Olaszország, Misano Adriatico
...Élvezze a MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi gazdag és intenzív ízét. 100%-ban tiszta olasz tehéntej felhasználásával készült, 60 hónapig érlelt, ez az 1 kg-os sajtkerék igazi élvezet az ízlelőbimbói számára. Tökéletes tésztára reszelve vagy önállóan fogyasztva.
Portfólió (200)
...Friss sajt, amelyet fonott tészta burkol körül, és egy krémes tejszín és stracciatella szív található benne. Puha, de rugalmas és ízletes. Kapható 100% bivalytej és 100% tehéntej formájában, az ízlések és igények szerint.
Olaszország, Sant'ilario D'enza
...A Pastamore egy kemény sajt, amely pasztőrözött tehéntej és mikrobiális rennet felhasználásával készül, ez a kombináció pedig tökéletessé teszi a vegetáriánusok számára is. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően a Pastamore gazdag ízt és tökéletes állagot kínál, amely számos készételben és salátában felhasználható. Főzési sokoldalúsága, valamint a minőségi alapanyagokra való fókuszálás kiváló választássá teszi mindazok számára, akik ízletes, vegetáriánusok számára is megfelelő terméket keresnek, miközben az íze is nagyszerű.
Portfólió (6)
Olaszország, Martina Franca
...Az Il Rustico - Canestrato di mucca egy érlelt sajt, amely helyi tehéntej felhasználásával készül, és 45 napig érlelik. Ez a sajt határozott, de nem túl erős ízéről ismert, ami tökéletessé teszi előételekhez vagy étkezések befejezéséhez. A rustico egy kézműves termék, amely hagyományos módszerek szerint és eredeti összetevőkből készül. Kézműves feldolgozása és egyedi íze miatt az olasz sajtkészítési hagyományok kiemelkedő terméke.
Portfólió (29)
Olaszország, Pasturo
...Ez egy D.O.P. lágy sajt, amelyet kizárólag pasztőrözött teljes tehéntej feldolgozásával állítanak elő. Henger alakú, lapos oldalú, egyenes peremű, átlagos súlya kb. 12 kg, a gyártási technikák függvényében változóan. A száraz sózás után néhány napig a formákat megfelelő érlelő helyiségekbe helyezik; ebben az időszakban, amely két vagy három hónapig is eltarthat, a tésztát többször is átfúrják...
Portfólió (7)
Olaszország, Riesi
... is neveznek (mert méltó egy királyhoz!). Ezekből az ízletes magvakból készített elterjedt ital a mandulatej, amely ízletes és tápláló, tökéletes a tehéntej intoleranciával küzdő csecsemők vagy a vegán étrendet követők számára. A mandulatejet gyakran összekeverik az orzátával, amely viszont egy benzoin alapú édes ital.
Portfólió (6)
Olaszország, Messina
...fehér füge és fehér csokoládé kockák, pandorato. Elkötelezettek vagyunk, hogy csak a legjobb alapanyagokat használjuk. A tojássárgák szabadon tartott tyúkoktól származnak, míg a tejszínből készült vaj nyers tehéntej centrifugálásával készül. Lisztjeink olasz, kiváló minőségűek, citrusaink pedig a híres Paternò területéről származnak, a "Cataniai síkságon", amely híres vörös narancsairól, illatos...
Portfólió (10)
...A Grana Padano DOP egy félzsíros sajt, amelyet Észak-Olaszország széles területén állítanak elő, beleértve Piemontot, Lombardiát, Venetót (kivéve Belluno), Trento megyét és Emilia-Romagna régiót, Bologna (a Reno folyó jobb partján), Ferrara, Forlì-Cesena, Piacenza, Ravenna és Rimini területein. Tehéntej alapú, természetes takarmányon tartott állatok tejéből készült, a Grana Padano DOP...
Portfólió (10)
Olaszország, Verona
... / ETANOLAMINOK ÖSSZETEVŐK INFORMÁCIÓI: 99,60% TERMÉSZETES EREDETŰ AZ ÖSSZESEN 6% BIOLOGIKUS AZ ÖSSZESEN UNISEX TERMÉK Alkalmazási terület: Csecsemő teste Tartalmazza: Tehéntej*, Máriatövis kivonat, Jojobaolaj, Shea vaj, Argán olaj, Avokádó olaj, Zab olaj, Aloe Barbadensis, Bisabolol, E-vitamin *Fagyasztva szárított, kriogén módon sterilizált tehéntej. Maximális hasznos tartalom 1,5%-ra kiegyensúlyozva, ami 15%-nak felel meg nyers tehéntej esetén. Ph: 5,00-5,5 100ml és / 3,38oz Airless tartály PAO: 12M...
Portfólió (9)
Olaszország, Orsogna
...Abruzzo jellegzetes felvágottjai és sajtjai * Tartufo-szalámi * Édes Aquilano szalámi * Édes Cigolana szalámi * Csípős Cigolana szalámi * Cigolana típusú sertésmáj szalámi * Csípős Bastoncino szalámi * Spianata Aquilana szalámi * Friss Abruzzói kolbászok A mi sajtjaink: * Klasszikus canestrata tehéntej sajt * Hagyma sajt * Diós sajt * Fekete olívás sajt * Zöld olívás sajt * Paprikás sajt * Tartufo-sajt...
Portfólió (9)
Olaszország, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, friss, kézzel készített tésztával elérhető: Nodini, Treccia, súly kérésre is elérhető. Bivaly mozzarella DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Teljesen kézzel készített, a tészta belsejében egy finom szív található stracciatellával és tejszínnel. Kézműves ricotta, kizárólag tehéntej felhasználásával. Kellemesen gazdag és krémes, különösen alkalmas főzéshez. Mascarpone: Friss, kizárólag tehéntej tejszínből készült, tartósítószerek nélkül.
Portfólió (7)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Pézsma sajt körtével ízesítve. Súly: 350 g. Vákuumcsomagolt termék. Jellemzők: Szemcsés állagú, nagyon morzsolódó, kifejezett körte íz. Szenzoros jellemzők: Érlelés: körülbelül 60 nap. Formátum: tálcás. Összetevők: Pasztőrözött tehéntej, pasztőrözött juhtej, körte aroma (min 1%), só, oltóanyag, kultúrák. Olívaolajjal kezelt héj. Nem ehető héj. Tárolási mód: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Átlagos lejárati idő: 120 nap.
Portfólió (10)
Olaszország, Cava De' Tirreni
Napi DOP bivaly mozzarella, tehéntej és töltött változatok gyártása...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play