Olaszország, Misano Adriatico
...Ez a TESSUTO Primitivo del Salento IGT bor kiváló választás a bor szerelmeseinek. 75 cl-es palackokba csomagolva, tökéletes egyensúlyt teremt az aroma és a finom íz között. Kóstold meg ezt a vörösbort grillezett hússal vagy érlelt sajtokkal egy felejthetetlen estére. Vásárold meg most a 6 palackos csomagodat.
Portfólió (200)
Olaszország, San Stino Di Livenza
...Kicsit rézszínű sárgásfehér, erős és finom aromával. Íz tele sókkal és kiemelkedő finomsággal. Szőlőfajta: Pinot Grigio Terület: Sylvoz Tipológia: D.O.C.
Portfólió (43)
Olaszország, Sizzano
...Piemonti második fogásai Hús (párolt és sült) Közepes vagy hosszú érlelésű sajtok Penészes sajtok SZÍN Rubinpiros gránátvörös reflexekkel ILLAT Finom virágos jegyek rózsából és ibolyából Bogyós gyümölcsök ÍZ A tanninok kerekedése bársonyos testtel Kiegyensúlyozott savasság Kiváló lecsengés HŐMÉRSÉKLET: 16-18 °C...
Portfólió (13)
Olaszország, Sordio
...és élelmiszerlaboratóriumok számára készült, amelyek magas színvonalú szűrést igényelnek kis mennyiségű terméknél; ez vonatkozik a parfümök, likőrök, borok, gyógyászati infúziók és laboratóriumi tesztek esetére. A „LABINOX” sorozat megőrzi a „Farminox” lemezes szűrők azonos szerkezeti jellemzőit, amelyekhez képest csökkenti a méreteit. Minden szempontból gazdaságos megoldás a magas színvonalú...
Portfólió (8)
Olaszország, Nave
...Javasolt párosítások Aperitívok, falatkák, előételek, hallevesek, karakteres halak, főtt zöldségek, fűszeres tészták, rizottók. Megjegyzés Tartalmaz kén-dioxidot. Űrtartalom: 1,5 ltl Kód: 08295 Kategória: Pezsgők Alkoholtartalom: 11% Ország: Olaszország Régió: Piemonte Szőlőfajták: Fehér szőlőfajták keveréke, egyensúlyban. Szín: Halvány sárga. Illat: Finom mezővirágok, jellegzetes. Íz: Száraz, ízletes, friss és harmonikus.
Portfólió (46)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
Olaszország, Conegliano
...{"Pairings":"Párosítások: Kiváló étkezés után, és tökéletes kísérője a száraz péksüteményeknek, gyümölcstortáknak és más hagyományos olasz desszerteknek.","Nose":"Illat: Finom aromák, gyümölcsös és virágos jegyek, amelyek érett egzotikus gyümölcsökre emlékeztetnek.","Taste":"Íz: Elegáns, a megfelelő lágyasággal, amely egyensúlyban kíséri a könnyű savas jegyet.","Storage and serving":"Tárolás és...
Portfólió (4)
Olaszország, Monteu Roero
...Szőlőfajta: 100% Nebbiolo. Borászat: hagyományos erjesztés, körülbelül 18 napos áztatással. Érlelés: 18 hónap nagy tölgyfahordókban, Szlavóniából. Szín: sötét rubinpiros, gránátvörös árnyalatokkal. Illat: elegáns és finom, málna és ibolya jegyekkel, édes fűszerek háttérben. Íz: száraz és testes, hosszú és tartós lecsengéssel. Alkoholtartalom: ±14% Ételpárosítás: kifinomult bor, amely olyan...
Portfólió (10)
Olaszország, Gussago
...Greco di Tufo Ellenőrzött és garantált eredetmegjelölés Termelési terület: Campania Szőlőfajta: Greco Alkoholtartalom: 13% vol. Szín sárgás szalma Illat kellemes, intenzív, finom, jellegzetes Íz száraz, harmonikus Gasztronómiai párosítások rizottók, halételek, sajtok Szervírozási hőmérséklet 8°- 10° C.
Portfólió (4)
Olaszország, Dorgali
... cserjék, myrtus és meggy aromáival, kiegészítve egy ásványi ízvilággal. Ízében kiemelkedik a jó frissességgel és a finom, ízletes tanninnal. Sokoldalúságáról ismert, jól illik ízletes előételekhez és vörös húsokhoz, esetleg a mediterrán fűszernövények aromáival gazdagítva. Kiváló félérlelt sajtokkal is.
Portfólió (5)
Olaszország, San Pietro Di Feletto
...Egy finom és tartós gyöngyözésű pezsgő, amelyben virágos és gyümölcsös jegyek érvényesülnek, kellemes savassággal kísérve. A 6 g/l cukortartalom kiemeli ennek a Prosecco Superiore-nak a frissességét és ásványosságát, amelyet mindig a legfiatalabb San Pietro di Feletto szőlőültetvényeinkből származó, tiszta glera szőlőből készítünk.
Portfólió (2)
Olaszország, Schio
...Ciliegiolo... egy különleges ital Toszkánából. Látványra intenzív, szinte áthatolhatatlan vörös, gyümölcsös, kellemes cseresznye lekvár, érett szeder, enyhén fűszeres, fehér dohány, elsősorban fekete bors jegyeivel. Ízében, lágy, kiegyensúlyozott, harmonikus, elegáns és finom, dicséretes a selymes tannin. Egy igazán szép ital, vad húsokhoz illik, például egy pompás vaddisznó pörkölt polentával és érlelt sajtokkal, valamint egy érlelt toszkán pecorino.
