Olaszország, Orbassano
...A sütőben készült lasagna egy klasszikus tésztaétel, amely a legnagyobb kultikus kedvencek közé tartozik, és az olasz konyha egyik legismertebb fogása világszerte. Ez a változat, a legismertebb mind közül, a tipikus bolognai húsraguval és besamel mártással van ízesítve. Egy rusztikus ízű lasagna, éppen úgy, ahogy az olasz házakban készítik, készen áll a fogyasztásra, és csak fel kell melegíteni.
Portfólió (21)
Olaszország, Misano Adriatico
...A 1 kg-os Grana Padano DOP egy olasz kemény sajt, amelyet Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige és Veneto területein állítanak elő. Friss tejjel garantáltan készül, és legalább 9 hónapig érlelik, gazdag és lágy ízű sajt. Ideális előételek kísérőjeként vagy tészta- és rizs ételek hozzávalójaként.
Portfólió (200)
Olaszország, Imperia
...Az Arzentu Extra Szűz Olívaolaj két rendkívül értékes olasz fajtából származik: Oliva Peranzana és Oliva Taggiasca Extra Szűz Olívaolaj · 100% olasz olaj – hideg sajtolású · Peranzana és Taggiasca olívából nyert · Kiváló fűszer a legfinomabb ételekhez Az Arzentu egy gondosan válogatott, lágy és illatos termék, amely ötvözi a Taggiasca és Peranzana olíva jellegzetes tulajdonságait: mindkét fajta...
Portfólió (44)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
... tartó terméket. A Tartufo Bianco Második Osztály Kulináris Alkalmazásai A Tartufo Bianco Második Osztály rendkívül sokoldalú és számos felhasználásra alkalmas a konyhában: - Szószok és Krémek: Tökéletes gazdag és aromás öntetek készítéséhez. - Első Ételek: Ideális reszeléshez tésztákra, rizottókra vagy gnocchira. - Húsételek: Egy kifinomult kiegészítő tartárokhoz, szeletekhez és pörköltekhez...
Portfólió (34)
Olaszország, Colle Di Val D'elsa
...A Fiorentini 100% olasz ORGANIKUS Il biologico extra szűz olívaolaj köszönhetően illatának és PUHA, mégis tartós ízének ideális választás olyan ételek elkészítéséhez, ahol az étel íze összhangban van az olaj gyümölcsös jegyeivel, amely 100%-ban organikusan termesztett olasz olívabogyóból készül. Azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni az íz és a tápláló érték között – próbálja ki mindenen, amit a konyhájában készít.
Portfólió (8)
Olaszország, Martina Franca
...A Dióval készült sajt egy érlelt tehéntej sajt, amelyet kiváló minőségű dióbél díszít. Ennek a sajtnak az illatai különösen finomak, közepesen tartósak és közepesen gazdagok. A tömör és olvadékony tészta bronz színű dióbéllel van gazdagítva, amely egyedülálló ízélményt nyújt. Az ízlelőbimbók számára a sajt édességét növényi és gyümölcsös aromák követik, a dió pedig mindig a középpontban áll. Ez a sajt ideális azok számára, akik kifinomult és megkülönböztető ízre vágynak, tökéletesen alkalmas ételek és aperitifek gazdagítására.
Portfólió (29)
Olaszország, Nocera Inferiore
...Információk a "Passata di Pomodoro di Qualità Italiana"-ról Leírás: A GECOM EXPORT SRL a kettős koncentrációjú konzerv paradicsom püré gyártására specializálódott Olaszországban. A kettős koncentrációjú olasz konzerv paradicsom püré élénk piros színű és jó állagú, a Dél-Olaszországban készül. Specifikációk: "Passata di Pomodoro Concentrata Made in Italy" Csomagolás: FÉMDOBOZ (KONZERV...
Olaszország, Palagianello
...Olasz hagyományos tésztakészítmények. Puglia, a régió, ahol a természet és az étel egyesül. Pasta Farfalle Bicolor, Maccheroni Mischio, Rigatoni alle verdure,...
Portfólió (9)
Olaszország, Controguerra
... mind nagyon ízletesek: „allo Scoglio” szósz, kagylós szósz, kagylós szósz, tengeri gyümölcs szósz, garnélás szósz és cukkini garnélával. A vállalat a legnagyobb olasz szupermarketek számára Private Label termékeket is gyárt. A legújabb innovációk és újdonságok, amelyeket a piacon bevezettek, egyedülálló „Feel Good” ételek: Csicseriborsó leves garnélával és tintahal, valamint Quinoa tengeri...
Portfólió (4)
Olaszország, Forlì
...A vörös lencse, más néven egyiptomi lencse, sokkal finomabb és puhább, mint a klasszikus lencsék. Nagyon kicsi méretűek, és héj nélkül sokkal könnyebben emészthetők és könnyedebbek. A vörös lencsét széles körben használják a Közel-Keleten, de az olasz hagyományos ételek, például a krémlevesek és a parasztlevesek fő összetevője is lehet. Mivel héj nélküliek, nem szükséges áztatni őket, de mindig...
