Lengyelország, Tomaszow Lubelski
...Különösen fontosak a fehérjék, polifenolok, poliszacharidok és ásványi anyagok. A hajdina gazdag ásványi anyagokban, mint például kálium, magnézium, vas és vitaminok. Önálló ételként, húsok vagy zöldségek kísérőjeként is fogyasztható, vagy akár főételként is szolgálhat ebédre vagy vacsorára. A pörkölt hajdina-kása és a pirított hajdina-kása ugyanazt jelenti. Mindkét kása hőkezelésen megy keresztül.
Portfólió (52)
Lengyelország, Brzozów
...A hajdina dara nagyszerű alternatíva a tésztához, burgonyához vagy rizshez. Természeténél fogva a hajdina fehérje gluténmentes, mégis ragacsos tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért gyakran használják gluténmentes kenyerekhez. A hajdina nem füstölt, és nem pörkölt, így egy finomabb ízű változatot kapunk, mint a pörkölt hajdina. A nyers hajdinát meg lehet őrölni egy malomban, így az így kapott...
Portfólió (781)
Lengyelország, Janów Lubelski
...A pörkölt hajdina nevét, jellegzetes ízét és aromáját a hőkezelési folyamatnak köszönheti. Ez a hajdina mag, amelyet pörköltek, megőrzi jellemzőit. A termék számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például támogatja a bélműködést és csökkenti a vérnyomást. Kiválóan emészthető fehérjeforrásként a pörkölt hajdina fontos eleme a vegán és vegetáriánus étrendnek. A hajdina enyhén kesernyés íze tökéletesen illik a húsos és vegetáriánus ételekhez – palacsintákhoz, pierogikhoz, töltött káposztához vagy palacsintákhoz.
Portfólió (4)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play