Olaszország, Misano Adriatico
...A BORGO VIGNETO Montepulciano d'Abruzzo DOC egy olasz bor, amelyet az Abruzzo régióban állítanak elő. Ez a bor kerek és bársonyos testéről, valamint érett gyümölcs és fűszerek aromáiról ismert. Az 5 literes csomag tökéletes különleges alkalmakra vagy barátokkal és családdal való megosztásra. Élvezd az ízletes olasz bort a BORGO VIGNETO-val.
Portfólió (200)
Olaszország, Sordio
...és élelmiszerlaboratóriumok számára készült, amelyek magas színvonalú szűrést igényelnek kis mennyiségű terméknél; ez vonatkozik a parfümök, likőrök, borok, gyógyászati infúziók és laboratóriumi tesztek esetére. A „LABINOX” sorozat megőrzi a „Farminox” lemezes szűrők azonos szerkezeti jellemzőit, amelyekhez képest csökkenti a méreteit. Minden szempontból gazdaságos megoldás a magas színvonalú...
Portfólió (8)
Olaszország, Nave
...Profumo Eleganti maraszkás illatok, kellemes fűszeres árnyalatokkal gazdagítva. Sapore A szájban kerek, kellemesen struktúrált, egyensúlyban lévő és kifinomult tanninokkal rendelkezik. Abbinamenti suggeriti Tökéletes vörös húsok és vad ételek kísérőjeként, ideális érlelt sajtokkal való párosításra. Note A Toscana Rosso Aliotto a Tenute Lunelli birtokán születik, a Terricciola községben található...
Portfólió (46)
...A Vigna Vantanara az a birtok, ahol a pincészetünk legjobban kifejezi a bio gazdálkodásra tanúsított cru-ját. Az Aglianico ízében telt és bársonyos, mivel profitál a talaj ásványi anyagaiból, és megerősíti magát a fával való érintkezés során. A kerek, jól kiegyensúlyozott szerkezetet a rendkívüli hőmérséklet-ingadozások garantálják.
Portfólió (2)
...Szín: intenzív rubinvörös. Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel. Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal. Szerviz hőmérséklet: 16-18°C. Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként. Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik. Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
Portfólió (4)
Olaszország, Maruggio
... gránátvörös, tömör Illat: Áfonya lekvár, tamarind, balzsamecet jegyek Íz: Teljes és kerek, hosszú aromás Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Első fogások húslevessel, vad, vörös húsok pörkölve, érlelt sajtok, gombák.
Portfólió (8)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play