Portfólió (50)
Olaszország, Roma
...Az olasz kézművesség szimbóluma, a Margherita valódi ételek ikonja. Finom, édes és selymes paradicsompüré találkozik a húzós campaniai fior di latte-val, hogy egyszerű, de ízletes ízeket hozzon létre, ahogy az igazi olasz hagyomány megkívánja.
Egyéb termékek
Capricciosa pizza
Capricciosa pizza
Portfólió (2)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
Olaszország, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...A trofie egy rövid tésztaféle, amely durumbúza-szemolina és víz tésztájából készül. Hosszúkás és hegyes formájuknak köszönhetően tökéletesek egyszerű és ízletes ételek tálalására.
Portfólió (4)
Olaszország, Calatafimi Segesta
...Sokoldalú olaj. Ideális a ételek minőségének kiemelésére és értékesítésére, akár főzés közben, akár nyersen hozzáadva, ahol különösen kiemelkedő. Kiváló párolt zöldségekkel, sült húsokkal, sütőben készült hallal, sós pitékkel, tökéletes saláták öntetében, a pinzimonio elkészítésében és a grillezett zöldségeken.
Portfólió (3)
Olaszország, Amelia
A védett területen, amelyet "az olaj útjának" neveznek Umbria régióban, az Amerini dombok lankáin nőnek olíváink. Az olajat, a FenOliot kizárólag saját olíváinkból nyerjük ki. Az olaj gazdag polifenolokban, erőteljes természetes antioxidánsokban, amelyek magas E-vitamin szinttel rendelkeznek, és képesek ellenállni a szabad gyökök káros hatásainak. A FenOlio minőségét nem csupán az alacsony savtart...
Olaszország, Gravina di Catania
...Intenzív és eredeti ízű passata di pomodoro, amely tökéletes összhangot képvisel az olasz konyha hagyományai és a környezet iránti figyelem között. Fűszer, amely alkalmas szószok, mártások és raguk készítésére. Ideális pizzák és hasonló ételek ízesítésére. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Biológiai, gluténmentes és vegán. Tartósítószerek és hozzáadott cukrok nélkül. Címke 4 nyelven: olasz, angol, német és francia. Minőségmegőrzési idő: 36 hónap a gyártási dátumtól számítva.
Portfólió (6)
Olaszország, Rome
...A túra egy történelmi élelmiszerpiacon kezdődik, amely 1928-ból származik, és a Via Cola di Rienzo-n található, közvetlenül a Vatikán közelében. Idegenvezetője végigkíséri ezt a felejthetetlen utazást, bemutatva a hagyományos ételek és olasz specialitások nyersanyagait, aromáit és ízeit. A piac elhagyása után lehetősége nyílik folytatni ezt a nagyszerű élményt, és hagyományos olasz ételeket...
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Pecorino Toscano DOP Stagionato egy hagyományos sajt, amelyet pasztőrözött juhtejből készítenek, hozzáadott oltóval és sóval. A Pecorino Toscano DOP Stagionato minimális érlelési ideje 120 nap, és kiválóan alkalmas az olasz hagyományos ételek gazdagítására.
Portfólió (10)
Olaszország, Gazzada Schianno
... dizájnok javaslatai révén minden termékünket nem végállomásként, hanem kiindulópontként éljük meg. Valójában a Gold Plast márka egy kiegyensúlyozott stratégiai összetevők keverékét rejti magában, amely innovációs szimbólummá teszi: technológia, kutatás, dizájn, minőség, részletek iránti figyelem, széles választék. Egy teljesen olasz kreativitás, európai léptékű termelési kapacitás, több irányú disztribúciós erő. Széleskörű elosztás a hazai és külföldi piacon, nagykereskedelem és kiskereskedelem számára.
Olaszország, Macerata
Osteria Agnese, a maceratese hagyományos konyha étterme. Trattoria, mindössze 2 lépésre a lenyűgöző Sferisteriotól és nagyon közel a maceratese történelmi központhoz. Az AGENDA 365 útmutató az Osteria Agnese-t a legjobb éttermek közé sorolja Maceratában. Az Olasz Kiválóságok között tanúsítva, a valódi termékek, gondosan elkészített ételek és udvariasság miatt. Étterem, de egyben bár és pékség is...
Olaszország, Novate Milanese
Olasz vállalat, amely 1947 óta specializálódott az espresso kávéfőző gépek gyártására és kereskedelmére, jelenleg a Brugnetti család harmadik generációja vezeti. A minőség és az anyagok, mindig a jó olasz kávé hagyományainak tiszteletben tartásával, megkülönböztetnek minket a kávéfőző gépek gyártásában, amelyek a legjobban ismert olasz termékek közé tartoznak. A vállalat 70 éve van jelen a világpiacon, és a termelésének 98%-át a világ főbb országaiba exportálja.
