Olaszország, Riesi
...A mandulák, a természetes gyógymód mellett, igazán finomak is. Felhasználásuk a konyhában nagyon változatos, édességek készítésére, de sós ételek elkészítésére is használják őket. Nagyon kedveltek snackként, natúr vagy sütőben pirítva. Dél-Olaszország régióiban a mandulák sok gasztronómiai elkészítés főszereplői, gondoljunk például a mandulapasztára vagy a marcipánra, amelyet királyi tésztának...
Portfólió (6)
... ÖSSZETEVŐK: Aqua – Víz, Cocamido Propil Betain, Nátrium N-Lauroilsarcosinát, Coco Glükózid, Stearalkonium Klorid, Piroctone Olamine, Polyquaternium 7, Prunus Dulcis (Édes Mandula) Olaj, Mentol, Melaleuca Alternifolia Illóolaj, Citrus Paradisi Kivonat, Rosmarinus Officinalis Kivonat, Capsicum Frutescens Kivonat, Serenoa Repens Kivonat, Panthenol, Gardenia Jasminoides Meristem Sejt., Benzil-alkohol, Tejsav. Összetevők: Aqua – Víz, Cocamido Propil Betain, Nátrium N-Lauroilsarcosinát...
Portfólió (50)
Olaszország, Forlì
...A 250 g-os hámozott nyers mandula egy egészséges és természetes snack, jelentős energiatartalommal. A betakarítást és az első feldolgozási fázisokat követően a héj nélküli mandulákat gondosan hámozzák, hogy felfedjék az elbűvölő aromát, az édes, de intenzív ízt, a bizonyos tömörséget és a jellegzetes világosságot. Ez a tápláló szárított gyümölcs gazdag tápanyagokban: vitaminokban, ásványi...
Portfólió (50)
Olaszország, Palagianello
...Mandulák, amelyeket Pugliában termesztenek. Szinte bio a természetes termesztés és a vegyi vagy mesterséges kezelések hiánya miatt. Olasz termék, ízletes és tiszta.
Portfólió (9)
Olaszország, Verona
... terület: Kezek, Körmök, Alkarok Tartalmaz: Szamártej*, Máriatövis kivonat, Shea vaj, Aloe Barbadensis, Avokádó olaj, Édes mandula olaj, Bisabolol, E-vitamin *Fagyasztva szárított, kriogén sterilizált szamártej. Maximális hasznos tartalom 1,0%-ra optimalizálva, ami 10%-nak felel meg nyers szamártej esetén. Ph: 5,0-5,5 50ml és / 1,76oz Airless tartály PAO: 12M...
Portfólió (9)
Olaszország, Belpasso
...A szicíliai mandulák íze a ropogós nugátkockákban. Természetes összetevők és egy kézműves folyamat, amely a múlt századra nyúlik vissza. További változatokban is elérhető: mandula, pisztácia, mogyoró. A péksütemény vonalhoz is elérhető, nagy kiszerelésben.
Portfólió (9)
Olaszország, S.spirito Di Bari
A PugliaEat a "kicsik közötti szövetség" létrehozásának szükségességéből született. "Eredet" és "tipikusság" a mi termelésünk titkos fegyverei, és értékes eszközökként kell őket kezelni, amelyeket büszkén használhatunk ezekben a válságos időkben. Mindannyiunk kis mérete, ha globális piacra kerül, most áldás lehet, mert lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket mindig a kereslet előtt befejezzü...
Portfólió (7)
Olaszország, Barrafranca
...Szicíliai mandulák a legjobb mandulafajtáinkból, amelyeket szicíliai vörös narancshéjjal ízesítettek. Ez a természetes mandulakeverék kulcsfontosságú a mediterrán étrendhez. Ezek a mandulák nagyon ropogósak és narancsos illatúak; a fahéj is része az aromás csokornak. Ez a keverék tartalmazza a citrusfélék esszenciáját, de megőrzi a mandula eredeti ízét. Ez egy természetes snack, amelyet bárhová magaddal vihetsz.
Portfólió (10)
...Egy erős, hatékony és hiteles olaj, intenzív zöld színnel, arany árnyalatokkal. Különlegessége, hogy háromszor annyi antioxidáns polifenolt tartalmaz, mint bármely más olaj. Sárgászöld színével közepes gyümölcsösséggel, nagyon keserű és csípős illattal rendelkezik. Kóstoláskor kapor, articsóka, bors, széna és mandula jegyei fedezhetők fel. Impozáns, ízletesen zár, csípős és hosszan tartó zöld...
Portfólió (6)
Olaszország, Catania
...0,75 l-es üvegpalackos bor. 6 palackos csomagolás. MANDULÁS INZOLIA BOR. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros megjelenés: Átlátszó bor, világos sárga színnel. Édes, gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, fehér bogyós gyümölcsök aromájával, erős keserű mandula illattal és ízzel. MANDULÁS NERO D'AVOLA. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros...
Olaszország, Bronte
...Természetes Krém 3 Hozzávaló Mandula - mandula 50%, cukor, extra szűz olívaolaj.
