Olaszország, Bergamo
Olaszország, Noci
...A mozzarella egy friss, fonott tésztájú sajt, sima, egyenletes felülettel, hófehér színnel és rugalmas állaggal rendelkezik. Íze édes és lágy, illata friss és kellemes. Különböző formákban kapható, a mesterséges sajtkészítők ügyességének eredményeként: a bocconcino-tól a nodino-ig, a fonott sajttól a kis fonott sajton át a fiordilatte-ig. Általában a mozzarella frissen, önállóan, előételként...
Portfólió (10)
Olaszország, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, friss, kézzel készített tésztával elérhető: Nodini, Treccia, súly kérésre is elérhető. Bivaly mozzarella DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Teljesen kézzel készített, a tészta belsejében egy finom szív található stracciatellával és tejszínnel. Kézműves ricotta, kizárólag tehéntej felhasználásával. Kellemesen gazdag és krémes, különösen alkalmas főzéshez. Mascarpone: Friss, kizárólag tehéntej tejszínből készült, tartósítószerek nélkül.
Portfólió (7)
Olaszország, Martina Franca
...A Mozzarella Bocconcini kis friss sajtok, amelyeket kiváló minőségű tejből készítenek. Ezek a bocconcini lágy állagukkal és finom ízükkel jellemezhetők, ami tökéletessé teszi őket önálló fogyasztásra vagy salátákban. A mozzarella egy sokoldalú sajt, amely számos felhasználásra alkalmas a konyhában, a hideg ételektől a meleg ételekig. A mozzarella bocconcini remek választás azok számára, akik friss és eredeti terméket keresnek, ideális minden étel gazdagítására.
Portfólió (29)
Olaszország, Casoria
Közvetlen értékesítés és export cash and carry formájában világszerte, közvetlen értékesítés éttermeknek világszerte, olasz termékek, mozzarella di bufala, pizza mozzarella, fior di latte, San Marzano paradicsom pizza készítéshez, friss tészta, tészta olasz éttermek számára külföldön. Verhetetlen árak olasz specialitásokra, rendelj a weboldalunkon, és a termékek közvetlenül az éttermedbe érkeznek:...
Portfólió (10)
Olaszország, MILANO
...A Ferrari Trento történelmi címkéje kizárólag hegyi Chardonnay szőlőből készül. Kifejezi a Trentino-val való páratlan kapcsolatot és a területre jellemző klasszikus módszerrel készült buborékok eleganciáját. Ideális aperitif, amelyet másik két nagy olasz gasztronómiai szereplővel, a prosciutto crudo-val és a mozzarella fior di latte-val együtt érdemes fogyasztani, de az egész étkezést is kísérheti. Tökéletes a sült ételekhez. KISZERELÉS 6 DB-OS 1 DB = 7,50 EUR 1 PALLET 72 KISZERELÉS 6 DB-OS MINIMÁLIS RENDELÉS 30 PALLET...
Portfólió (191)
Olaszország, Ibi
Fior di Latte mozzarella gyártása Napoli vágás, kockázva, reszelve, csak tejből, oltóból, sóból és tejsavbaktériumokból, tartósítószerek nélkül, sűrítőszerek nélkül...
Portfólió (3)
Fior di Latte-ot, bivalytejből készült mozzarella-t, juh- és kecskesajtokat, juh- és kecskesajtot, bivalyricottát, valamint tehén-, bivaly- és kecsketejből készült joghurtot gyártunk.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play