...A szabadalmaztatott Velati 180/180-as daráló a mortadella gyártás előkeverésére, őrlésére és finomítására lett tervezve. Ez a gép egy nagyon erős motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi az őrlést több tárcsával és késsel egyidejűleg. Öt kést és öt tárcsát használnak a mortadella gyártásához; ezeket felváltva szerelik össze különböző kések és tárcsák kombinációjával, míg el nem érnek egy...
Portfólió (8)
Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Olaszország, Orbassano
...A piemontesi agnolotti egy igazi specialitás Piemontból, amely egy XIX. századi regionális receptre vezethető vissza. Ezek a ravioli háromféle friss és sovány hús töltelékkel rendelkeznek (marha, sertés és fehér hús) és idényzöldségekkel (párolt káposzta, cékla vagy spenót az évszaktól függően). A főbb összetevők közé tartozik a főtt sonka, a roast beef, a főtt csirke, a spenót, a sült sertés, a párolt káposzta és a mortadella. Ez az ízek kombinációja egy egyedi és hagyományos kulináris élményt kínál, tökéletes azok számára, akik szeretnék megkóstolni a valódi piemontesi konyhát.
Portfólió (57)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
A Valtrebbia Tartufi, amely a Piacenza területének szívében található, egy olyan régióban, amely különösen alkalmas a szarvasgomba betakarítására, kiemelkedik friss termékeinek magas minőségével és azzal a képességével, hogy folyamatos ellátást biztosít, még a kevésbé termékeny időszakokban is. A körültekintő erőforrás-gazdálkodásnak és a helyi szarvasgomba-gyűjtőkkel való együttműködésnek köszönh...
Portfólió (34)
Olaszország, Parma
A "prosciutto" és a "culatello" Rosa dell'Angelo gyártása már az eredeténél különleges. A húsok különböző minőséggel rendelkeznek, a szabadban való tenyésztés és a régi, kizárólag sóval és hosszú érleléssel végzett kézi feldolgozás miatt. Fekete sertéseink, amelyek régi, szinte teljesen eltűnt fajták, szabadon legelnek az erdőkben. Szabadon a nap, a szél és az eső alatt. Szabadon kifejezni ösztöne...
Portfólió (10)
Olaszország, Castelnuovo Rangone
...Szeletelt felvágott tálcán Egy tálca súlya: 100 g Gyártás: Folyamatos Termékek: Főtt sonka, nyers sonka, milánói szalámi, magyar szalámi, coppa, mortadella és bresaola.
Olaszország, Villafranca Piemonte
... felvágottak ízét varázsolhassuk az asztalra. A cég a sertéshús vágásával, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik, mindig friss és eredeti választékot biztosítva. A termékek között szerepel: friss és fagyasztott sertéshús, kolbászok, sonkák, szalámi, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta és cotechino.
Olaszország, Castel Maggiore
Küldetésünk, hogy bemutassuk és népszerűsítsük a legjobb olasz élelmiszer- és bor-specialitásokat világszerte, magas színvonalú termékeket kínálva a disztribúció, nagykereskedelem, kiskereskedelem, vendéglátás, éttermek és szállodaipar szakembereinek. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy kérje a választékunkat: -Prosecco -Bor -Olivaolaj -Balzsamecet -Mortadella -Húsáru -Sajtok -Parmiggiano Reggiano -Mozzarellák...
Olaszország, Zola Predosa
Olaszország vezető IGP tanúsítvánnyal rendelkező mortadella gyártója. Exkluzív, és tanúsított minőségű, a valódi mortadella előállítása a bolognai hagyományos recept szerint - Tanúsítványok: VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Gluténmentes mortadella. Márkák: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Exportálás világszerte.
