Franciaország, Pirey
A TOUTOY ÉS BERTHOLON az órásipar, ékszeripar és minden mikrotechnikai ipar számára készült szerszámok és ellátmányok forgalmazására specializálódott.
Kerr Termékek Forgalmazója - Nagykereskedelem és Kiskereskedelem Eszközök és Gépek az Ékszeripar számára...
Németország, Grafing
Mester órás, ékszerész, órák, esküvői gyűrűk, platina-, arany- és ezüstékszerek, drágakövek, gyémántok, briliánsok, órák és ékszerek szervizelése, antik órák szervizelése.
Németország, Hamburg
Fejlesztés, gyártás és marketing exkluzív titán, arany és platina ékszerkollekciók, esküvői gyűrűk, órák és eljegyzési gyűrűk a Titan pur márkától, Hamburgban készült. Egyedi tervezés, prototípusok, sorozatok.
Olaszország, Piano Di Sorrento
ARANY ÉS EGYÉB ÉKSZEREK, VALAMINT PRESTÍZSES ÓRÁK (ÓRÁS ÉS ANTIK ÉKSZEREK) NÁLUNK ARANY LEHETŐSÉGEK: HA ELAD, NYERESÉGRE TEHET SZERT, HA VÁSÁROL, MEGTAKARÍT. (ARANY ÉS EÜKÖR KERESKEDELMI KÖZPONT) A SORRENTINI-FÉLSZIGETEN TALÁLHATÓK, KÖZEL AZ AMALFI PARTHOZ (AMALFI, RAVELLO, PRAIANO, POSITANO) MASSA LUBRENSE, SORRENTO, S:AGNELLO, PIANO DI SORRENTO, META DI SORRENTO, VICO EQUENSE. VÁSÁROLUNK...
Olaszország, Arezzo
Ellátmányok, gépek és apró alkatrészek az arany- és ezüstékszeripar számára...
Spanyolország, Barcelona-Spain
A Tasadores Joyeros-nál egy széles választékot talál a használt órák és ékszerek terén. Ezen kívül rendelkezésére áll egy sor használt arany- és ezüstékszer a nagy márkáktól, mint például a Tous vagy a Chopard. Hosszú tapasztalattal rendelkezünk az aranyékszerek és luxusórák adásvételében, ezért katalógusunk minden egyes terméke tökéletes állapotban van. Technikusaink alaposan, személyre...
Hollandia, Werkendam
Ingyenes érmék értékelése Érmék vásárlása belföldi és külföldi érmék Érmék értékelése arany és ezüst Ékszerek értékelése arany és ezüst Arany és ezüst ékszerek vásárlása Ezüst evőeszközök vásárlása Érmekereskedő befektetési érmékben...
Németország, Rohrbach
... keramikusok számára gyűjtöttük, akik a legmagasabb minőségi és funkcionális követelményeket támasztják. Különösen ezeken a területeken az égetőkemencék kemény kihívásokkal néznek szembe - gyakran napokig tartó folyamatos üzemelésben. Új égetőkemencék mellett alkatrészeket is kínálunk az EFCO és UHLIG termékcsalád régi modelljeihez. Minden termékünk Németországban készült. Ingyenes szállítást biztosítunk Németország területén.
... termékeket és márkákat talál, amelyeket a régióban máshol nem lehet megtalálni, ami sok ügyfél örömére szolgál. Hermès óráktól a Tessina vagy Aurodesign gyűrűkig, prémium kategóriás és szép kivitelezésű ékszereket kínálunk, amelyek stílusa éppúgy változatos, mint a formáik.
Belgium, Namur
... rohangálnak, hogy megtalálják a szükséges termékeket és a megfelelő beszállítókat. Ezen a megfigyelésen alapulva az alapítók, akik maguk is ékszerészek, úgy döntöttek, hogy megoldást kínálnak kollégáiknak: egy helyen összegyűjteni az ékszerészek tevékenységéhez szükséges alapanyagokat és szakértelmet.
