Olaszország, Nocera Inferiore
...A húsipar számára a ízek és funkcionális keverékek elengedhetetlenek a friss és érlelt húsok elkészítéséhez, mivel egyértelműbb és élvezetesebb ízt biztosítanak. Ezeket a termékeket általában az ízek gazdagítására vagy a feldolgozott húsok megkülönböztetésére használják, beleértve a kézműves termeléseket. A húsízek elérhetők egyedi összetevőkként és keverékekben is, bővítve a lehetőségeket és olyan ételeket létrehozva, amelyek egyedi és kifinomult ízekkel rendelkeznek.
Portfólió (6)
Olaszország, Carbonara Al Ticino
...Széles termékválasztékhoz készítünk ízeket: szószok, alaplé, levesek, töltött tészták, húsipari termékek, készételek, snackek stb. Különös figyelmet fordítunk a különböző "húsfajták" formulálására, a feldolgozási ízek fejlesztésén keresztül, amelyek magukban foglalják: Pörkölt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Főtt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Hal ízek Sajt ízek Füstölt ízesítők...
Portfólió (8)
Olaszország, Orbassano
...A piemontesi agnolotti egy igazi specialitás Piemontból, amely egy XIX. századi regionális receptre vezethető vissza. Ezek a ravioli háromféle friss és sovány hús töltelékkel rendelkeznek (marha, sertés és fehér hús) és idényzöldségekkel (párolt káposzta, cékla vagy spenót az évszaktól függően). A főbb összetevők közé tartozik a főtt sonka, a roast beef, a főtt csirke, a spenót, a sült sertés, a párolt káposzta és a mortadella. Ez az ízek kombinációja egy egyedi és hagyományos kulináris élményt kínál, tökéletes azok számára, akik szeretnék megkóstolni a valódi piemontesi konyhát.
Portfólió (57)
Olaszország, Capo D'orlando
... különleges: a héj narancssárga, a hús intenzív vörös JÓTÉKONY HATÁSOK A narancs egy olyan citrusféle, amely gazdag jótékony tulajdonságokban, és széles körben fogyasztják hazánkban. Az ízletes ízek mellett számos érdekes egészségügyi előnnyel rendelkezik: alacsony kalóriatartalmú (csak 47Kcal/100gr), rostforrás, C-vitamin, tiamin, folsav és antioxidánsok forrása, és hozzájárulhat különböző betegségek kialakulásának kockázatának csökkentéséhez. A KONYHÁBAN A narancs íze lehet savanyúbb vagy édesebb. A narancsok, azon kívül, hogy...
Portfólió (27)
Olaszország, Langhirano
...Ez a természet és az ember mesterműve. Ebből a földből származik, a tiszta hagyomány tiszteletéből, a kézművesség bölcsességéből, amely minden sonkát az olasz ízek mesterművévé tesz. Csak olasz sertéscombok, friss hús, soha nem fagyasztott, feldolgozott, gondozott és érlelt olyan gondossággal, amely ennek a földnek, hagyományának, levegőjének és éghajlatának kizárólagos öröksége. Közepes méret: kg. 9.5-11 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Olaszország, Gessate - Milano
... területen. "Egy Utazás az Ízek és az Autentikusság Világában..." A gasztronómiai ínycsiklandóságoktól, mint a Cantabrico-tenger szardíniái, a spanyol és portugál őshonos húsok válogatásáig, egészen a legjobb Patanegra húsokig. Együttműködéseink tükrözik elkötelezettségünket az exkluzivitás és a minőség iránt. Minden vállalatot gondosan és figyelmesen választottunk ki, hogy a legigényesebb ügyfeleink számára folytonosságot, minőséget és autentikusságot kínáljunk.
Portfólió (1)
Olaszország, Trento
...A klasszikus ízek kedvelőinek! Hagyományos módon készült: első osztályú hús és zöldségek keveréke, extra szűz olívaolajjal, ízesítők és vegyi adalékanyagok nélkül, hozzáadott monoszódium-glutamát nélkül, hidrogénezett zsírok nélkül* és jódos só helyett sima só. Az intenzív és természetes íz a Bauer különleges, lassú és kíméletes feldolgozásának köszönhetően megmarad, amely megőrzi minden...
Portfólió (9)
Olaszország, San Giovanni In Fiore
...100% Helix csiga hús, víz, só és természetes ízek. Tisztított és előfőzött, melegítse fel a csigákat, és készítse el a kedvenc receptje szerint. Csomagolás: 850g konzerv, 200g konzerv, 350g üveg.
Olaszország, Torino
... fontosságú a magas minőségű termék előállításához. A PAMA termékkínálata a legjobban a nyersanyagok minőségére figyelő gyártók gondos kiválasztásából származik, és olyan neves és reprezentatív márkákból áll, mint a Parma sonka és a Parmigiano Reggiano, valamint a mindennapi asztalokra szánt, széles körben fogyasztott termékekig, egészen a regionális, niche termékekig, amelyek az ősi és elfeledett ízek újbóli felfedezésére irányuló folyamatos kutatás eredményei. A PAMA a legteljesebb választékot kínálja a felvágottak és sajtok között, amely képes kielégíteni a legigényesebb ínycsiklandókat is.
Olaszország, Francavilla Fontana
A Brindisi-i Tredicina Agriturismo a tiszta és autentikus ízek szinonimája. A vendéglő által kínált menü teljes mértékben a pugliai hagyományos receptek szerint készült ételekből áll, olyan alapanyagokból, amelyeket a gazdaság területén termeltek, tenyésztettek vagy állítottak elő. Az olaj, bor, zöldségek, gyümölcsök, kenyér, felvágottak, hús, gyümölcs és lekvár azok a jellegzetességek, amelyek egy olyan agriturismót jellemeznek, amelyet története, értékei, finomságai és a benne rejlő jólét miatt nagyra értékelnek.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play