Németország, Heidelberg
...A Raclette sajt e frank ízei, a pörkölt héjával, amelyet ez az allergénmentes íz hoz, tökéletesen kiegészítik a sajtokat, sós pitéket és soufflékat, de akár szószokhoz és gratinokhoz is.
Portfólió (74)
Észtország, Tallinn
...A szeletelt olvasztott sajtunk egy nagyszerű tömegcikk, amely a világ minden táján megtalálható a szupermarketek polcain. Kerek, gyönyörű dobozokban csomagolják, standard formátumban, nyolc adagban, összesen 140 g. Minden sajtdarab gondosan fóliába van csomagolva, a frissesség megőrzése érdekében nyitott résszel. A termék 12 hónapig eltartható, ha hűvös és száraz környezetben tárolják. A fő...
Portfólió (80)
Franciaország, Lognes
A PROXES France tervez, gyárt és forgalmaz berendezéseket a STEPHAN, FRYMAKORUMA, TERLET márkák alatt az élelmiszeripari, gyógyszeripari és kozmetikai ipar számára. Termékkínálatunk vágó-főzőkből, reaktorokból és felületi cserélőkből áll. A csoport nagy ereje, amely a világ vezetője ezen a területen, hogy teljes vonalakat kínál, amelyek integrálják fő márkáink kulcselemeit, valamint a franciaorszá...
Portfólió (32)
Olaszország, Martina Franca
...A Dióval készült sajt egy érlelt tehéntej sajt, amelyet kiváló minőségű dióbél díszít. Ennek a sajtnak az illatai különösen finomak, közepesen tartósak és közepesen gazdagok. A tömör és olvadékony tészta bronz színű dióbéllel van gazdagítva, amely egyedülálló ízélményt nyújt. Az ízlelőbimbók számára a sajt édességét növényi és gyümölcsös aromák követik, a dió pedig mindig a középpontban áll. Ez a sajt ideális azok számára, akik kifinomult és megkülönböztető ízre vágynak, tökéletesen alkalmas ételek és aperitifek gazdagítására.
Portfólió (29)
Lengyelország, Warszawa, Poland
...A permeát friss pasztörizált zsírszegény tejből állítják elő, amelyet ultrafiltrációval nyernek ki a tejből, hogy a fehérjéket és zsírokat elkülönítsék. A terméket ezután fejlett porlasztva szárítási technikák alkalmazásával szárítják. A terméket néha "deproteinizált savóként" is emlegetik, ha savóból nyerik ki. Mivel a savópermeát gazdag laktózban, de szegény fehérjében, édességek, pékáruk és zsírok előállítására használható. Ezenkívül fagylalt, olvasztott sajt, italok és kozmetikumok készítéséhez is hozzáadják.
Portfólió (278)
Olaszország, MILANO
...A 20 és 26 hónap között a Parmigiano Reggiano eléri a megfelelő érleltséget, hogy kifejezze jellegzetes ízét, de még mindig megőrzi a fiatal sajtokra jellemző ízjegyeket. Így a szájban olvasztott vaj, tej és joghurt ízei keverednek, egy gyümölcsös utóízzel, amely a banánra és ananászra emlékeztet, egy finom egyensúlyban az édes és sós között. A sajt morzsalékos és szemcsés állagú, szalma sárga színű. KG 35.000 EGÉSZ FORMÁK SÚLYA ÁR KG-KÉNT EURÓBAN 7,00 LEJÁRAT 15/10/2025 MINIMÁLIS RENDELÉS 50 EGÉSZ FORMÁK...
Portfólió (229)
Svájc, Langnau Im Emmental
...A KASAG túrókeverő egyenletes és kíméletes keverést biztosít a különböző összetevők számára. Egy tartályból, egy koaxiális keverőből és az ügyfélspecifikus csatlakozásokból áll. A talp és a burkolat hűtött, és szorosan hegesztett szigetelőburkolattal van ellátva. A KASAG túrókeverő könnyen mozgatható egy raklapemelő kocsival. A KASAG olvasztott sajt puffertartálya egy kaparós keverővel rendelkezik, és a kiömlőnél egy szivattyúval van felszerelve.