Görögország, Thessaloniki
Üdvözöljük Görögország legnagyobb ékszerkészítő webáruházában! Itt hatalmas választékot talál az ékszerkészítéshez szükséges anyagokból, szerszámokból és gépekből, valamint ékszerkészítő eszközökből a piacon elérhető legjobb árakon! Folyamatosan új termékek kerülnek hozzáadásra!
Németország, Bad Homburg V.d.h.
A 123 Goldnál minden ízlésnek megfelelő jegygyűrűk találhatók. A széles online kínálat eljegyzési gyűrűket, gyémántokat és más ékszereket is tartalmaz. Online lehetőség van e-mailes vagy videóchat-es tanácsadásra is. A cég helyben is intenzív tanácsadást kínál mintagyűrűkkel és a gyűrűméret meghatározásával. Így a vásárlók például Münchenben vagy Bremenben egyedi jegygyűrűket nézhetnek meg és választhatnak. Az egyedi tervezésű gyűrűk Németországban készülnek, majd gyorsan és egyszerűen kerülnek kiszállításra a vásárlókhoz. További információk a www.123gold.de oldalon.
Belgium, Tournai
...A PRECIOVS egy online ékszer- és órabolt, amely a divatos márkákra és termékekre specializálódott, amelyekért odáig vagyunk. A CLUSE, Kapten & Son, Komono, Rosefield, MYA BAY és Olivia Burton olyan márkák, amelyek megbíznak bennünket. Célunk, hogy egy közeli online bolt legyünk. Tehát, ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk online chaten, e-mailben, Facebook Messengeren, WhatsApp-on vagy telefonon. Bár belgák vagyunk, a francia határ közelsége lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és kedvező áron szállítsunk Belgiumba és Franciaországba egyaránt.
Franciaország, Maiche
... alkatrészeket, legyen szó divatbemutatóról vagy nagy sorozatról. Injektálás, nagy pontosságú megmunkálás, vágás, préselés, forgácsolás, forrasztás, összeszerelés, polírozás, gyémántozás, galvanoplasztika, PVD kerámia kezelés és kompozitok, lakkok, lézeres és kémiai gravírozás, galvanikus és organikus.
Törökország, Kocaeli
A Besen Gümüş 1995-ben alakult. 1995 óta ezüst ékszerek, értékes és féldrágakövekkel foglalkozik a gyártás és értékesítés területén. A Besen Gümüş küldetése, hogy a kézművesség és a fejlődő tervezési megközelítés legjobb képviselője legyen. A Besen Gümüş több ezer különböző modellel és termékválasztékkal rendelkezik, így egyedülálló helyet foglal el a szektorában. Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri az ékszerekkel kapcsolatos legújabb fejleményeket, és a legfrissebb trendeket hozza el Önöknek, kedves vásárlóink.
Németország, München
... egyszerűen csak magának. Az exkluzívtól a hétköznapig, fedezze fel a 21 Diamonds világát! Tervezzen meg egy egyedi ékszert! A megfelelő óra az öltönyhöz. Akár üzleti ebédről, akár laza találkozóról van szó. Az önbizalommal teli nő számára egy elegáns óra ideális kísérője minden ruhatárnak. Egy kiegészítő, amely szintet képvisel. A díjmentes gravírozás és szállítás természetesen a mi házunkban is alapvető. Az ügyfélszolgálat és a vásárló kísérése a választástól a vásárlásig és azon túl is cégfilozófiánk szerves részét képezi.
Franciaország, Camaret Sur Aigues
Villámakció ékszerek: fiatal online bolt, amely villámakciókat kínál, minőségi ékszereken. Ez a marketingeljárás lehetővé teszi számunkra, hogy megismertessük magunkat, hűséges vásárlókat szerezzünk, és jó üzleteket kínáljunk ügyfeleinknek ékszer-, óra- és táska-katalógusunkban. Minden nap egy lista ékszerekről, amelyek villámakcióban kaphatók.
