Olaszország, Radicofani
A Cacio di Pienza előállítása egy ősi hagyomány, amely generációról generációra öröklődött egészen a mai napig. A tejtermelők a Cooperativa di Cotignano-ba tömörültek, felhasználva és megőrizve a feldolgozás tipikus módszereit: a tej beszerzése különleges aromákkal, amelyeket a Val d'Orcia legelőinek jellegzetes füvei adnak, kifinomult érlelési technikák, és ami a legfontosabb, a sajt minősége irá...
Portfólió (48)
Olaszország, Martina Franca
...A "Pecorino alle Vinacce" sajt egy olyan tejtermék, amely megtestesíti a hagyományt és az innovációt. Körülbelül négy hónapig érlelik a Manduria szőlőfajtáinak nem pörkölt szőlőmustjával váltakozó rétegekben elhelyezett edényekben, ez a pecorino egy egyedülálló ízélményt kínál. Az íze sós és enyhén csípős, amelyet intenzív gyümölcsös aromák gazdagítanak, mint a szilva, a szeder és a meggy, majd...
Portfólió (29)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play