Olaszország, Villanterio
...állati eredetű fehérjeporok előállítása, amelyeket szarvasmarha, sertés és baromfi eredetű nyersanyagokból készítenek, háziállatok etetésére és műtrágyák előállítására szánva, valamint nyers bőrök gyűjtése és feldolgozása. További információkért kérjük, látogassák meg a vállalat weboldalát.</p><p><br></p>...
Portfólió (4)
Olaszország, Parma
... ösztöneiket. Szabadon friss fűvel, gabonával, bogyókkal és makkot fogyasztani. Szervezünk vezetett túrákat a nyers "prosciutto" gyártásához és az érlelő pincékhez Traversetolóban (Parma), az Agricola Rosa dell'Angelo-hoz Rivalta di Lesignano de Bagni-ban, ahol a szabadban nevelt fekete sertés erdője és a traktorok múzeuma (egyedülálló Lamborghini és Landini gyűjteménnyel) található, valamint a "Stalla...
Portfólió (10)
Olaszország, Mineo
...A Polli Azzolina baromfi tenyésztéssel és vágással, valamint hús előállítással és feldolgozással foglalkozik. Az EGT pecséttel rendelkezik: IT 1047/M. 2003-ban alakult, ma főként az afrikai piacon van jelen. Friss és fagyasztott hús, csirke, tyúk, borjú és sertés kiskereskedelme és nagykereskedelme. További információkért kérjük, írjon nekünk az e-mail címünkre.
Portfólió (2)
Olaszország, Mirandola
Az UNIMEAT egy olyan vállalat, amely sertés-, marha- és juhhús vágására és feldolgozására szolgáló gépek és teljes berendezések tervezésével és szállításával foglalkozik. A húszéves tapasztalatunk során megszerzett szakmai tudás lehetővé tette számunkra, hogy olyan műszaki ismereteket fejlesszünk ki, amelyekre ma sok vállalatnak szüksége van ahhoz, hogy megoldja az új élelmiszeripari üzem létrehozásával vagy egy meglévő üzem átalakításával kapcsolatos számos problémát, teljes mértékben betartva az iparági higiéniai és egészségügyi előírásokat.
Olaszország, Campo Calabro
... felvágottak fizikai és organoleptikus jellemzőinek kiválóságát. A hagyományos tenyésztési technikáknak köszönhetően, amelyek a jóságot és az állat kiegyensúlyozott, fenntartható növekedését jutalmazzák, valamint a genetikai és környezeti tényezők kombinációjának köszönhetően, a kalábriai fekete sertés húsa rendkívül tápláló és puha marad. A kalábriai fekete sertés húsa valóban ajánlott a napi étrend...
Olaszország, Corbetta
Olaszország, Torre De Passeri
Olasz ipari hústermelés - Bárány, Juh, Kecske, Arrosticini, Sertés, Felvágottak - Halal tanúsítás Olaszország...
Olaszország, Campitello-Marcaria
Olaszország, Pomigliano D'arco
Olaszország, Bentivoglio
Húskereskedelem...
Olaszország, Putignano
Friss tej - Tejtermékek...
Olaszország, Macomer
Nagykereskedelem és Kiskereskedelem - Vágás Húsfeldolgozás - Kolbászok...
Olaszország, San Demetrio Corone
Kifejezetten sós termékek, mint a D.O.P. capocollo és pancetta előállítására készült, a Madeo Industria Alimentare a calabriai fekete sertés sonka és szalámi gyártásával is foglalkozik. Az alkalmazott technikák jellemzően kézművesek, mint például a sózás, amelyet még mindig kézzel végeznek a tipikus sós lében, ahogyan azt régen is tették. Azonban, ahol szükséges, nem vetik meg a modern technológiák alkalmazását, így a szárítást entalpiás gépekre bízzák, amelyek a külső klimatikus viszonyokat kihasználva reprodukálják a belső ideális szellőzést.
Olaszország, Palo Del Colle
Bovinus, sertés, juh- és lóhús vágása, feldolgozása és csomagolása Bovinus, sertés, juhhús és bovinus, sertés alapú termékek fejlesztése és gyártása Szárnyas és vad húsok forgalmazása...
Olaszország, l'aquila
Cégünk marha-, sertés-, juh- és lóhús vágásával és forgalmazásával foglalkozik.
Olaszország, Mornago
Olaszország, Borghi
Olaszország, Monastier Di Treviso
Olaszország, Atena Lucana
Olaszország, San Giorgio Lucano
Olaszország, Cropalati

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play