Portfólió (152)
Belgium, Nivelles
...sajtmesterünk által készített, ősi recept alapján készült 1815 Waterloo tökéletesen alkalmas a leghíresebb csata kétszázadik évfordulójának megünneplésére. A Vielsalm zöld vidékéről származó bio tejből készült, minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy császári érzéki élményt nyújtson a minőségi termékek kedvelőinek. Kerek formájú, ez a kis lyukas sajt több mint két hónapig érlelődik a héja alatt, hogy ízletesen megjelenjen minden étkezésnél. Jó mindenhol! Reszelve a gratinokhoz, hogy feldobja az ételeket...
Spanyolország, Ciudad Real
...Az ibériai sajt egy préselt tésztájú sajt, amelyet háromféle tej keverékéből készítenek (tehén, juh és kecske). Ez a legnépszerűbb sajt Spanyolországban, és a 2011. február 28-i 262/2011. sz. királyi rendelet I. mellékletének 4. pontjában meghatározott arányok szerint készül, amelyek jóváhagyják a sajtok és olvasztott sajtok minőségi szabályait. Minden sajt, amelyet "Ibériai" néven forgalmaznak, friss tejből kell készüljön az alábbi arányokban: legfeljebb 50% tehéntej, legalább 15% kecsketej és legalább 15% juhtej.
Portfólió (2)
Németország, Ranstadt
... nem történik folyadék kiömlés és szennyeződés sem. Számos folyékony és pasztaszerű élelmiszer, mint például natúr- és gyümölcsjoghurt - akár kétszintes és darabos részekkel - túrókészítmények, crème fraîche, olvasztott és friss sajt, kész szószok, lekvárok, méz és levesek. Száraz levesek, müzli keverékek, édességek stb. különleges felszereléssel csomagolhatók. A standard modellek „clean...
Portfólió (19)
Bulgária, Dobrich
...minden olaj, túró, olvasztott sajt adagoló géphez megfelelő - A "Pandura" Kft. kifejlesztett és bevezetett egy sortáló, csomagoló, címkéző és lezáró vonalat az olaj számára. megfelelő - FASA, TREPKO adagoló 125 vagy más termékből származó csomagokhoz...
Portfólió (2)
...Statikus gyors hűtő alagút, pozitív hőmérsékleteken. A gép célja a magos gyümölcsök, olvasztott sajt vagy bármely más termék szívhőmérsékletének gyors csökkentése, amely gyors hőmérséklet-csökkentést igényel.
Portfólió (20)
Ausztria, Guntramsdorf
...A füstimpregnált cellulózrost burkolat megspórolja a hagyományos füstölést. NaloSmoke A füstimpregnált cellulózrost burkolat megspórolja a hagyományos füstölést. Alkalmazási terület: Füstölt főtt kolbász, főtt sonkatermékek és füstölt olvasztott sajt. Termék előnyei: - Füstátvitel közvetlenül a főzési folyamat során a termék felületére - A hagyományos füstölési folyamat megspórolása...
Azonos termékek
NaloSmoke
NaloSmoke
Egyéb termékek
NaloPro G1
NaloPro G1
Portfólió (9)
Németország, Karlsruhe
... spektrum a viszonylag általános alkalmazásoktól kezdve egészen az egyes ügyfelek igényeihez kifejlesztett megoldásokig terjed. Példaként említhetjük: tej, vaj és kenhető sajt, mozzarella, tejpor, WPC, kemény sajt és olvasztott sajt. Ha termékei nem szerepelnek ebben a példálózó listában, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szívesen állunk rendelkezésére!
Portfólió (9)
Franciaország, Plaisir
... Tejtermékek (friss sajt, olvasztott sajt, sűrített tej...) Készételek (levesek, szószok, pürék, majonéz, olaj...) Kozmetikai termékek (gélek, krémek...) Fűtés, hűtés, kristályosítás, pasztörözés, sterilizálás Szállító: Waukesha Cherry-Burrell...
