Olaszország, Ponte Galeria
...Japánban, hagyományos, természetes fermentációs módszerrel készült, a Koikuchi szójaszósz, ellentétben a piacon kapható szójaszószokkal, nem ipari módszerrel készül, hanem az ősi, eredeti módszerrel, amely hosszú fermentációt igényel, természetes összetevőkből: szója, búza, só, tiszta forrásvíz és koji. A Koikuchi Nipponia szójaszósz kiegyensúlyozott umami ízével, világos és friss illatával...
Portfólió (8)
Olaszország, Catania
...Egyedülálló automata italadagoló, az OR 130 MULTI JUICE széles választékot kínál keverhető gyümölcslevekből: párosítsd a frissen facsart narancslevet a pasztörizált gyümölcslevekkel, energikus italokkal (koffeinnel vagy taurinnal), multivitaminos, fehérjés vagy diétás kiegészítőkkel. Növeld az eladásokat azzal, hogy széles választékot kínálsz az ügyfeleknek: személyre szabott gyümölcsleveket készíthetsz, amelyek megőrzik a friss narancs ízletes és természetes ízét, így megkülönböztetheted vállalkozásodat a legkülönlegesebb kombinációkkal.
Portfólió (6)
Olaszország, Bisceglie
...Rövid ujjú és rövidnadrágos nyári egészségügyi pizsama, hátul cipzárral, azok számára, akik inkontinenciában szenvednek és/vagy érzékenyek a ruházatra. Magas ellenállósággal bír a gyakori mosásokkal szemben, mindennapi használatra alkalmas, mosás során nem fakul ki, a friss és légáteresztő anyag pedig alkalmassá teszi a tavaszi és nyári időszakra. Megerősített varrások és rendkívül strapabíró cipzárak a húzóerővel szembeni stressz ellen.
Portfólió (4)
Olaszország, Venegono Inferiore
...A sorozat illatnuance-i minden környezethez illeszkednek, és friss vagy púderes tónusokkal játszanak, amelyek minden évszakhoz vagy időszakhoz megfelelnek. Elérhető illatok: Narancs és Fahéj, Vanília és Pacsuli, Verbéna jegyek, Rózsa és Füge, Pamutvirágok, Levendula jegyek. Olaszországban tanulmányozták, készítették és gyártották.
Olaszország, Milano
...A SNACK vonalban kizárólag saját termesztésű zöldségeket használunk, amelyeket szakértőink ellenőriznek és figyelemmel kísérnek, garantálva ezzel egy EGÉSZSÉGES terméket, amelyet a biológiai-elvek tiszteletben tartásával termesztettek. Minden zöldségünket a megfelelő érési időszakban szüreteljük, majd azonnal dehidratáljuk; így megőrzik a friss zöldségek összes organoleptikus tulajdonságát. Egy...
Olaszország, Pederobba
...Levendula illatú parfüm, amelyet az olasz ültetvényeink illóolajából készítettek. Virágos és friss illat, enyhén fűszeres. Egy illat, amely körülöleli az érzékeket és egy utazásra visz a természetbe: a gyönyörű és illatos levendulamezők, a csodálatos mélylila szín, a langyos nyári szellő, egy tiszta és mélykék ég.
Portfólió (10)
Olaszország, Parma
...Számára "áldozni" kell a disznó legértékesebb részét. Valójában a Culatello di Zibello DOP, a felvágottak megkérdőjelezhetetlen királya, "a comb középső izmaiból készül. Friss hús olasz nehézsertésből, gondosan feldolgozva és a tipikus körteformára vágva. Só és bors, 15 nap a hűvös cellában pihenve, majd kézzel kötve a természetes hólyagba. Most pedig az a megáldott terület a Pó menti alsó...
