Olaszország, Milano
... likőrökre emlékeztet, mint a gentiana és a rebarbara. Kávé, kakaóbab és füstölt dohány jegyei is felfedezhetők benne. PÁROSÍTÁSOK Egyedi íze lehetővé teszi, hogy keserű ételekkel, például articsókával, bogánccsal, cikóriával párosítsuk; kiválóan illik hosszú érlelésű, esetleg csípős sajtokhoz; colonnatai zsírral is jól harmonizál. Halakkal, próbálja ki kardhal és vörös tonhal párosításával; édességekkel, hogy díszítse a csokoládémousse-t, fagylaltot és gyümölcssalátát.
Portfólió (116)
Olaszország, Massa Lombarda
...Monorigine Tanzania AA, jó pörköléssel rendelkezik, kifejezett testességgel és finom savassággal, nyers méz utóízzel. Csészében sötét krémmel és arany fényekkel jelenik meg. Ízében kellemesen édes utóízt hagy, csokoládé jegyekkel és egy kellemes rebarbara alapjeggyel, némi világos szemcsével. Bármikor élvezhető a nap folyamán, teljes nyugalomban.
Portfólió (4)
Olaszország, Casale Litta
Cukorkák gyártása Ízek változatossága Rebarbara specialitás Reklám cukorkák...
A Fallani 1926 óta készít kézműves cukorkákat. A vállalat a kis műhelyből egy strukturált vállalkozássá fejlődött, és ma már belföldön és külföldön is forgalmazza termékeit. A Fallani legismertebb cukorkái a Klasszikus vonal cukorkái, klasszikus ízekben: árpa, rebarbara, menta és ánizs. A Fallani más vonalakat is gyárt: Fiatal vonal, Gyógynövény vonal, Hozzáadott cukor nélküli vonal és Biológiai vonal. Személyre szabott cukorkák is készülnek.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play