Olaszország, Giuliano
...Farina "O", Farina "00", cukor, só, állati zsír, béta-karotin. FELTÖLTÉS: Tejföl, cukor, búzadara, kandírozott narancs, narancspüré, fahéj aroma, vanília. ELKÉSZÍTÉS: Kenje meg tojássárgájával. Süsse 220°-on előmelegített sütőben. SÜTÉS: Körülbelül 18/20 perc Tartósítás -18°-on Fagyasztott termék, amelyet fel kell olvasztani.
Portfólió (129)
Olaszország, Belpasso
...Édes élvezet, amit harapni lehet. Kiválasztott alapanyagokból és hagyományos kézműves módszerekkel készült. Egyszerű, de ellenállhatatlan recept. Más változatokban is elérhető: pisztácia, mandula, mandula és kandírozott narancs. A péksütemény vonalon is elérhető, nagy kiszerelésben.
Portfólió (9)
Olaszország, Barcellona Pozzo Di Gotto
... hitelességüket. A Barcellona P.G. (ME) varázslatos környezetében található Jalari Kulturális Etnográfiai Környezetvédelmi Múzeum Parkban Salvatore Pietrini Biogazdasága kiváló minőségű, egészséges és ízletes biocitrusokat termel, amelyek sokféle felhasználásra alkalmasak. A Newhall narancs, a Femminello Siracusano citrom, a Nova mandarin, a Tarocco Messinese narancs és a Rózsaszín grapefruit a Suolo e Salute által tanúsított szicíliai biocitrusaink, amelyek lédúsak, ízletesek, tökéletesek levek, lekvárok, édességek, likőrök, kandírozott gyümölcsök stb. készítésére.
Olaszország, Rosarno
... használatosak a cukrásziparban: kandírozott gyümölcs, lekvárok, gyümölcs tészták, alkohollal készült gyümölcs stb. A fagylaltiparban és a nagy vendéglátásban fagylaltok, sorbetek, graniták, gyümölcssaláták stb. készítésére gyümölcs héjakkal, pépekkel és természetes levekkel.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre