Olaszország, Schio
A Novagum egy olyan vállalat, amely szilikongumi gyártására és forgalmazására specializálódott, számos ipari ágazat számára. Különösen az ékszeripari, ezüstipari és aranyműves termékekre specializálódtak. A Novagum rendkívül széles gépparkkal rendelkezik: centrifugális öntőberendezések, vulkanizálók, mikroöntő kemencék, vibrációs polírozó gépek, valamint máz- és mágneses keverő adagolók.
Az exkluzív arany- és platinaórák és ékszerek műhelye. Tervezés és gyártás a legmagasabb szinten.
A Richard Schubel UG (korlátozott felelősség) egy online kereskedelmi vállalat, amelynek székhelye Lipcsében található. A vállalat célja ékszerek, órák és kiegészítők kereskedelme.
Németország, Mönchengladbach
Magas minőségű ékszerek gyártása férfiak és nők számára. Különösen vitorlás kötelekből készült karkötők horgonyzárral és ezüst és arany láncok medálokkal. Kézműves gyártás Németországban.
Compro Oro Desio - Biztonságos Ékszer: A Biztonságos Ékszer, a Compro Oro Desio, több mint 15 éve a legjobb piaci árakat kínálja, gyors, megbízható és teljesen átlátható szolgáltatással. Képzett személyzet fog segíteni, és elégedett leszel a szolgáltatással. Vannak régi ékszereid, óráid, olyan arany tárgyaid, amiket már nem szeretsz, törött ékszerek, fogpótlások vagy aranyérmék, mint a sterling...
Arany-, ezüst-, platina- és damaszkuszi ékszerek, fémtervezés, kézműves késeket, damaszkuszi gyártás, damaszkuszi kések, vadászkések, kültéri kések, kovács tanfolyamok, szemináriumok, művészet, szobrok, művészet az építészetben, T...
Franciaország, Chalon Sur Saône
A JUNGO vállalat 60 éves tapasztalatával az órák és ékszerek javításában a Chalon-sur-Saône és Beaune lakosait célozza meg, akik megbízható és kielégítő ékszerjavító szolgáltatásokat keresnek. Mostantól rábízhatja órája, harangjátéka, kakukkórája, valamint értékes órái javítását. Az ékszerész figyelmesen meghallgatja az Ön igényeit. Tudatában van ékszereinek finomságának és értékének, ezért a...
Magyarország, Budapest
Németország, Neunkirchen
Órák és ékszerek kereskedelmi képviseletei.
Ékszerkészítés kereskedelem és ipar számára...
Portfólió (4)
Ausztria, St. Johann In Tirol
Haj- és divatáru forgalmazása.
Németország, Markneukirchen
Mindent biztosítunk a fül- és orrpiercing témájában, valamint ékszereket és divatékszereket.
Portfólió (9)
Németország, München
Órákat, ékszereket és parfümöket kínálunk verhetetlen árakon. Ajánlatunk kiskereskedőknek és vállalkozóknak szól.
Spanyolország, Valencia
... óragyártókkal, a legjobb szállítmányozó cégekkel, és megalakítottuk saját logisztikai szakértői csapatunkat. Az állandó nyomon követés, amely tucatnyi gazdasági paramétert ölel fel, megszorozva exkluzív szerződéseinkkel a gyárakkal és beszállítókkal, lehetővé teszi számunkra, hogy a legkedvezőbb feltételeket alakítsuk ki az online óravásárláshoz. Ambícióink nem statikus mutatókhoz kapcsolódnak...
Olaszország, Palma Di Montechiaro
...Olaszországi forgalmazó egy holland multinacionális vállalat számára (a világ vezetője az ékszerek és órák területén - körülbelül 30 országban jelen van), keres az ország területén a "CO88 Collection" és a "Lockits Jewelry" márkák bevezetésére egyedi és több márkás ügynököket a még nem lefedett területeken. Amit kínálunk: - Területi kizárólagosság, - Enasarco keret, - Célzott marketing politikák...
Németország, Chemnitz
3D nyomtatás és vákuumöntés. Egyedi modellek tervezése és készítése fém, kerámia és műanyag anyagokból. Valamint kész modellek választhatók boltunkban.
Portfólió (10)
Németország, Geroldsgrün
Minden, amire szüksége van a kreatív kézművességhez és a saját ékszereinek megtervezéséhez. Az Ön online boltja kézműveskedéshez, kreatív tervezéshez és dekoráláshoz. Lefedjük a kézműves igényeit.
Németország, Reutlingen
Női divat és női ékszerek gyártása...
Németország, Köln
Tervezett fülbevalók ezüstből és gumiból: Rugalmas karikák, amelyeket egyaránt jól lehet viselni füllyukakkal vagy anélkül.
Fedezze fel a mechanikus faliórákat, modern rádiós órákat, tengeri hajóórákat, aktuális karórákat, hagyományos zsebórákat, gyerekórákat az iskolakezdőknek, valódi ékszereket és ajándékokat a Grossuhren.de-n Martin Pohlmann órásmesterrel. Kérdése van az órákkal kapcsolatban? Szívesen válaszolunk telefonon vagy e-mailben.
A világ minden tájáról származó természetes nyersanyagokat szeretettel kézműves termékekké alakítanak át ajándék- és ékszerkategóriában. Az útmutató kártyák és értékesítési kiállítók bevételt generálnak.
Német termelés és tervezés esküvői ékszerek és kiegészítők magas esztétikai értékkel. Kis mennyiségek, egyedi gyártás is lehetséges. Valamint szolgáltatások, tervezési tanácsadás világszerte.
Németország, Düsseldorf
A műkereskedők gyűjtemények létrehozását, kiegészítését és kezelését kínálják. Szecesszió, Art Deco, ezüst, porcelán, festmények.
Németország, Göttingen
Nemesfémek és nemesfém tartalmú anyagok finomítási szolgáltatásai bármilyen formában aranyból, ezüstből vagy platinából. Piacorientált díjazás, röntgenelemzés RFA segítségével. Nemesfémek vásárlása és eladása.
Németország, Chemnitz
A SUPERNOVA CONCEPT az öné - az első pillanattól kezdve. Piercing és ékszer nagykereskedelem SUPERNOVA CONCEPT - egyedi színintenzitás karcálló porbevonattal.
Modern ékszerek gyártása és forgalmazása nemesfémből.
Németország, Wuppertal
...Kézműves egyedi darabok - Egyedi ajándékok - Egyedi ékszerek - Személyre szabott termékek rozsdamentes acélból, ezüstből és aranyból Dekoráció & Bútorok - Shabby Chic - Nosztalgia - Vintage - Ipari.
Németország, Dresden
...Üzlet-üzlet import/export és tanácsadó cég.
Ausztria, Loosdorf
Mindenféle gyöngy szállítása és kereskedelme. A kreatív ipar partnere a kiskereskedelemben és nagykereskedelemben. Specializálódott a rokailles gyöngyökre, drágakövekre, féldrágakövekre és magas minőségű ékszercsatlakozókra.
Németország, Willich
Több mint 20 éve: kézzel készített egyedi ékszerek, ékszertervezés, egyedi darabok különleges drágakövekkel, ékszerek aranyból, ezüstből, platinából és palládiumból. Több mint 10 éve: ékszerész tanfolyamok.