Málta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... Bors 2 evőkanál vaj Petrezselyemhab 100 gramm petrezselyem 25 gramm apróra vágott hagyma 100 ml csirkealaplé Bors 1 evőkanál vaj 150 ml tejszín Só Először is, készítsd el a petrezselyemhabot. Közepes lángon olvaszd meg a vajat, és pirítsd meg benne a hagymát. Amint a hagyma illatos lesz, add hozzá a petrezselymet, és azonnal keverd össze a kettőt. Vedd le a hagyma-petrezselyem keveréket a tűzről, és hagyd egy ideig hűlni. Készíts sima pürét a tejszínből, csirkealapléből, petrezselyem-hagyma keverékből, borsból és sóból egy turmixgépben.
Portfólió (241)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play