Portfólió (15)
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
...Hozzávalók (hozzávalók; 48% olvasztott sajt (tej) (45% fdm, eredetű rennet [sajt (tej), 29% camembert (tej), víz, vaj (tej), olvadási sók (e452, e331), keményítő, só], liszt (búza, árpa), víz, repceolaj, só, emelőanyagok (e450, e500), napraforgóolaj, ecet, élesztő, emulgeálószerek (e471 (repce), e322) a mezőkről, szárított petrezselyem előkészítése; fritőz; 2’30 perc 175 °C-on, ne süsd túl. Süssük vagy főzzük a termékeket, amíg meg nem puhulnak.
Németország, Weißensberg
...Pontosan a dózisoknál, rugalmasan az alkalmazásban. Moduláris felépítés akár 32 adagolóegységig. Sokoldalúan alkalmazható folyékony és pasztás termékekhez. Példák: natúr joghurt, gyümölcsjoghurt, túró, olvasztott sajt, főzősaft, friss sajt, túró, méz, lekvár, vaj, margarin, pástétomok, félzsíros termékek, majonéz, ketchup stb.
Portfólió (7)
Franciaország, Condé-Sur-Vire
A Cheese Ingredients, a Savencia Csoport leányvállalata, széles választékban forgalmaz és fejleszt sajtokat, friss és fagyasztott formában: ementáli, mozzarella, friss sajtok, kecskesajt, sajtkrémek, olvasztott sajt. Termékeink funkcionális összetevőkként BtoB célokra (élelmiszeripar, forgalmazók…) készülnek Európában és világszerte. Személyre szabott és testre szabott szolgáltatást is kínálunk: változatos formátumok, címke és fólia a márkájára nyomtatva… A minőség, a teljes nyomon követhetőség és az élelmiszerbiztonság garantált sajtmestereink szakértelme és elkötelezettsége által.
Spanyolország, Sant Cugat Del Valles
... sajtok, mozzarella gyöngyök, IQF sajtok az ipar számára, sajtpehely és kockák az ipari saláták IV. kategóriájához, krémsajtok. Reszelt Emmental, reszelt Gouda, reszelt Edam, reszelt Cheddar. Szeletelt Emmental, szeletelt Gouda, szeletelt Edam, szeletelt Cheddar. Reszelt mozzarella, olvasztott mozzarella, friss mozzarella, IQF mozzarella, blokk mozzarella az ipar számára.
1998-ban alakult. Tevékenysége gépek és berendezések gyártása a tejüzemek számára. Főbb termékeink a következők:*Tej sűrítő párologtató,*Főzőedények,*Krém sajt gép,*Főző, gyúró és grammoló gép,*Grammoló gépek,*Folyamat tartályok,*Tej szűrő dobok,*Folyamatos rendszerű trappista sajt feldolgozó vonal,*Olvasztott sajt gépek,*Lemezes pasztőrözők és hőcserélők,*Tej tároló, szállító, fűtő, hűtő...
Portugália, Santa Maria Da Feira
A Lactimaf 1934-ben alakult a Santa Maria da Feira-i Fornos faluban, és az ország egyik legrégebbi és legismertebb tejtermékgyártó cége. Hagyományos, családi vállalkozás, de technológiailag korszerű és a jövő felé orientált, a Lactimaf úttörő szerepet játszott a népszerű flamengo golyós sajt gyártásában Portugáliában a RICO márkával, valamint az olvasztott sajt készítésében, kiemelkednek a SAÚDE és RICO márkájú háromszögek. Keresd a Lactimaf sajtokat, és érezd a jó sajt ízlelésének örömét.
Franciaország, Marmoutier
A KARL SCHNELL vállalat ipari feldolgozó gépeket és berendezéseket tervez és gyárt hús- vagy olvasztott sajt alapú termékek, állateledel, készételek és édességek számára. A KARL SCHNELL gyártási palettája teljeskörű termékeket kínál az élelmiszeripar számára, az egyedi gépektől a teljes gyártósorokig, a nyersanyagok fogadásától a porciózásig: keverő, érlelő, transzfer, zúzó, őrlő, főző...
