SARDÍNIÁBAN SZÜLETETT ÉS NEVELT BÁRÁNY ÉS MARHA HÚS SZÁLLÍTÓJA...
Olaszország, Nurri
Vágás és hús kereskedelem...
Hús nagykereskedelem és szállítás...
Olaszország, Sant'egidio Alla Vibrata
HÚS NAGYKERESKEDELEM...
Olaszország, Vaiano-Loc. La Foresta
Hatvan éve a Pieragnoli Nilo Sajtműhely és Húsműhely a prémium gasztronómia területén működik, és az asztalodra olyan eredeti és természetes termékeket hoz, amelyek a toszkán és olasz kézműves hagyomány hosszú történetének gyümölcsei. A vállalat 1949-ben alakult, amikor Nilo Pieragnoli, miután sok évet töltött a Val di Bisenzio dombjain állattenyésztéssel, úgy döntött, hogy valódi termelési tevéke...
Olaszország, Crespina Lorenzana
A Bernardini Gastone Crespina Lorenzanában található, Pisa megyében, és több mint 150 éve működő történelmi márka a prémium hentesáru területén. A vállalat a legmagasabb minőségű termékeket állítja elő és forgalmazza, a régi mesterségbeli tudás és gondosság figyelembevételével, a modern gyártási szabványoknak megfelelően, kizárólag kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, legyenek azok száraz...
Olaszország, Zola Predosa
Olaszország vezető IGP tanúsítvánnyal rendelkező mortadella gyártója. Exkluzív, és tanúsított minőségű, a valódi mortadella előállítása a bolognai hagyományos recept szerint - Tanúsítványok: VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Gluténmentes mortadella. Márkák: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Exportálás világ...
Olaszország, Casalnuovo Di Napoli
Olaszország, Ostia
Olaszország, Cesena
A Salumificio Del Vecchio 1968 óta Cesena városában magas minőségű húskészítményeket állít elő, a természet tiszteletben tartásával nevelt sertésekből: bio húskészítmények, ízesített húskészítmények, arany húskészítmények és laktóz- és gluténmentes hagyományos húskészítmények, a legjobb olasz és romagnai hagyományok szerint: parmai sonkák és a romagnai terület tipikus felvágottjai.
Olaszország, Termeno
Családi vállalkozás vagyunk az 1980-as évek eleje óta, most már a harmadik generáció is a fedélzeten van. Széles választékot kínálunk húsipari termékekből. Füstölt szalonnától, füstölt bacontól kezdve, különböző sonkákon és kolbászokon át, egészen a szalámiig és más ínycsiklandó finomságokig. Különösen a további feldolgozásra szánt termékek, például a szeletelésre alkalmas speck mattonella gyártás...
Olaszország, Cerreto D'esi
Bio gazdaságunkban félig szabadon tartott sertéseket nevelünk, biológiai módszerekkel, a állatjólétet helyezve előtérbe. A sertések kizárólag saját takarmányt kapnak, és nem alkalmazunk antibiotikumokat. Minden egyed a CE minősítéssel rendelkező feldolgozó üzemünkben kerül feldolgozásra. Különböző típusú kolbászokat, érlelt szalonnát, fűszerezett zsírt, sonkát, lonzát, lonzineket és guancialét kés...
Olaszország, Busto Garolfo
A Rondanini, több mint 95 éves története alatt, egyszerű húsfeldolgozó üzemből igazi élelmiszeripari vállalattá alakult. A gyártási technikák innovációs folyamata és a modern szeletelő- és csomagolóberendezések bevezetése egyáltalán nem befolyásolta a cég hűségét a hagyományos receptekhez, amelyek a sikerét, még külföldön is, meghozták. Éppen ezért a Rondanini olyan terméket kínál ügyfeleinek, ame...
Olaszország, Cinisello Balsamo
A PERCIN DONER SRL egy megbízható szereplő a kebab gyártás és forgalmazás területén Olaszországban. Generációk óta a kebab feldolgozása a küldetésünk, egy művészet, amelyet szenvedéllyel, elkötelezettséggel és rendkívüli gondossággal végzünk, hogy folyamatosan magas színvonalú terméket biztosítsunk partnereinknek. A cég jellemzője a kizárólag válogatott húsok használata és a hagyományos török rece...