Portfólió (10)
Olaszország, San Giovanni Lupatoto
... zabkivonat és az olajbogyó aktív víz, az Anti-age* Superdetox Micellás Víz mély és tápláló tisztítást biztosít, miközben a bőrt puhán és rugalmasan tartja. Parabének és szilikonok nélkül készült, az Anti-age* Superdetox Micellás Víz ideális minden bőrtípus számára, és napi használatra alkalmas. Ez a termék nemcsak tisztít, hanem hozzájárul a bőr egészségének és ragyogásának megőrzéséhez, így elengedhetetlen része a szépségápolási rutinodnak. Válaszd az Anti-age* Superdetox Micellás Víz-t a friss és ragyogó arcbőrért minden nap.
Portfólió (6)
...Hagyományos passátánk friss és érett paradicsomból készül, erős és szenvedélyes karakterrel, természetes módon, vegyszerek és műtrágyák használata nélkül termesztve, így egy élénkpiros színű, lágy, krémes és selymes állagú passátát kapunk, amely megőrzi a klasszikus és hagyományos mediterrán ízt. Nettó súly: 680 g.
Portfólió (10)
Olaszország, Vittoria
...A "Il Moro" cseresznyeparadicsom szósz megalkotásának ötlete azzal a vágyal született, hogy prémium, friss és feldolgozott termékek sorozatát hozzuk létre, amelyek közös jellemzője a cseresznyeparadicsom, az "Hybleo", amelyet kiváló sav- és cukorarányának köszönhetően választottunk ki. Egyszerű és természetes alapanyagokból, hagyományos technikák követésével készült, a "Il Moro" szósz nagyon jól...
Portfólió (8)
Olaszország, Parma
...amelynek illóolaja különösen aktív a felesleges faggyú és korpa ellen, friss és mélyen tiszta fejbőrt biztosít. - Klimbazol: különösen hatékony gombaellenes hatással bír a Malassezia Furfur gomba ellen, amely a korpa fő okozója, miközben inaktív marad a többi jótékony baktériummal szemben. - Borsmenta illóolaj: frissíti és tonizálja a fejbőrt. - Panthenol (B5 provitamin): megköti a bőr nedvességét, miközben normalizálja a fiziológiai funkciókat. Szalon flakon: 500 g Otthoni ápolás flakon: 200 g...
Portfólió (24)
Olaszország, Cinto Caomaggiore
... bevonatú papírok. Ugyanazokkal a műszaki jellemzőkkel rendelkezik, és tökéletes a friss pulttermékek csomagolására. A bio papír élelmiszerekhez való használata és a vízbázisú, biológiailag lebomló színek használata lehetővé teszi, hogy a Mater-Bi®-val készült csomagolásunk egy teljesen környezetbarát megoldás legyen, amelyet a végfelhasználó a hulladékgyűjtés során elhelyezhet. A Greencartex...
Portfólió (9)
Olaszország, Fratta Todina
...A friss bazsalikom frissessége és a sült koktélparadicsomok aromája életet ad egy egyedülálló terméknek, amely felejthetetlen élményt kínál. Sűrítőanyagok nélkül - gluténmentes. Minden összetevő olasz és természetes.
Portfólió (4)
Olaszország, Salerno
...A mi területünkre jellemző gasztronómiai előkészítés. Gigásztenták, tintahal, totani, kalamári, vízben főzve és ízesítve. Vegyes olajban csomagolva, 20% extra szűz olívaolaj, 80% napraforgóolaj friss aromákkal. Vákuumcsomagolt tálcákban (változó arányokban) Gigásztenták, tintahal, totani, 80% napraforgóolaj, 20% extra szűz olívaolaj, ecet, só, természetes aromák, antioxidáns, ízfokozó, aroma. A...
Portfólió (8)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Csiperkegomba (agaricus bisporus), napraforgóolaj, nyári szarvasgomba 5% (tuber aestivum vitt.), só, fűszernövények, aroma, természetes aroma. Friss gomba felhasználás 110 g 100 g késztermékhez. Minőségmegőrzési idő: 24 hónap. Felhasználási mód: Ideális kenyérfalatokhoz és első fogások ízesítésére. Allergének: A termék nem tartalmaz allergén anyagokat. Nem tartalmaz glutént vagy tartósítószereket. Tápérték 100 g-ra: Energia Kj 1108 / Kcal 269 Zsír 25,1 g, ebből telített zsírsavak 2,7 g Szénhidrát 2,9 g, ebből cukrok 0 g Rost 7,5 g Fehérje 4,1 g Só 0,5 g...
