Franciaország, Montelimar
...Narancshéjas lágy nugát! Ízletes házasság a méz, a kandírozott narancshéj, a pisztácia és a mandula között. Egyedülálló receptünk gondos elkészítése egy kivételes ízharmóniát teremt. A narancshéj gyümölcsös illata és a méz édessége közötti egyensúly valódi ínycsiklandóságot ad neki! Referencia: 483201 SÚLY (KG-ban): 2.5 Csomagolás: 1 ÁFA: 20.0%...
Portfólió (154)
Franciaország, Englos
Cégünk, a Le Turrón d’Arnould, kézműves csokoládék és ínycsiklandó termékek specializált gyártója, amelyeket gasztronómiai éttermek és luxusszállodák számára kínálunk. A legjobb alapanyagokat választjuk ki (Marcona mandula, piemonti mogyoró…), hogy Önnek kiváló minőségű csokoládékat kínálhassunk. Csokoládéink kaphatók nagykereskedelmi mennyiségben (5 kg-os kartonokban), valamint egyedi csomagolásb...
Portfólió (15)
Franciaország, Saint Ouen L'aumône
...Kedves Halloween-rajongók, Álmodtál már arról, hogy teljesen belemerülj a különleges ünnep hangulatába? Érezni a levegőben a kandírozott narancs édes illatát? Egy egyedi, titokzatos és elbűvölő légkört teremteni az otthonodban? Akkor a mi Halloween gyertyánk neked készült! Képzeld el magad a nappalidban, körülvéve a szeretteidtől, lágy és tompított fényben. A kandírozott narancs elbűvölő illata...
Portfólió (17)
Franciaország, Lyon
...Új zöldséglekvár recept Zöldséglekvár Padlizsán, Körte, Kandírozott narancs Engedjen a kísértésnek, ez az eredetiség meg fogja hálálni a pirítósait. Merüljön el a kanállal, és hagyja, hogy magával ragadja. Hozzávalók: Padlizsán - Körte - Kandírozott narancs - Barna cukor - Narancs - Fahéj - Csillagánizs - Rum...
Portfólió (10)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: 66% étcsokoládé, nem EU származású (kakaó, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: repce-lecitin), 15,38% dió, 7,69% kandírozott narancs. Tápérték 100g-ra: Energia 2387Kj, 574Kcal, zsírok 41g, ebből telített zsírsavak 20g, szénhidrátok 44g, ebből cukrok 32g, fehérjék 7,2g, só 0,02g.
Portfólió (109)
Franciaország, Arles
...Maison Lesage Tiszta kakaóvajjal készült csokoládétabletta. Hozzávalók: Kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeáló (szójalecitin), természetes vanília kivonat, narancs, cukor, glükózszirup.
Portfólió (142)
Franciaország, Biguglia
...Recept, amelyet Emilie készített a Le Meilleur Pâtissier M6 3. évadában, aki a mi narancs tök lekvárunkat és a Cukizzi étcsokoládéval kandírozott narancsunkat használta. Elkészíteni és élvezni mérséklet nélkül...
Portfólió (68)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...A hagyományos kézműves narancshéjak ízletes, dús narancshéjak, amelyek fekete csokoládéba vannak bevonva. Hozzávalók: kandírozott narancshéj (narancs, cukor, GLÜKÓZ szirup), fekete csokoládé (kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeáló anyag napraforgó lecitin, vanília). Tápérték (100g): Energia kJ / kcal 1671 / 397, Zsír (g) 11, Ebből telített zsírsavak (g) 6.5, Szénhidrát (g) 72, Ebből cukrok (g) 71, Fehérjék (g) 2.0, Só (g) 0 Tartsa 17 és 20 °C között. Nettó súly: körülbelül 150g...
Portfólió (85)
Franciaország, Jarnac
... tudásának gyümölcse, vanília és karamell jegyeket generál, amelyek az idő múlásával a karamellás krém édességére emlékeztetnek. Kandírozott narancs Több év tölgyfahordóban való érlelés után az intenzív kandírozott narancs gyümölcsös aromái fejlődnek ki. HOGYAN KÓSTOLJUK Száraz: Évek kellettek ahhoz, hogy a Courvoisier XO Impérial gazdag és egzotikus aromái elérjék a tökéletességet, ezért...
Portfólió (12)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...A Château Haut-Bergeron nagyszerű bora a Sauternes appelláció legjobb osztályozott borai közé emelkedik. Finoman kidolgozott, csodálatos aromákkal rendelkezik, amelyek a kandírozott narancs, a sült ananász és az érett mangó jegyein bontakoznak ki. Ez a cuvée egy szép vajas textúrát és édes, vonzó fűszeres jegyeket (fahéj, szerecsendió) is felfed. Ízletes, összetett és csodálatosan...
Portfólió (321)
Franciaország, Auxerre
... metvin entrées (foie gras), viandes (volaille rôtie aux citrons confits, ris de veau aux morilles), poissons & fruits de mer (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"Bor-étel párosítás: előételek (libamáj), húsok (kandírozott citrommal sült szárnyas...
Portfólió (190)
Franciaország, Vitry Sur Seine
...Tartalom: 10 termék - mendiants doboz - florentin doboz - grignotine doboz - praliné válogatás doboz - karamell doboz - gyümölcs pép doboz - nougatine doboz - gluténmentes kenhető krém - trüffel doboz - kandírozott narancs doboz...
Portfólió (1)
Franciaország, Entre-Vignes
...Halvány ruha szép zöld árnyalatokkal. Fényes és eredeti bor, amely friss fűszerek (gyömbér, fahéj) és bergamott aromákat fejleszt, de emellett gazdagabb ízeket is mutat, mint a kandírozott citrom, a keserű narancs és a mandarin. Nagyon szép egyensúly a szájban: tonikus, ízletes és erőteljes! Kapható palackban vagy ömlesztve. Megnyerte a 2021-es "Muscats du Monde" Aranyérmét.
Portfólió (17)
Franciaország, Mauléon-D'armagnac
...Az illat aromás, intenzitást, erőt, eleganciát és összetettséget kínál. Megjelennek benne a kandírozott barack, narancs, világos dohány, rancio, körte, bors és egy szinte észlelhetetlen péksüteményes árnyalat. Az íz gyümölcsös, selymes, kiegyensúlyozott, ínycsiklandó, légies jellege van, és finomságot, gazdagságot, dinamizmust és frissességet kínál. Jó hosszúság és tartósság. Az íz vége légies és erőteljes.
Portfólió (51)
Franciaország, Paris
...Hagyományosan, ez a guadeloupe-i rum alapú narancslikőr az Antillákon az év végi ünnepek alatt fogyasztják. 100%-ban guadeloupe-i eredet, egy olyan terroir, amely a rumon és a felhasznált citrusféléken is megjelenik. Minden nap karácsony a Shrubb Damoiseau-val! Tudta, hogy Guadeloupe a francia eredetű citrusfélék 20%-át termeli? Kóstolási jegyzetek Szín: narancs Illat: kandírozott keserű...
Portfólió (26)
Franciaország, Eguilles
A Fruidoraix gyár a calissonok gyártására specializálódott. Nagy gyártóhelyszínünkön lehetőséget biztosítunk a közönség számára, hogy felfedezze a cukrászat különböző hagyományos mesterségeit: a calisson tészta előállítása nyersanyagokból (dinnye, mandula, kandírozott narancs), a vízfürdőben való főzés, a formázás és a mázazás, valamint az ízesített nugátok, a húsvéti nugáttojások és néhány csokoládé édesség gyártása.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre