Olaszország, Orbassano
A PASTA GIRARDI egy szervezett kézműves vállalat Piemontból, amely 1997 óta napi friss tészta, ravioli, lasagne és prémium minőségű kész gourmet ételek gyártására specializálódott az élelmiszeripar (HORECA) szakemberei és a kiskereskedelem számára, független és szervezett formában egyaránt. Minden termékünk a nyersanyagok kutatására és kiválasztására fordított folyamatos figyelem eredménye, és vég...
Portfólió (57)
Olaszország, Carmagnola
A Pasta Berruto spa a Carmagnolában (TO), a Sommariva utca 139. szám alatt található, és 1881 óta nagy szenvedéllyel működik a tésztagyártás területén. A Berruto család évszázados tapasztalattal rendelkezik a gabonapiacon és a tésztagyártásban. Az olasz piacon a cég saját márkákkal és ügyfélmárkákkal működik, együttműködve a legfontosabb nemzeti láncokkal. A Pasta Berruto spa már sok éve keresk...
Portfólió (3)
Olaszország, Imperia
...Pate Rosso – Ízletes szósz szárított paradicsomból. Kissé csípős a chili paprika és a fokhagyma hozzáadásának köszönhetően, különböző gasztronómiai elkészítésekhez alkalmas. Termékcímke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal. Párosítások Kiváló húsalapú második fogások ízesítésére, ideális tészta fűszerezésére, tökéletes egyszerű crostini és bruschetta megkenésére. Tárolási mód Száraz, hűvös helyen tárolja, távol a hőforrásoktól. Felbontás után hűtőszekrényben tárolja (+4°C). Fogyassza el 3 napon belül. Kód: PR 180...
Portfólió (44)
Olaszország, Barletta
...A De Cecco tészta híres páratlan minőségéről. Regisztrálj weboldalunkon, és fedezd fel a rendelkezésre álló formátumok széles választékát. A Bell Italia Srl élelmiszer-nagykereskedelemre specializálódott, mint online nagykereskedő és exportőr, lehetőséged van hozzáférni ehhez az olasz kulináris kiválósághoz és több mint 10 000 másik termékhez a legnevesebb olasz márkák közül.
Portfólió (1)
Olaszország, Villafranca
... tésztatípus Amalfi tipikus étele, ahol Enrico Cosentino séf keze alatt született 1978-ban, amikor az Scialatiellit egy kulináris versenyen bemutatva elnyerte az év entremetier díját. Kapcsolat a Friss Tészta és a Száraz Tészta között: A minőséget választani egy jobb életért. 270 kcal/100g a Friss Tésztára 350 kcal/100g a Száraz Tésztára Mediterrán Friss Tészta Made In Italy "Napoli" Hűtött szállítmányok Stef...
Portfólió (4)
Olaszország, Pasturo
...hogy elősegítsék a gorgonzolára jellemző penészgombák fejlődését, amelyek meghatározzák a zöld színeződést (érlelés). A tészta egybefüggő, szalmasárga színű, gazdag fényes zöld penészgombák fejlődésével tarkított. Határozott, csípős, jellegzetes ízű. Átlagos súly: 12 kg Minimális érlelés: 90 nap...
Portfólió (7)
Olaszország, Palagianello
...Hagyományos olasz tészta, A tészta termék rövid verziója, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni...
Portfólió (9)
Olaszország, Milano
...A fettuccine a száraz tészta válasza a tagliatellére, laposabb és rövidebb. Ez a "zöld" változat borsóliszttel fehérjék és vitaminok (különösen A és E, de B1, B2, B9, C, K és folsav is) forrása. A zöldborsó különböző ásványi sókat tartalmaz (kálium, vas, foszfor, kalcium, magnézium, kén, nátrium és cink) és alacsony zsírtartalmú. Gazdag oldható rostokban, keményítőkben és cukrokban, így ideális táplálék a testünk számára.
Portfólió (4)
Olaszország, Salzano
...Kis és ízletes házi készítésű omlós tésztából készült kosárkák, melyek sárgabarack lekvárral vannak töltve. A Forneria Veneziana pitejei NATÚR GLUTÉNMENTES LISZTEKBŐL készülnek, és nem tartalmaznak glutinált lisztet. Ebben a változatban tej és tejtermékek nélkül készülnek. Az OMLÓS TÉSZTA rizslisztből és hajdinalisztből, kukoricakeményítőből és rizskeményítőből, valamint tojásból áll. Édes ötlet...
Portfólió (10)
Olaszország, Acquaviva Picena
tízéves tapasztalat a félkész termékek, ízek és élelmiszer-összetevők területén A GOODAS cég több mint 20 éve megbízható tapasztalattal rendelkezik a félkész termékek, természetes ízek és "clean label" élelmiszer-összetevők területén. A megszerzett számos tanúsítvány egyre növekvő figyelmet és igényt tükröz a társadalom egyre sürgetőbb élelmiszer-biztonsági, minőségi, egészségügyi és környezeti kö...
Portfólió (3)
Olaszország, Monchiero
... elérhető. Tartalmazhat nyomokban más dióféléket és tejet. Hűvös, száraz helyen, fénytől védve, legfeljebb 12 hónapig tárolandó. Tápérték 100g termékre: Energia 671 kcal / 2807 kj Zsírok 64g amelyből telített 4g Szénhidrátok 17g amelyből cukrok 4g Fehérjék 14g Rost 8g...
Portfólió (3)
Olaszország, Faedis
...Tipikus fehér bor Északkelet-Olaszországból; világszerte ismert aperitifként és kiváló borral a tészta, hal és pizza kísérésére. Jól ismert és nagyon kedvelt az amerikaiak és az angolok körében.
Portfólió (1)
Olaszország, Albanella
Az Olaszország iránti szeretet és a nagy kulináris hagyomány iránti elkötelezettség gazdag és gondos válogatásban nyilvánul meg hazánk gasztronómiai specialitásaiból. A legjobb sajtok, a leghíresebb felvágottak, olajok, borok és édes-savanyú ecetek, a tészta, száraz vagy friss, a mediterrán étrend királynője, egészen a Mozzarella di Bufala Campana-ig, amely finom ízével el fog varázsolni...
Olaszország, Bassano Del Grappa
Olasz élelmiszeripari vállalat, amely vezető szerepet játszik a tojásos száraz tészta (lasagne, cannelloni és tagliatelle) és más különleges formátumok gyártásában és forgalmazásában. 1960-ban alapították, a Pastificio az évek során a hazai és nemzetközi piacon fontos referenciaponttá nőtte ki magát. A beszállítók és nyersanyagok gondos kiválasztása, a folyamat- és termékellenőrzések, valamint a modern létesítmények és korszerű gyártóberendezések lehetővé teszik, hogy prémium, kiváló minőségű termékeket kínáljanak ügyfeleiknek.
Olaszország, Fidenza
1986 óta az ITALPAST vezető szerepet játszik a gépek, automatikus rendszerek és teljes vonalak tervezésében és gyártásában, amelyek kiváló minőségű tészták előállítására szolgálnak, mind a kézműves, mind az ipari szektor számára. Száraz tészta, friss tészta, gluténmentes tészta, töltött tészta és előfőzött tészta készételekhez. Száraz tészta gyártására szolgáló rendszerek és teljes vonalak 30...
Olaszország, Latina
...Cégünk import- és exporttevékenységgel foglalkozik, célunk a 100%-ban olasz eredetű élelmiszerek kiválóságának fejlesztése és népszerűsítése világszerte. _/..Száraz tészta | rövid tészta | hosszú tészta | friss tészta | Élelmiszerek | Hámozott paradicsom, amerikai formátumokban is | paradicsom püré | konzervtermékek | Lazio bor, Terracina moscato | Szicíliai Nero d'Avola bor | Kávé, kakaó...
Olaszország, Ripalimosani
...hús dehidratálására. LINEA NATURA: gőzáramú illóolaj-kivonók. LINEA APICOLTURA: pollen tisztítók, krémes méz előállító gépek, sokoldalú berendezések a méz kezelésére. LINEA CASTAGNA: berendezések a gesztenye mosására, hőkezelésére, pasztőrözésére; a friss és száraz gesztenye héjának eltávolítása. LINEA TARTUFO: berendezések a trüffel mosására, főzésére és sterilizálására. LINEA LATTE ÉS FORMAGGI: mini sajtkészítők, sajt szárítók.
Olaszország, Carasco
...Stúdió és gépek, valamint berendezések építése friss, száraz, töltött tészta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti stb. gyártásához. Tésztagépek, extruderek, hengergépek, tésztanyújtók, ravioligép, gnocchigép és egyéb tésztagyártó gépek 5-től 200 kg/h kapacitással. Automatikus tésztakészítők és főzőállomások gyorséttermek számára, tésztára alapozva. Gépek, berendezések és felszerelések helyi vagy etnikai termékekhez, mint például sebadas, empanadas, pierogi vagy hasonlók... Pasztörizáló, előfőző és szárító berendezések, amelyek a vevő igényei szerint készültek.
Olaszország, Altamura
...így megőrizve a tápanyagértékeket és a főzés során a tészta állagát. Friss és száraz tésztát, bio és hagyományos változatokat készítünk, Farro dicoccum, Senatore Cappelli durum búzából, teljes kiőrlésű, dehidratált és természetes termékekkel ízesítve. Termékeink jelen vannak az olasz piacon a nagykereskedelemtől a kiskereskedelemig, valamint a külföldi piacon, elsősorban Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Angliában, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban.
Olaszország, Ternate
... mindenféle termelési igényhez. Jelentős tapasztalatot szereztünk a friss és száraz tészta, péksütemények, mint például kekszek, kenyér és briósok, valamint egyéb termékek, mint például szárított gyümölcsök, chipszek, édességek, fagyasztott élelmiszerek, zöldségek, porok, mint például liszt, kakaó, kávé és technikai termékek csomagolásában. A Mondial Pack Csoport 7 vállalatból áll, amelyek lehetővé teszik a termelés diverzifikálását, így a legjobb ár-érték arányt biztosítva!
Olaszország, Ceglie Messapica
Friss és száraz tészta gyártása és értékesítése, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Égetett búzából készült friss tészta, senatore cappelli friss tészta. tojásos friss tészta. külföld, Németország, Anglia, Franciaország, A SUMA Tésztagyár, a kiváló minőség és az eredetiség ötvözésével, a legjobb durumliszt keverékekből született meg a tészta iránti szeretete. Az orecchiette gazdag és...
Portfólió (1)
Olaszország, San Lorenzo Di Parabiago
...pillangó formázók, orecchiette és trofie készítő gépek stb. ... Ezen kívül képesek vagyunk teljes üzletek és friss tészta laboratóriumok megnyitására; valamint a helyszínre is elmegyünk az installálás és az oktatás érdekében, receptgyűjteménnyel a kevésbé tapasztaltak számára (nagy választék töltelékekből, a klasszikus húsos, ricottás, fűszeres, lazacos stb. töltelékekig), több mint húsz éves tapasztalatunk alapján, mint tészta- és ravioli gyártók.
Olaszország, Cagliari
Mi egy olyan vállalat vagyunk, amely főként szardíniai élelmiszereket exportál külföldre. Széles választékot kínálunk nagykereskedők, delikát boltok, éttermek és pizzériák számára stb. Termékeink közé tartozik: száraz tészta, beleértve a gnocchettit, spagettit és friss tésztát, mint a ravioli és culurgiones, seadas, sáfrány, olívaolaj és olívabogyó pástétom, sajtok és sajtkrémek, borok, különböző méretű sörök, akár hordóban is, édességek, likőrök, bottarga, trüffelkrém és trüffeles sajtok, felvágottak, köztük száraz és friss kolbász.
Olaszország, Lemignano Di Collecchio
... legnagyobb ipari vonalaihoz szükséges présgépeket, amelyek száraz tészta előállítására szolgálnak. Saját márkáján pedig olyan berendezéseket készít, amelyek minden egyéb termeléshez készülnek: különleges száraz tészták, friss tészta, készételek, gluténmentes tészta, instant tészta és kuszkusz.
Olaszország, Santa Maria La Carità
...A Száraz Tészta Feldolgozása: a használt feldolgozási módszer kíméletes, és lényegében 4 különböző fázisból áll: Fázis: dagasztás: kizárólag 100%-ban olasz, magas fehérjetartalmú durumlisztet használunk. Minden tésztatípus megfelelő liszt és víz keverékét igényli. A hideg dagasztás (nem haladja meg a 35 °C-ot) megakadályozza a glutén "hődenaturálódását", a búzában található rendkívül értékes...
Olaszország, San Rocco a Pilli
...- kézműves tészta saját, kőmalomban őrölt lisztünkből, friss és száraz bio tészta - a mi BioLaboratóriumunkban, a Le Casacce birtokon feldolgozva - Chianti kis csicseriborsó - kis változatos lencse - tönkölybúza és gyöngyárpa - füstölt árpa - hántolt köles - kőmalomban őrölt gabona- és hüvelyes lisztek - gabonapehely - toszkán levesek - Turisztikai vendéglátás: Sienában a Vigliano bioagriturizmusban...
...gépészeti, hajózási és repülési alkalmazásokhoz használják. Az élelmiszer- és cukrászipar területén különösen a tésztagyártó cégek számára specializálódtunk: alkatrészek friss és száraz tészta pasztőrözőkhöz, süteményekhez, valamint perforált lemezek borászati felhasználásra - szőlőmaradékokhoz. A tejiparban például különleges fémhálók és szűrők gyártására és szállítására specializálódtunk, amelyek...
Olaszország, Parabiago
...A friss tészta kis laborjától, amely 20 kg / óra termelésre képes, egészen az ipari vonalakig, amelyek 300 kg / óra friss tészta előállítására alkalmasak. Ma kulcsrakész tésztagyártókkal és ipari tésztagyártókkal tudjuk ellátni Önt, amelyek friss, száraz és gluténmentes tészták előállítására szolgálnak. Minden igényhez van tésztagépünk. A töltött tésztagépektől, préselőktől és extruderektől kezdve a tésztakezelő berendezésekig, mint például pasztőrözők, keverők és szárítók.
Pasta Riscossa 1902 óta. Magas minőségű olasz és külföldi durum búzából készült tészta, minimum 12,5% fehérjetartalommal. A Pastificio Riscossa több mint tíz termékcsoportot képvisel: Száraz durum tészta, Helyi különleges tészta, Félfriss és kézműves tészta, Tojásos tészta, Bronzhúzott Gourmet tészta, Piros vonal, Szószok, Olaj és Ecet, Kekszek, Lisztek és Durumok, Rizs, Burgonyás gnocchi. 120 formátum. 250 forgalmazó 80 országban.
A San Tommaso egy gyűjtemény az abruzzói gasztronómiai hagyományok jellegzetes ízeivel. Az ősi regionális receptek felélesztésének céljával jött létre, a Villa Santa Maria szakácsainak együttműködésével. Ma a San Tommaso Specialità Alimentari széles választékot kínál regionális tipikus termékekből, mint például friss és száraz tészta, szószok és pástétomok, felvágottak és sajtok, édességek és...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play