Olaszország, Orbassano
...A Campania régióból, Dél-Olaszországból származó paccheri rövid, széles tésztacsövek, amelyek átmérője körülbelül 30-40 mm. Gyakran sűrű paradicsomos szószokkal tálalják, mint például a "ragù napoletano". Nagy méretük és ízletes 'al dente' állaguk tökéletessé teszi őket töltelékekhez, mint a ricotta és spenót, vagy más kreatív lehetőségekhez. A sima paccheri jól illik a hal alapú szószokhoz, krémes szószokhoz, és mivel tojás nélkül készülnek, tökéletesek vegán szószokhoz.
Portfólió (21)
Olaszország, Castellamare
Olaszország, Sassano
A Sassano, a Cilento Nemzeti Park szívében található I Sapori del Vallo egy kézműves vállalat, amely a régi receptek szerint készít tésztát. Ez a termelés anyáról lányra szállt, ahol a hagyomány és a minőség a siker titkos összetevői, amely már közel 30 éve tart. I Sapori del Cilento 1994-ben alakult Salvatore Calandriello ötlete nyomán, aki feleségével, Francescával együtt úgy döntött, hogy bef...
Portfólió (4)
Olaszország, Villafranca
... konyhában a Paccheri valóban sokoldalú: remekül illik szószokhoz, zöldségekhez, húsokhoz vagy halakhoz. A Paccheri Del Vesuvio megkülönböztethetetlen, csak annyira van szükség, hogy egy jó húsraguval vagy egy sütőben készült pitével tálaljuk, hogy felszabaduljon ízletes finomságuk és egyedi, megkülönböztethető ízük. Friss Tészta és Száraz Tészta közötti megfelelés: A minőséget választani a jobb életért. 270 kcal/100g a Friss Tésztára 350 kcal/100g a Száraz Tésztára Mediterrán Friss Tészta Made In Italy "Napoli" Hűtött szállítmányok Stef...
Portfólió (4)
Franciaország, Moustoir-Ac
...Penne, fusilli, paccheri, conchiglioni, fészkek és lasagne: a 100-tól 1200 kg/h-ig terjedő termelési kapacitással a SHORTPASTALINE lehetővé teszi, hogy rendkívül sokféle termékkatalógust alakítson ki bármilyen formátumban. A tészták előkészítése a PREMIX® előkeverővel és a tartály teljes vákuumtechnológiájával gyönyörű színt kölcsönöz a tésztáknak, míg a kompressziós csavar különleges profilja...
Portfólió (190)
Olaszország, Messina
...Nem egyszerű pisztáciás tészta, hanem egy hagyomány, amely a szicíliai durumbúzából és kedvező környezeti feltételekből származik. A természetes, lassú szárítás páratlan ízt és illatot kölcsönöz neki. A kézműves gyártás biztosítja az eredetiséget, a bronzformázás pedig kiváló főzési tartást és „tapadást” a szószokhoz. Csak szicíliai búza és magas színvonalú pisztácia a mindig egyedi és felismerhető íz eléréséhez. Különböző formátumok: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfólió (10)
Olaszország, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne durum búzából: Ez egy tészta, amely kizárólag a Volterra dombjain termesztett durum búza szemcséjéből készült, a szövetkezet gazdálkodói által. A feldolgozás kézműves módszerekkel történik, bronzformázással és alacsony hőmérsékleten történő szárítással. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani friss, kézzel készült tészták.
Portfólió (7)
Olaszország, Pagani
Az Eli.S.An Natural Food egy fiatal, innovatív ötletekkel rendelkező vállalat, de egy mélyen gyökerező meggyőződéssel: az vagyunk, amit eszünk. Így született meg a Pastaelisan, egy termék, amely szigorúan olasz, és ötvözi a hagyományt, az innovációt és a kutatást. 100%-ban olasz durum búza, bronzformák, mikrobiológiailag tiszta víz, lassú szárítás, kézműves gyártás és új ötletek: ezek a jólét élel...
Olaszország, Montecorvino Rovella
Montecorvino Rovellában van egy nem túl nagy tésztagyár, amely évek óta a minőséget tekinti a globális piaccal való küzdelem és győzelem alapkövének. Így a kiváló minőségű campaniai tészta nem csupán gragnanese termelés. A Picentini területén, néhány kilométerre Pontecagnanótól, található egy üzem, ahol az ételek iránti szenvedély és a munkához való elkötelezettség mindig is az egyetlen vezérfonal...
Azonos termékek
Calamarata rigata
Calamarata rigata
Egyéb termékek
pennette rigate
pennette rigate
Portfólió (2)
Olaszország, Fidenza
...-tól 1.000 kg/óra kapacitással, folyamatos automatikus préselt extruderekkel, alacsony hőmérsékletű statikus szárítókkal vagy folyamatos szárítással kombinálva. Többfunkciós vonal, egyetlen rendszer a rövid tészta, hosszú tészta, csomók, lasagne és speciális formátumok (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, hullámos és díszes lasagne stb.) előállítására, 150-től 500 kg/óráig...
Németország, Berlin
Friss tészta és mélyhűtött friss tészta termékek gyártása: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, töltött Gnocchi, kézzel készített töltött tészták, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Friss tészták különleges minőségben. Exkluzív tésztákat gyártunk a legjobb alapanyagokból és speciális gyártási eljárásokkal.
Olaszország, Milano
A Maurino Osteria a tulajdonos, Maurino tapasztalatából és szenvedélyéből született, aki a saját földje, Róma konyhájáért rajong. Maurino minden vendégének egy igazi római konyhát kínál, ízletes újragondolásokkal, de mindig hűen a hagyományokhoz. A specialitások között szerepel: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri articsókával, guanciale és olívával, római gnocchi...
Bulgária, Sofia
A Pasta Parisi 1998 óta készít friss tojásos tésztát. Termelésünk kézműves és követi az olasz hagyományokat. Készítünk: tagliatelle, paccheri, linguine, rigatoni, különböző töltött raviolit.
Olaszország, Sant'egidio Del Monte Albino
Családi vállalkozásunk egy teljesen kézműves tésztagyár, amely bronzformázott durum búzából készült tésztát készít, 100%-ban olasz, régi búzából készült szemcsékkel... Termékeink széles választékkal rendelkeznek, és valóban autentikus tésztakészítményekkel büszkélkedhetünk... A klasszikus paccheri, calamarata, scialatielli, kézzel készített fusilli Al ferretto mellett olyan fűszeres termékeket is...
Olaszország, Vietri Sul Mare
... bölcsen keverik a tenger gyümölcseinek jellegzetes illatát a fűszerekével és az Amalfi-parti és Sorrentói citromok megkülönböztető illatával. Az étterem lehetőséget biztosít a vendégeknek, hogy megkóstolják a vietresi és az Amalfi-parti hagyományos ételeket, amelyek a minőségi, eredeti alapanyagoknak és a séf mesterségének köszönhetően különlegessé válnak: gnocchi vagy cannelloni sorrentinai módra, scialatielli tengeri gyümölcsökkel, paccheri vagy rizottó halász módra vagy vargányával, spagetti kagylóval, hal.
...amely 24 és 36 óra között változhat. A regionális típusok: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI A bronzformázott tészták: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Ezenkívül már elérhetők a regionális formátumok, amelyeket "SENATORE CAPPELLI" durumlisztből készítettek.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play