Olaszország, Novate Milanese
A Novate Milanese széles kiállítóterében az Agenzia Lombarda több mint 2000 élelmiszerterméket kínál - friss, száraz és fagyasztott - a legismertebb márkák és a legjobb olasz és külföldi hagyományok szerint, gasztronómiai különlegességeket, borokat, italokat és nem élelmiszeripari termékeket a vendéglátás számára. A közvetlen vásárláshoz a helyszínen lévő szakképzett személyzet rendelkezésre áll, ...
Olaszország, Salerno
Tapasztalat és hagyomány egy minőségi hentesüzletben, helyi gazdaságokból és termelőktől származó termékekkel. Salernóban 1963 óta, hogy a régió legjobbját kínálja.
Olaszország, Spilinga
A vállalat, amely a legtradicionálisabb és kézműves gyártási technikák szerint működik, arra törekszik, hogy bővítse horizontjait, szélesítve a kínálatát és a célpiacokat, köszönhetően a folyamatos és állandó kutatás-fejlesztési folyamatnak, amelynek célja hosszú távon, hogy termékeit külföldön is forgalmazza. A Livasì egy családi vállalkozás, amely a harmadik generáció vágyából született.
Olaszország, Caltrano
A Sant'orso Húsgyár Calltrenóban található, Vicenza megyében, az Asiago-fennsíkon. OGM-mentes, tejtermékek nélküli, gluténmentes és allergének nélküli kolbászokat gyártunk. Termelésünk egy teljes választékot kínál édes és csípős kolbászokból, valamint széles választékban kínálunk nyers és főtt szalonnákat, mindegyiket úgy formázva, hogy a felhasználás során a legjobb eredményt nyújtsa. Kérjük, lát...
Olaszország, Ginestreto-Pesaro
A vásárlóknak számos ínycsiklandó finomságot kínálunk, mint például lonza, lonzini, kolbászok, szalámik és sonkák, amelyek különböző ízjegyekkel rendelkeznek. Ezek az értékes különlegességek válogatott sertéshúsból készülnek, és mesterségesen fűszerezik tapasztalt kézműveseink. Minden felvágott esetében garantált a minimális érlelési idő, és az ideális klíma, amelyben az érlelés befejeződik, rendk...
Olaszország, Torino
1982-ben születtünk Torinóban, Piemonte szívében, mint prémium sonkák és sajtok forgalmazói. Azóta a termékkínálatunk jelentősen bővült, de a hagyomány és a minőségi ellátási lánc iránti tisztelet továbbra is a legfontosabb jellemzőink maradtak. Egy hagyományos szellemű vállalat vagyunk, amely kiváló minőségű és különleges termékeket kínál. A vállalat politikája a minőségre, a hagyományra és a szi...
Olaszország, Campo Calabro
A Benedetto s.r.l. felvágottjai a minőséget ünneplik, amelyet a kalábriai görögök földjének jellegzetes illatai és ízei kísérnek, mint a ruta, a vékony édeskömény és a tüzes piros paprika, amelyet energikusan nagy mozsarakban törnek össze, hogy teljessé tegye az ízélményt. A hosszú érlelési folyamat, amelyet végül a vásárlók egészségének védelme érdekében választanak, megkönnyíti és megőrzi a felv...
Olaszország, Fasano
A Fortunato Hentesbolt Fasano (Puglia) városának évtizedes referenciahelye, a csendes dombok és a gyönyörű Savelletri tenger között. Termékeinket gondosan válogatjuk, köszönhetően az évek során felhalmozott tapasztalatnak, amelyet a Semeraro család generációról generációra örökít. Helyi pugliai felvágottak előállítására specializálódtunk, minőségi alapanyagok felhasználásával, gondossággal és reng...