Portfólió (3)
...Szőlőfajta: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Szín: rubinvörös, ibolyás reflexekkel, az érlelés során gránátosra hajló | Illat: a bor nagy eleganciát sugároz. Érezhetők gyümölcsös aromák, mint a áfonya és a szeder, finom pörkölt és vaníliás jegyekkel | Íz: a szájban száraz, meleg és testes. A tanninok érezhetők, de lágyan, köszönhetően a barrique-ban való érlelésnek. ÉTELPÁROSÍTÁSOK: Kiváló bor sült húsokhoz, különösen sertéshez, bárányhoz és kecskéhez. Jól illik a vadételekhez is. Meditációs bor is.
Azonos termékek
Altropasso
Altropasso
Portfólió (1)
Olaszország, Corsano
...Likőrök, amelyeket az Otranto-Leuca park természetes nyersanyagaiból készítenek. Finom infúziók édesköményből, zsályából, babérból és tengeri fűből; nagyon értékelt, mint digestív.
Portfólió (4)
Olaszország, Albanella
Az Olaszország iránti szeretet és a nagy kulináris hagyomány iránti elkötelezettség gazdag és gondos válogatásban nyilvánul meg hazánk gasztronómiai specialitásaiból. A legjobb sajtok, a leghíresebb felvágottak, olajok, borok és édes-savanyú ecetek, a tészta, száraz vagy friss, a mediterrán étrend királynője, egészen a Mozzarella di Bufala Campana-ig, amely finom ízével el fog varázsolni...
... Rosso és a Nobile di Montepulciano borokból. Lehetőség van felfedezni a vállalatot teljes tipikusságában a szőlőültetvények és a pincészet látogatásával, ahol finom borokat és helyi termékeket kóstolhatnak. Extra szűz olívaolajat is forgalmaznak. További információkért látogasson el a www.contucci.it weboldalra. A termelők várják Önöket a via del Teatro 1 szám alatt.
Olaszország, Forte Dei Marmi
... válogatást a helyi és külföldi szőlőültetvényekből származó grappa, DOC borok és prémium pezsgők közül. A konyha készételeket készít tengeri és szárazföldi specialitásokkal, friss tésztával, mustárokkal, lekvárokkal és finom friss és száraz kézműves cukrászati alkotásokkal, amelyeket otthon vagy helyben élvezhetünk egy kellemes környezetben, ahol a vendéglátók kedvessége egy plusz hozzávaló, hogy felejthetetlenné tegye a különleges ételek és italok kóstolását.
Olaszország, Barletta
... tapasztalt nőkből és férfiakból áll, akik hosszú borászati tapasztalattal rendelkeznek. Itt, a masszívumok, trullik, lenyűgöző száraz kövek és a vándorlásra használt utak között, az optimális éghajlati viszonyok kedveznek a nemes szőlőfajták termesztésének. Mint például a Nero di Troia, amelyből egy ragyogó, enyhén gyümölcsös illatú bor készül, vagy a finom Bombino Bianco. És ott van az Aglianico, a Bombino Nero, a Montepulciano és a Pampanuto. Ebben a lenyűgöző és inspiráló környezetben, amely az ősi és a modern egyensúlyának szintézise, a Cantine Regale női és férfi munkatársai inspirációt találnak.
A La Palazzetta egy organikus borászat Montalcinóban. A Fanti család generációk óta birtokolja, és Flavio Fanti érkezésével a La Palazzetta a szőlőültetvényre összpontosított. A La Palazzetta szőlőültetvényei Montalcinóban találhatók, és olyan finom borokat adnak életre, mint a Brunello di Montalcino és a Rosso di Montalcino. Ezért itt borásznak lenni annyit jelent, mint ötvözni a költészetet és...
Finom borok értékesítése és kóstolása Trentinóból...
... a finom termékeknek. Széles választékban kínálunk trüffel, étel- és borkóstoló túrákat, a legjobb és legnépszerűbb tevékenységeket és élményeket. Fedezze fel a Langhe, Roero és Monferrato területeit, az UNESCO Világörökség részeit, privát szolgáltatású szállítással. Utazási ügynökségünk szekciója világszerte látogatói ajánlatokat tartalmaz: Főzőnyaralások, Túrák és Idegenvezetők, Étel- és Borkóstoló Túrák, valamint Rendezvényszervezés.
...különösen finom illatjegyekkel rendelkezik, meggy és erdei gyümölcsök aromájával. Ízében széles, száraz, friss és hosszú. - A Lakana, amely a szőlőültetvények területéről kapta nevét, a mamuthonétól eltér a feldolgozási módja miatt, hiszen az első erjesztés acéltartályokban történik, majd ezt követi egy második erjesztés tölgyfahordókban. - Az Ilisi egy hordós érlelésű bor, amely 12 hónapig érlelődik tölgyfahordókban.
Olaszország, Scafati
... alkalmazásával. Az alábbi termékválaszték, amely mind a HoReCa, mind a delikát üzletek számára elérhető, folyamatosan frissül új különlegességekkel, hogy széles választékot kínáljunk ügyfeleinknek, megfelelve specifikus piaci igényeiknek: - Kézműves száraz tészta - Grillezett és savanyított zöldségek (bio gazdálkodásból is) - Monferrato és Campania régió vörösborai - Mozzarella és ricotta sajt (bivaly- vagy tehéntejből) - Felvágottak (sonka, szalámi, speck, bacon, ízesített változatok is) - Olívabogyók és olívaolaj - Kapribogyó - Finom kekszek (bio termelésből is)...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play