Portfólió (9)
Olaszország, Grammichele
...Finom és gazdag emulzió, csiganyál és selyemfehérjék alapú összetétele együttműködik a kiváló minőségű növényi olajokkal, hogy több szinten védje, táplálja és regenerálja a fáradt, stresszes, dehidratált bőrt, valamint a ráncokkal és hiperpigmentált foltokkal érintett bőrt, amely a fényöregedés következménye. A krém napi használata lehetővé teszi, hogy néhány hét alatt a bőr hidratált, friss és ragyogó legyen. A selyemfehérjékkel formulázott kozmetikumok bioadhéziós mechanizmusokon keresztül lépnek kapcsolatba a bőrrel, rugalmas filmet képezve, amely biztosítja a megfelelő bőrhidratálást.
Portfólió (7)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Prosciutto Toscano DOP, a klasszikus Csonttal változatban, kétségtelenül az egyik legfontosabb termék, amikor toszkán felvágottakról van szó, mind a felhasznált alapanyagok minősége, mind pedig az intenzív, enyhén sós íze miatt, amely képes elbűvölni a felnőttek és a gyerekek ízlését egyaránt, akár önállóan, akár más helyi termékekkel vagy egy egyszerű friss kenyérszelettel tálalva. Ezenkívül a Földrajzi Jelzés védett eredete garantálja a minőséget és a jellegzetes aromát.
Portfólió (10)
Olaszország, Taranto
...Mindenki ízlésének megfelelő, mindenféle formában. A fogainkat a süteményeinkbe és pralinéinkba mélyeszteni az első lépés egy ízletes és kielégítő élmény felé. Minden részletet a legapróbb részletekig gondosan megterveztek, kezdve a mindig friss és természetes alapanyagok kiválasztásával.
Olaszország, Milano
... folyamata teljesen fizikai, természetes. Nem használnak semmiféle adalékanyagot vagy vegyi anyagot. A fokhagyma ételekben való felhasználása, valamint a táplálkozási vagy egészségügyi tanulmányok nem mutatnak ki semmilyen negatív biológiai hatást. Az utóbbi években a séfek nagy figyelmet fordítottak a fekete fokhagymára, és azt használják a csirke, hal stb. ízesítésére. A friss fokhagymához képest a fekete fokhagyma nem bocsát ki erős és agresszív ízt, köszönhetően az allicin csökkentett tartalmának, amely a gyártási folyamat során antioxidáns vegyületekké alakult.
Portfólió (7)
Olaszország, Ripalimosani
... aromás olajok előállítását, amelyek ideálisak az élelmiszer- és kozmetikai ipar számára. A LINEA APICOLTURA támogatja a méhészeti termelés minden aspektusát, a méz feldolgozásától a pollen kezeléséig. Ezen kívül a LINEA CASTAGNA a friss és szárított gesztenyék feldolgozására összpontosít, testreszabott rendszereket kínálva minden igényhez. A LINEA CANDITURA ideális tartályokat biztosít a gyümölcsök...
Portfólió (6)
Olaszország, Colloredo Di Monte Albano
CheLumaca! egy teljes természetes ciklusú csigatenyészet, gasztronómiai csigákat és csiganyálat termelünk. Állatainkat szabadban neveljük, teljes mértékben figyelembe véve biológiai igényeiket, kizárólag friss növényeket fogyasztanak, amelyeket mi termesztünk vagy helyben szerzünk be. A csigák frissen, már előkészítve, félkész (tisztított hús) vagy tartósítva (készételek) kerülnek értékesítésre...
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Olaszország, Modica
... köszönhetően garantálni tudják egy friss termék minőségét, amely néhány órával a csomagolás után már a piacon van. Jelenleg a SI.A.M. képes gyorsan kielégíteni a piac igényeit, amelyek egész Szicíliából, Kalábrából, Máltáról és részben más külföldi államokból érkeznek. Az innovatív módszerek és eszközök folyamatos keresése, valamint a rendkívül technológiai rendszerek kísérletezése arra ösztönzi a vállalatot, hogy folyamatosan fektessen be a termelési és elosztási folyamatokba, hogy új célokat érjen el.