Olaszország, Guastalla
Guastallában, Reggio Emilia és Parma között, egy családi vállalkozás ötvözi Emilia Romagna két legjobb hagyományát, a kulináris művészetet és a mérnöki tudást. Bertazzoni a régió gasztronómiai örökségének örököse, olyan termékekkel, mint a parmai sonka, a szalámi és a mortadella, a Parmigiano Reggiano és a balzsamecet. Ezért azok, akik szeretnek főzni, a Bertazzoni konyhákat és főzőlapokat használják, amelyeket szenvedéllyel és szakértelemmel készítettek a konyha szakértői.
Olaszország, Fasano
... rengeteg szenvedéllyel a termékeink iránt, mint például Capocollo, Salame, Pancetta salata és steccata, valamint nemzeti szintű felvágottakat is kínálunk, mint Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella és Prosciutto Cotto. Felvágottjaink helyi, 0 km-es húsokból származnak, pugliai legelőkről.
Olaszország, Sala Baganza
Ipari hűtőrendszerek Húskészítmények érlelési rendszerei Sajtok érlelése és tárolása Hűtés és kiolvasztás Légkondicionáló rendszerek Sütők mortadella - sonkák sütésére...
...MORTADELLA, BACON, mindezt hús felhasználása nélkül, kizárólag természetes összetevőkkel, így alkalmasak azok számára, akik az erőteljes ízeket szeretnék élvezni, mint amilyenek a húsok. A keverékeink mellett 50 különböző ízű klasszikus ízesített panírozási lehetőséget kínálunk. Cégünk fűszereket importál és exportál, mint például: chili, zsálya, bazsalikom, majoránna, hagyma, fokhagyma, paradicsompor, granulátum és pehely, kurkuma, curry, fekete és fehér bors, édeskömény mag, koriander, menta, burgonya és sok más fűszer, ráadásul termékeink kiváló minőségűek és tartósítószerektől mentesek.
Olaszország, Quattro Castella
... szenvedélyt, a vállalat körülbelül 800 szamarat tart. A vállalat a szamártej (friss és fagyasztva szárított) előállítására és forgalmazására specializálódott, mind egyéni fogyasztók, mind az élelmiszer- és kozmetikai ipar számára. A tej fagyasztva szárítása is közvetlenül a vállalatnál történik. A vállalat öko-bio kozmetikai termékeket is gyárt szamártej alapanyaggal, valamint különféle gourmet termékeket, mint például szamár mortadella és szalámi, szamártej keksz, szamártej likőr. A vállalat tevékenysége az agriturizmusra is épül.
Olaszország, Bagnolo San Vito
A Tejfa egy olasz élelmiszer- és italforgalmazó vállalat. Az élelmiszeriparban olyan termékek forgalmazásával foglalkozunk, mint: Sajtok: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola édes és csípős, füstölt scamorza, Caciocavallo Sonkák: San Daniele sonka, Parma sonka, Nemzeti sonka, mec sonka és téglalap alakú sonka Általános felvágottak: speck, mortadella...
Portfólió (2)
Olaszország, TRESANA
...A CÉG FRISS HÚSKÉSZÍTETTEKET (COLBASSA, KOCKÁK, LUGANEGA) ÉS ÉRLELT TERMÉKEKET GYÁRT EXKLUZÍVAN OLASZ, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HÚSBÓL, GLUTÉN, GLUTAMÁT, LAKTÓZ ÉS SZÍNEZÉK NÉLKÜL, NAGYAPÁINK ÁTADOTT RECEPTJEI ALAPJÁN, A LUNIGIANAI TRADÍCIÓK TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL. A FŐBB TERMÉKEK A KÖVETKEZŐK: A LUNIGIANAI MORTADELLA, A LARDELLATO KOLBÁSZ, A LUNIGIANAI FILÉ, A LUNIGIANAI BRESAOLA (FRISS HÚSBÓL CSOMAGOLVA) ÉS A FIORE ALL'OCCHIELLO, A "DUCA DI TRESANA", EGY BORSOS ÍZŰ LARDÓVAL ÍZESÍTETT FILÉ, VALÓDI KÜLÖNLEGESSÉG A JÓ ÍZŰ ÉTELEK KEDVELŐINEK.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play