Olaszország, Sant'egidio Del Monte Albino
A felvágottainkat ügyes és tapasztalt kezek készítik, az ősi módszerek iránti szenvedéllyel és kézműves gondossággal, hogy reprodukáljuk a valódi ízeket és az autentikus hagyományok ízét. A gyártás során csak természetes alapanyagokat és összetevőket használunk, elsősorban válogatott húsokat, amelyek gondosan ellenőrzött tenyészetekből származnak, a táplálkozás kiváló minősége érdekében, kizárólag...
Olaszország, Ravenna
A Naif étterem és pizzéria mindig is az egyik legjobb volt Ravenna városában, és figyelmes, gondos szolgáltatást kínál ügyfeleinek. Az éttermünkben megtalálható: Széles választékú menü tengeri specialitásokkal. Friss hal minden nap, vegyes halrák, vegyes grillezett hal és nyers hal, kagylók, vargánya, szarvasgomba, házi készítésű tészták, grillezett hús, saláták és mindenféle zöldség. Fatüzelésű kemencében készült pizzák. Kamut pizzák, különös figyelmet fordítunk a zsírszegény főzésre és a megfelelő fehérje-szénhidrát egyensúlyra. Egységes tányéros menü sportolók számára.
Olaszország, Belluno
... képzést minden, a szállodai ellátmányra vonatkozóan. A cég székhelyén, Bellunóban, a repülőtér közelében, a bemutatóterem, irodák, raktár és műhely mellett található egy főződemonstrációs laboratórium, ahol időszakosan, az Electrolux Chefacademy séfjeinek segítségével, szemináriumokat tartanak, amelyek a közétkeztetés klasszikus témáit érintik, mint például pékség, cukrászat, hús, bankett és étkezési költségek. Az épület emellett a Cucina con Rob amatőr főzőtanfolyamainak helyszínéül is szolgál.
Olaszország, Nove
... Stalam rádiófrekvenciás berendezéseinek legelterjedtebb és legismertebb alkalmazása. A Stalam innovatív RF technológiai alkalmazásokat fejlesztett ki, különösen az élelmiszeriparban, ahol ipari méretekben először valósították meg a gyors fagyasztás folyamatát hal, hús, zöldség és egyéb nyersanyagok vagy félkész termékek esetében, az élelmiszerek pasztörizálását és sterilizálását csomagolt...
Portfólió (10)
Olaszország, Palermo
... visszanyerjük saját időnket, élvezzük a vidék lassú ritmusát és nyugodt tempóját, ami azt jelenti, hogy a csend ölelésében érezzük magunkat, újra megtalálva a nyugalmat és a békét. Olyan érzés lesz, mintha egy távoli, szinte idegen valóságba lépnénk, amelyhez elkerülhetetlenül alkalmazkodni fogunk, amint csak érintjük. A forró nyári napokon a pergola hűs és kellemes menedéket kínál a hőség elől, miközben egy jéghideg pohár vizet és "zammu"-t (ánizs kivonat) kortyolgattok. A medence enyhülést és felfrissülést nyújt.
Olaszország, Rimini
A MARR spa Olaszország vezető cége az élelmiszeripari szolgáltatások terjesztésében. Több mint 40 éve a MARR több mint 38.000 ügyfelet szolgál ki a kereskedelmi vendéglátásban (éttermek, szállodák, üdülőfalvak) és a közétkeztetésben (menzák, iskolák, kórházak) egy 10.000 termékből álló választékkal (hal, hús, különféle élelmiszerek, gyümölcsök és zöldségek, valamint felszerelések), amely magában foglal egyedülálló saját márkás és exkluzív termékajánlatot.
Olaszország, Marcon
...A Ca' Nostra egy étterem és pizzéria, amely Marconban, Velence megyében található, és ínycsiklandó hús- és halételeket kínál, a legfinomabb velencei receptek szerint elkészítve. A Ca' Nostra-ban megkóstolhatja a helyi és nemzeti konyha legjavát, köszönhetően annak, hogy a konyha csak a legjobb alapanyagokat használja, beleértve a kiváló friss halat, amelyet az Adriai-tengerből fogtak. A...
Olaszország, Cavriana
Élelmiszertermékek...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play