Olaszország, Roma
Gianluca Indulgente egy drágakő-beillesztő mester, aki Róma területén dolgozik. Feladata, hogy exkluzivitást, karaktert és szépséget adjon az ékszereknek, különböző méretű és típusú drágakövek és gyöngyök beillesztésével a kreációkba. Kézügyességének és a különböző rögzítési technikák ismeretének köszönhetően minden szempontból értékesíti a létrehozott darabokat, és biztosítja azok hosszú élettartamát.
Németország, Hennef (Sieg)
Goldmine Ékszerész - Aranyvásárlás Aranyat, törött aranyat, fogaranyat, ezüstöt, érméket stb. vásárolunk napi legmagasabb árakon. Ezen kívül ékszereket, órákat, charmokat és piercingeket is forgalmazunk. Műhelyünkben megjavítjuk az ékszereit. Emellett füllyukasztást is végzünk.
Svájc, Rümlang
...Busch, Jentner, Durston, Bandelin, Alpha Laser, Coherent (Rofin), Orotig, Fretz, Orion, Griffin és sok más beszállító hivatalos partnere, az Artsupport kiváló ár-érték arányt kínál. Saját műszaki szolgáltatásunk segít az ügyfeleknek minden kérdésben, legyen szó tanácsadásról, garanciális javításról vagy karbantartási szolgáltatásról.
Görögország, ATHENS
A Voy Ékszerek egy 18 karátos (750) aranyból és gyémántokból készült ékszereket gyártó cég, amely saját gyártóműhelyekkel rendelkezik, és a gyémántokat Antwerpenből importálja, így magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat kínál. A Voy cégnél találhat gyűrűket, eljegyzési gyűrűket, kereszteket, félgyűrűket, gyűrűket, medálokat és divatékszereket férfiak és nők számára, életre szóló garanciával és cégünk által hitelesített garanciával.
Svájc, Zug
... készített ékszertervek találhatók, a legjobb minőségben. Olyan ékszerek, amelyek nemcsak teljesen alkalmasak a mindennapi viseletre, hanem rendkívül fényűzőek is! Az online rendelést a lehető legegyszerűbbé szerettük volna tenni. Az egyetlen dolog, amit tennie kell, az a kiválasztás és rendelés, és 24 órán belül már a legszebb dizájnokkal büszkélkedhet barátnőinél!
Németország, Berlin
eight elements gmbh - ügynökök és kereskedők luxusjavakban Gyártás, kereskedelem és közvetítés gyémántok, drágakövek, órák, ékszerek és ékszerek terén. Egyedi alkotások nemesfémekből és drágakövekből.
...A Deutsche Goldkontornál arany-/ezüsttömböket (vagy -érméket) vásárolhat (vagy eladhat). A régi aranyát/ezüstjét, érméit, fogaranyát és asztali ezüstjét is a legjobb árakon vásároljuk meg.
Svájc, Uznach
Régi arany, ezüstérmék és ezüsttömbök kereskedelme.
Németország, Ühlingen-Birkendorf
Az online bolt www.eheringe-trauringe.net széles választékát kínálja gyönyörű esküvői gyűrűknek, házassági gyűrűknek, eljegyzési gyűrűknek és egyedi gyűrűknek. A titán gyűrűk (arannyal vagy ezüsttel) mellett arany- és ezüstgyűrűk is kaphatók.
Arany- és ezüstékszerek gyártása és értékesítése, gyémánt ékszerek, drágakövek és féldrágakövek feldolgozása, Dél-tengeri, Tahiti és édesvízi gyöngyök. Nagy választék esküvői gyűrűkből.
Németország, St. Ingbert
...Változó ékszerszolgáltató. Egyedi, testreszabott órák és ékszersettek, valamint megfelelő kiegészítők. A "Varissima" márka tulajdonosa és gyártó, nagykereskedelem és kiskereskedelem.