Portfólió (56)
Olaszország, Roma
... Argan olaj, a Mandula olaj és az A és E vitaminok tökéletes egyensúlya biztosítja a hidratáló és anti-aging hatást, megőrizve az arcbőr ragyogását, láthatóan fiatalabb megjelenését. ARCBŐR, NYAK, DEKOLTÁZS A Bőr világosító védő könnyen alkalmazható, és az eredmények rövid időn belül láthatóak: már az első alkalmazásoktól kezdve a foltok, láthatóan csökkentek, egy világosabb és egyenletesebb bőrszínt engednek át, a puha és ragyogó bőr szépséggel és fiatalsággal ragyog. Hatékony szépségápolási rutin érdekében a Bőr világosító védőt reggel és este kell alkalmazni.
Portfólió (10)
Olaszország, San Pietro Clarenza
.../5 kg-os zsákokban, amelyek tökéletesek éttermek, bárok, teázók asztalainak kiszolgálására) vagy elegáns csomagolásban, amelyeket polcokon vagy sarkokban lehet kiállítani. Hozzávalók: Szicíliai mandula, cukor, Etna méz (narancsvirág) tojásfehérje (természetes, nem fagyasztva szárított) Pisztráng, csokoládé / vanília...
Portfólió (8)
...Hozzávalók: Mandula – Cukor – Tojásfehérje – Természetes ízek...
Portfólió (8)
Olaszország, Modugno
A Calabrese di De Vito s.r.l. cég több mint hetven éves múltra tekint vissza, három generáción átívelő tapasztalatával a vezető szerepet tölti be az élelmiszer/desszertiparban. A nagypapától, Francescótól, az unokáig, Danieléig, mindig Piero apuka mellett, az entuziazmus és a határozottság öröklődött, olyan pozitív és ambiciózus érzések, amelyek minden munkatársat magukkal ragadnak, a közös cél el...
Portfólió (2)
Olaszország, Taranto
...Mindenki ízlésének megfelelő, mindenféle formában. A fogainkat a süteményeinkbe és pralinéinkba mélyeszteni az első lépés egy ízletes és kielégítő élmény felé. Minden részletet a legapróbb részletekig gondosan megterveztek, kezdve a mindig friss és természetes alapanyagok kiválasztásával.
Olaszország, Forli'
...Professzionális masszázstermékek tiszta természetes olajból, "oleicos". Alma mag – Sárgabarack magok Avokádó – Teljes avokádó Argán – Argán Borrágó – Borrágó Kakaó – Kakaó Kókusz – Kókusz Kender – Kender Rizskorpa – Rizskorpa Esti kankalin – Esti kankalin Búzacsíra – Búzacsíra Napraforgó – Napraforgó Jojoba – Jojoba Lenmag – Lenmag Makadámia – Makadámia Édes mandulaMandula Mogyoró – Mogyoró Olíva – Olíva Őszibarack – Őszibarack Vadrózsa – Vadrózsa Szezám – Szezám Szőlőmag – Szőlőmag ml. 250 – ml. 500...
Olaszország, Montelupo Fiorentino
... füge, pisztácia, csokoládé, új és szokatlan kombinációkat létrehozva. Az ízek finomak és meglepőek, gondosan és modern csomagolásban tálalva, amely mindig jól láthatóvá teszi a tartalmát. A gyártásunk minden fázisa teljesen kézműves, a tészták előkészítésétől a sütemények vágásáig, egészen a végső csomagolásig. A süteményeink ízét kizárólag a felhasznált hozzávalók adják, mivel nem használunk mesterséges aromákat vagy vanillint, és természetesen színezékeket vagy tartósítószereket sem. Csak természetes összetevők, sok gondoskodás és szenvedély.
Olaszország, Caltanissetta
... képesek vagyunk kielégíteni azok ízlését, akik új ízeket szeretnének kipróbálni, és azokét is, akik nem, olyan összetevőkkel és párosításokkal, amelyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a szájban. Fagylaltunk előállításához csak válogatott természetes összetevőket használunk, mint például: friss szicíliai tej, friss tejszín, kristálycukor, szicíliai pisztácia és mandula, olasz mogyoró és első...
Olaszország, Roccalumera
... elhagyott tárgyakba. Minden egyes mű, a legapróbb részletekig gondosan kidolgozva, kézzel készül, és természetes, ökologikus termékekkel kezelik és finomítják. A Rocca di Lumèra számos szakember, tervező és építész referenciahelyévé vált, akikkel együttműködik. Termékek készítése egyedi igények alapján is, a vásárlói igényeknek megfelelően.
Olaszország, Somma Vesuviana
...amelyekkel együttműködik, lehetővé teszik számára, hogy széles választékot kínáljon: Biológiai táplálkozás gabonákkal, hüvelyesekkel, rizzsel, édesítőszerekkel, lekvárokkal és gyümölcslevekkel, cukormentes csokoládéval és cukorkákkal, édes és sós péksüteményekkel, fűszerekkel és ízesítőkkel, rizs-szója-mandula italokkal, elixírekkel és keserűkkel, gyümölcs- és teafőzetekkel, mind laza, mind filteres...
Olaszország, Caltabellotta
...Olajunk a Caltabellottai Biancolilla olajbogyók préseléséből származik (a Biancolilla fajta Caltabellottából származik), amely az olajnak a jellegzetes zöld, aranysárga árnyalatot és természetes, zavaros megjelenést kölcsönöz. Kiváló, testes és kerek ízéről ismert, zöld olíva enyhe keserű és csípős utóízével. Ezenkívül intenzív és kiegyensúlyozott gyümölcsösséggel rendelkezik, mandula ízjegyekkel.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play