tapasztalt nőkből és férfiakból áll, akik hosszú borászati tapasztalattal rendelkeznek. Itt, a masszívumok, trullik, lenyűgöző száraz kövek és a vándorlásra használt utak között, az optimális éghajlati viszonyok kedveznek a nemes szőlőfajták termesztésének. Mint például a Nero di Troia, amelyből egy ragyogó, enyhén gyümölcsös illatú bor készül, vagy a finom Bombino Bianco. És ott van az Aglianico, a Bombino Nero, a Montepulciano és a Pampanuto. Ebben a lenyűgöző és inspiráló környezetben, amely az ősi és a modern egyensúlyának szintézise, a Cantine Regale női és férfi munkatársai inspirációt találnak.
... a finom termékeknek. Széles választékban kínálunk trüffel, étel- és borkóstoló túrákat, a legjobb és legnépszerűbb tevékenységeket és élményeket. Fedezze fel a Langhe, Roero és Monferrato területeit, az UNESCO Világörökség részeit, privát szolgáltatású szállítással. Utazási ügynökségünk szekciója világszerte látogatói ajánlatokat tartalmaz: Főzőnyaralások, Túrák és Idegenvezetők, Étel- és Borkóstoló Túrák, valamint Rendezvényszervezés.
...különösen finom illatjegyekkel rendelkezik, meggy és erdei gyümölcsök aromájával. Ízében széles, száraz, friss és hosszú.
- A Lakana, amely a szőlőültetvények területéről kapta nevét, a mamuthonétól eltér a feldolgozási módja miatt, hiszen az első erjesztés acéltartályokban történik, majd ezt követi egy második erjesztés tölgyfahordókban.
- Az Ilisi egy hordós érlelésű bor, amely 12 hónapig érlelődik tölgyfahordókban.
... alkalmazásával. Az alábbi termékválaszték, amely mind a HoReCa, mind a delikát üzletek számára elérhető, folyamatosan frissül új különlegességekkel, hogy széles választékot kínáljunk ügyfeleinknek, megfelelve specifikus piaci igényeiknek:
- Kézműves száraz tészta
- Grillezett és savanyított zöldségek (bio gazdálkodásból is)
- Monferrato és Campania régió vörösborai
- Mozzarella és ricotta sajt (bivaly- vagy tehéntejből)
- Felvágottak (sonka, szalámi, speck, bacon, ízesített változatok is)
- Olívabogyók és olívaolaj
- Kapribogyó
- Finom kekszek (bio termelésből is)...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.