Olaszország, Noci
...A caciocavallo egy félérlelt, fonott sajt, amelyet kizárólag tehéntejből készítenek, hagyományosan kézzel formálva. A neve, "caciocavallo", onnan származik, hogy ezt a terméket párban érlelik, "lóháton" fából készült gerendákon legalább 45 napig. Intenzív sárga színű, krémes állagú, íze kellemes és enyhén intenzív, kiválóan fogyasztható önállóan vagy kenyérrel, akár grillezve, vagy egy jó pohár pugliai bor kíséretében.
Portfólió (10)
Olaszország, Minerbio
A SAPOROK AKADÉMIÁJA online élelmiszertermékek értékesítésével foglalkozik. Olyan válogatott termékeket kínálunk, amelyek tükrözik a helyi hagyományokat, mint például a tipikus felvágottak és sajtok, első hideg sajtolású, monokultúrás olívaolaj, válogatott borok, kézműves tészták és sok más olasz regionális hagyományos termék.
Olaszország, Melicucco
... Lombardo srl már megszilárdította a friss, magas minőségű termékek (tejtermékek, sajtok, felvágottak, tészta, tipikus termékek gasztronómiája, savanyúságok) széles elosztói hálózatát, köszönhetően munkatársaink elkötelezettségének, akik nemcsak a szállítást és az elosztást koordinálják, hanem gondosan ügyelnek a megrendelésekre és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokra is. Ma a Lombardo srl egy olyan...
A San Tommaso egy gyűjtemény az abruzzói gasztronómiai hagyományok jellegzetes ízeivel. Az ősi regionális receptek felélesztésének céljával jött létre, a Villa Santa Maria szakácsainak együttműködésével. Ma a San Tommaso Specialità Alimentari széles választékot kínál regionális tipikus termékekből, mint például friss és száraz tészta, szószok és pástétomok, felvágottak és sajtok, édességek és...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play