Belgium, Nivelles
A Belest csoport a sajtokra specializálódott, és a vendéglátóipar szakembereit célozza meg (iskolák, idősek otthonai, kórházak, vállalatok, szállodák, olajipar, légi és vasúti catering, vidámparkok, vendéglátók,...). Különböző típusú sajtokat kínál: olvasztott sajtok, friss sajtok, préselt tészták és lágy tészták. Az alábbi márkákat forgalmazza: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik és Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,…...
Spanyolország, Villamayor De Santiago
... tették. 5 km-re, egy 7000 m2-es gyárban a SANABRIA GASZTRONÓMIA divízió olvasztott sajtokat, tejtermékeket és analóg termékeket gyárt, testre szabott termékeket tervezve a HORECA szektor, a gasztronómia általában, a catering és az élelmiszer szolgáltatások számára. Saját laboratóriumaikban követik a legújabb trendeket, mint például a laktózmentes termékek, a környezetbarát megoldások, az állatjólét és az emberi egészség iránti figyelem, innovatív megoldásokat keresve, mint például a vegán sajtok és egyéb "mentes" termékek.
Sokféle és kiegészítő termékek.• Nyomtatott és laminált termékek: kétoldalas nyomtatást végzünk akár 10 színben, és online ragasztunk. Egyetlen művelettel tudunk „cold-seal” bevonatot vagy más lakkot hozzáadni.• Hot-melt viasz bevonat: a folyamat során egy nagyon magas viszkozitású viaszréteggel vonunk be egy filmet.• Alumínium lakkozás: a 10-20 µ vastagságú alumínium, akár nyomtatott, akár nem, mindkét oldalán lakkozva lesz.• Coextrudált cast film: ez az a terület, amelyre különösen specializálódtunk, és kifejlesztettünk egy filmet a forró csomagolású, szeletelt olvasztott sajt számára.
Belgium, Engis
A Prayon csoport a foszfátkémia egyik világvezetője. A foszfátok, amelyek természetesen megtalálhatók a legtöbb élelmiszerben, értékes segédanyagok minden élelmiszer-feldolgozási folyamatban. Tulajdonságaiknak megfelelően a Prayon élelmiszer-foszfátok olyan változatos területeken alkalmazhatók, mint: - húsfeldolgozás - hal- és tenger gyümölcseinek feldolgozása - olvasztott sajt gyártása...
Spanyolország, Piedrabuena
Mezőgazdasági élelmiszeripari gépek gyártása, termelési folyamatok automatizálása. Gépek javítása. Robotkarok fogói. Szakértők a következő területeken: mindenféle termék, folyadék, olaj, olvasztott sajt, túró, szilárd anyagok, mint például rizs, konzerv... Vágóautók emelői. Robotkarok fogói antropomorf formában. Marcipán és hasonló termékek formái. Ízesített sajtok előállítási folyamatai, trüffel, chili, fekete fokhagyma...
Portfólió (1)
Spanyolország, Sabadell
... kockák •Sajtkockák •Pizza készítéséhez •Szendvicsek, stb. •Képesség "személyre szabott" termékek előállítására az ügyfél igényei szerint. OLVASZTOTT ÉS ANALÓG SAJTOK SZÉLES KÍNÁLATBAN RENDELKEZÜNK TERMÉKEKKEL: TÍPUSOK: •Reszelt sajtok, gratináláshoz és egyéb alkalmazásokhoz. •Szendvicsrúd széles választékban. •Mozzarella alapok •Standard vagy egyedi termékek •Különleges sajtok gyártása.
Franciaország, Gouzon
Creusois sajtgyártó. Hagyományos tehéntej sajtgyártó. Thermizált tejből készült sajt termelő a Limousinból. Nyers tejből készült sajt gyártó a Limousinból. Creusois sajtok thermizált tehéntejből. Limousin sajtgyártó: Limouson hagyományos érlelés, Limouson tiszta hagyomány. Limousin sajtgyártó merőkanállal formázott sajtokhoz. Olvasztott sajt gyártó camembert sültkrumplihoz.
Németország, Heimenkirch
Olvasztott sajt gyártására szolgáló gépek, Mérnöki gépek olvasztott sajt gyártására, Mérnöki munka...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play