Olaszország, Colle Di Val D'elsa
...Az Apuliából származó Ogliarola fajta különösen értékelt az organoleptikus jellemzői és a kiegyensúlyozott íze miatt, amely minimálisan keserű és csípős, gazdag zöld olívák, fű és édes mandula érzettel. Legjobban nyersen használva érvényesül, grillezett húsokhoz vagy halakhoz, illetve ízletes friss zöldségkruditákhoz.
Portfólió (8)
Olaszország, Moio Della Civitella
...Csak két összetevő: szigorúan válogatott idény citromok és olasz cukor. Vákuumos Főzési Folyamat: A lekvárt vákuumban 55 fokon főzik, egy olyan folyamat, amely megőrzi a gyümölcs organoleptikus tulajdonságait, megőrizve az ízt és a tápanyagokat. Adalékanyagok Hiánya: Tartósítószerek, savkorrekciós anyagok vagy színezékek nélkül, egy autentikus és természetes termékért. Utánozhatatlan Íz: Tökéletes egyensúly a édesség és egy enyhe savanyú utóíz között, ideális a friss citromok ízének kiemelésére.
Portfólió (16)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
... során megsérültek, megőrzik aromás és organoleptikus tulajdonságaikat. Ez a kategória kiváló lehetőséget kínál gasztronómiai és ipari alkalmazásokhoz, amelyek értékelik a szarvasgomba ízét és aromáját anélkül, hogy a termék esztétikai integritása szükséges lenne. Aromás Minőség: Határozott aroma mogyoró, gomba és föld jegyekkel, a Tuber Uncinatumra jellemző. Sokoldalúság: Alkalmas szószokhoz...
Portfólió (34)
... puhatestűink kizárólag természetes termékekkel táplálkoznak, amelyeket közvetlenül a gazdaságban termesztenek, vegyszerek és adalékanyagok nélkül, takarmány használata nélkül. Csak zöldségeket, gyümölcsöket, napraforgót és fűszernövényeket fogyasztanak, egy ízletes keverék, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló minőségű terméket kínáljunk kulináris és organoleptikus jellemzők szempontjából. Az asztalotokra tökéletesen tisztított, szárazra szárított, méretre válogatott csigák érkeznek, készen a főzésre és élvezetre.
Portfólió (1)
Olaszország, Montalcino
...és nincs keverés más mustokkal vagy borokkal. Erjesztési időszak 20/22 nap Érlelési időszak 12 hónap rozsdamentes acél tartályokban 12 hónap palackban . Organoleptikus jellemzők Szín Rubin vörös Aroma Intenzív, jellegzetes és boros illat, mogyoró és piros gyümölcsök, például szilva és savanyú fekete cseresznye illatjegyeivel Íz Teljes és kiegyensúlyozott, tartós, nagyon könnyen emészthető...
Portfólió (4)
Olaszország, Parma
... vágáshoz, és megőrzi a frissen vágott termék összes organoleptikus és esztétikai tulajdonságát). Fő technikai jellemzők: automatikus és integrált forma mérés kis méret félformák és sajtkorongok feldolgozása mobil támogató asztal a vágott darabok gyűjtésére programozható vágás fix súllyal vagy számmal Fix súly esetén a többlet kezelése a darabokra elosztva történik az utolsó vágás terhére külön vágás mélység: 855 + 500 mm Szélesség: 950 mm magasság: 2200 mm...
Portfólió (47)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play