...számára. Ezenkívül jelen vagyunk az olasz cöliákiás szövetségben (AIC). További információkért hívja a 3935777096-os számot. Kérjük, látogassa meg Facebook kapcsolatunkat: - Chris Theangel Glutenfree, vagy másolja és illessze be a címsorba: https://www.facebook.com/cdmglutenfree.convenzionatoausl. Hivatalos weboldalunk: https://www.chrisangelglutenfree.it/...
Olaszország, Quattro Castella
A Cliffi háziállatok számára készült takarmányokat gyárt, mint például prémium és szuperprémium ételek kisemlősöknek, törpenyulaknak, fiziológiai ételek törpenyulaknak, valamint madaraknak (kanári, törpepapagáj, papagáj) 100%-ban olasz gyártású. Emellett funkcionális, félig nedves, hipoallergén, gabonamentes kutyasnackeket, állati eredetű liszt nélküli kutyakekszeket, hidrogénezett zsírok nélküli...
Olaszország, Noventa Vicentina Vi
A Breeders and Breeders egy professzionális takarmányozási vállalat, amely a kutyák számára készült száraz ételek, takarmányok, falatok és kiegészítők nagykereskedelmi értékesítésére specializálódott. 10 éve van jelen az olasz és a nemzetközi piacon, ügyfeleink és szakmai partnereink által tesztelt formulákkal. Kutyáink ételei és kiegészítői kifejezetten az Allevatori különleges igényeire lettek...
A helyet a Zambon család negyven éve vezeti, 50 férőhellyel három különteremben, plusz még száz a tágas kertben a Campo Santo Stefanóban. A séf által kínált konyha a tipikus velencei hagyományos ételek. Egy pillantás a menüre: vegyes tengeri és olasz előételek, különböző rizottók, tenger gyümölcseivel töltött linguine, halgrillek; házi készítésű desszertek és piték. Hagyományos ételek közé tartozik a Santo Stefano-i gnocchi és a sütőben készült sügér. Egy nagy választékú pizza teszi teljessé a már így is nagyon csábító menüt.
Olaszország, Montelupo Fiorentino
A SFIZIO Antonio Martorana és Aya Yamada ötletéből született, akik a jó ételek iránti közös szenvedélyük által ösztönözve egy kis műhelyt hoztak létre Montelupo Fiorentino központjában, Firenze közelében, Toszkána szívében. Itt különböző típusú cantucci-t és teasüteményeket készítünk, gondosan válogatva az összes hozzávalót, amelyek mind kiváló minőségűek, mint például olasz mandula, cosenzai...
Olaszország, Zola Predosa
... kezelésére. Hogyan született meg az első Bicom Vending Machine az 1990-es évek végén Emilia szívében, Maurizio Barbieri mérnök új módot kezdett keresni a meleg ételek automatikus elosztására. Az első siker 2005-ben volt, amikor számos kutatás és tesztelés után a Bicom bemutatta Genova kiállításán az első Break modellt. Ma a Bicom tervez, épít és értékesít gépeket világszerte, a „made in Italy” technológiát és innovációt az olasz határokon túlra hozva: Európa, Közel-Kelet, Délkelet-Ázsia és Óceánia.
Olaszország, Cisterna Di Latina
Cél a jóság, könnyű és gyors FAST, QUICK AND EASY! Szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy olyan olasz konyhára jellemző kész első fogásokat készítsünk, amelyek ötvözik a jóságot és az elkészítés gyorsaságát. Szabadalmunknak köszönhetően az ételek rövid idő alatt és előfőzés nélkül készülnek el.
Olaszország, Airola
... márkája a kulináris kiválóságot képviseli, a legjobb olasz húsokat kínálva a Cillo lánc és válogatás révén, valamint egy nemzetközi, kiváló minőségű válogatást. A hagyományos felvágottak és sonkák szenvedéllyel és első osztályú alapanyagokkal készülnek, mint például a díjazott Marchigianotto. Ezek a gasztronómiai kiválóságok Sabatino svájci hagyományait ötvözik az olasz konyhával és a gondosan válogatott alapanyagok minőségével. díj olasz top ételek 2022/23/24 virsli / díj bors és só mint főtt köles és abszolút főtt Olaszországban.
Olaszország, Scisciano
A Fooodle egy kizárólag az olasz ételek számára létrehozott piactér, amely 2019 végén indult. Ez a projekt egy fiatalokból álló csoport ötlete, lelkesedése és játékra való vágyának köszönhető, akik úgy döntöttek, hogy különböző, az egyetemi tanulmányok során megszerzett szaktudásukat egy közös projektbe összpontosítják, amely tükrözi Olaszország legjobbjait. A kiválóság és a minőség a Fooodle...
Portfólió (5)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play