Olaszország, Abano Terme
... természet munkájának gyümölcsei, hogy egyedülálló és hatékony kezelési élményt nyújtsanak a bőrnek. A méz, a viasz, a friss virágpor, a propolisz, a levendula és a körömvirág jótékony tulajdonságai egyesülnek Abano sós-bromidos-jódos hipertermális vízének értékes minőségével, hidratálva, védve, nyugtatva, regenerálva és tisztítva a bőrt.
Portfólió (10)
Olaszország, Milano
... szabadalmazott formula biorégeneráló hatásával megerősítve, újraépítik és megerősítik az epidermisz szerkezetét, hatékony hidratáló, tápláló és ránctalanító hatást biztosítva, friss megjelenést kölcsönözve az arcnak és a testnek, simább, ragyogóbb, rugalmasabb, egyenletesebb és selymesebb bőrrel. Az AmaTè kozmetikumok (Secret of Longevity vonal) a természetes kozmetika területén szerzett valódi szakértelem...
Olaszország, Pisciotta
... légkondicionálóval felszereltek, amelyek az esztétika ízlését a praktikussággal, innovációval és kiváló kényelemmel ötvözik. Az étteremben saját termelésű ételeket kínálunk. Olívaolaj, felvágottak, sajtok, húsok és lekvárok, amelyek a Gazdaságunk és helyi gazdaságok munkájának gyümölcsei, garantálva a "Km. Zero" elvet. Olyan ételek, amelyek megőrzik a vidéki ízeket és a tipikus konyhát. Az étterem belső terét és minden bútorát helyi kőből készítették, hűen a térségünk tipikus vidéki stílusához. A konyhában pedig az egyszerű és természetes földi elemeket ötvözzük.
Portfólió (1)
Olaszország, Altamura
...így megőrizve a tápanyagértékeket és a főzés során a tészta állagát. Friss és száraz tésztát, bio és hagyományos változatokat készítünk, Farro dicoccum, Senatore Cappelli durum búzából, teljes kiőrlésű, dehidratált és természetes termékekkel ízesítve. Termékeink jelen vannak az olasz piacon a nagykereskedelemtől a kiskereskedelemig, valamint a külföldi piacon, elsősorban Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Angliában, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban.
Olaszország, Pordenone
Küldetésünk, hogy a piacon csak magas minőségű termékeket kínáljunk, amelyek mindenki számára elérhetőek. Számunkra az állataink egészsége az első. Kutatásaink természetes termékekre épülnek, tartósítószerek, színezékek nélkül, friss hússal, állati liszt nélkül, de ami a legfontosabb, ellenállunk mindenféle állatkísérletnek. Cégünk prioritása az állatok iránti szeretet, ezért a CRUELTY FREE...
Olaszország, Castel Guelfo Di Bologna
... ki kézműves módon előállított természetes termékcsaládokat. A húskészítő sonkákat, extra friss kolbászt, szárított kolbászt, Luganegát, Zia Ferrarese kolbászt, grillezhető Guelfo kolbászt, paraszt kolbászt és nagyobb helyi kolbászt, Milano, Magyar, Felino, Ferrarese, Nápolyi, Fabriano kolbászt, érlelt guancialét, fejhúsos sonkát, tepertőt, cotechino-t és zampone-t, bondiolát, pap kalapot és egyéb különlegességeket kínál kiskereskedelmi, GDO és vendéglátóipari értékesítésre.
Olaszország, Caraglio
...{ "target_language": "1947-ben kezdődött nagymama Fiorina és nagypapa Giuseppe kalandja a friss tészta kézi készítésével, 1962-ben indult el az első üzem a ravioli és tortellini gyártására. Azóta a technológiai fejlődés megállíthatatlan volt, de a filozófiánk nem változott: a nagyszülők elkötelezettségével és szenvedélyével dolgozunk, kizárólag természetes és eredeti alapanyagokat használva...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play